πολύ καλή κίνηση τις apple να επιτρέψει το android wear στο iOS...!!! ειδικά το LG urbane είναι από τα πιο όμορφα και πιο δυναμικά smartwatch που υπάρχουνε αυτή την στιγμή...!
έχω το apple watch αλλα μόλις φόρεσα το urban απλά τρελάθηκα...!!!!!
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:08
πολύ καλή κίνηση τις apple να επιτρέψει το android wear στο iOS...!!! ειδικά το LG urbane είναι από τα πιο όμορφα και πιο δυναμικά smartwatch που υπάρχουνε αυτή την στιγμή...!
έχω το apple watch αλλα μόλις φόρεσα το urban απλά τρελάθηκα...!!!!!
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:24
Η επίσημη περιγραφή της εφαρμογής στο App store:
The Android Wear app connects your iPhone to your Android Wear watch. Once connected you’ll receive notifications from all your iPhone apps, right on your wrist, as well as timely information from Google Now (such as traffic alerts, weather and flight status). You can also use the Android Wear app to configure your wearable device, including which notifications appear on your watch.
Τιμή: Δωρεάν - iTunes Link
Πως το πάθανε εκει στο Cuppertino και επιτρέψανε εφαρμογή με την ονομασία "Android" ?
Κάτι δεν πάει καλά..
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:38
Πως το πάθανε εκει στο Cuppertino και επιτρέψανε εφαρμογή με την ονομασία "Android" ?
Κάτι δεν πάει καλά..
Πολύ έξυπνη κίνηση από την Apple. Θα τονίσει τις αδυναμίες του Android Wear στους χρήστες iPhone και θα τους οδηγήσει στην αγορά του Apple Watch
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:40
Πολύ έξυπνη κίνηση από την Apple. Θα τονίσει τις αδυναμίες του Android Wear στους χρήστες iPhone και θα τους οδηγήσει στην αγορά του Apple Watch
Aπλά πια αντί για το Pebble μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο κομψό.
Γιατί απο λειτουργείες πάσχει.
Το Android Wear κάνει για Android συσκευές, για iOS συσκευές το Apple Watch ειναι μονόδρομος.
Δημοσίευση 02/09/2015 - 10:59
Διευκρίνηση: Το Android Wear στο iOS δεν χρησιμοποιεί το HealthKit framework της Apple. Η Google επέλεξε - όπως ήταν αναμενόμενο - να χρησιμοποιήσει τη δική της υπηρεσία Google Fit
Δημοσίευση 02/09/2015 - 11:45
αδυναμίες του android wear? είναι πολύ πιο ανώτερο από το apple watch αν το χρησιμοποιείς με συσκευή android...!!! ειδικά το moto 360 και το LG urbane τα οποια και τα έχω είναι άψογα...!!! επίσης έχω και το apple watch και δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος... :/
αναμένουμε το watch OS 2 πιστεύω θα έχει αρκετές βελτίωσης...!!
Δημοσίευση 02/09/2015 - 11:49
αδυναμίες του android wear? είναι πολύ πιο ανώτερο από το apple watch αν το χρησιμοποιείς με συσκευή android...!!! ειδικά το moto 360 και το LG urbane τα οποια και τα έχω είναι άψογα...!!! επίσης έχω και το apple watch και δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος... :/
Αδυναμίες του Android Wear που εντοπίζονται στην ελλιπή συνεργασία με το iOS
Δημοσίευση 02/09/2015 - 12:20
ανώτερα? σε τι? το moto 360 δεν μου έβγαζε καν μέρα και το apple watch μου βγάζει 1.5 με ίδια χρήση!το μόνο ανώτερο από το apple watch ειναι το gear s γτ άπλα εχει και την σιμ τα άλλα είναι ενα σκαλί κάτω κατ εμε
Δημοσίευση 03/09/2015 - 00:59
ανώτερα? σε τι? το moto 360 δεν μου έβγαζε καν μέρα και το apple watch μου βγάζει 1.5 με ίδια χρήση!το μόνο ανώτερο από το apple watch ειναι το gear s γτ άπλα εχει και την σιμ τα άλλα είναι ενα σκαλί κάτω κατ εμε
Δημοσίευση 24/04/2016 - 17:28
Δημοσίευση 24/04/2016 - 21:35
Δημοσίευση 25/04/2016 - 00:18
Gear S2 με tizen os??? δεν αξιζει....
Αλλα ειναι απιστευτα ομορφο....!!!
ακόμη οχι!
γτ άπλα δεν συγχρονίζει με iphone!
επειδή μου άρεσε και ήθελα να το πάρω εκει στην σαμι λενε και ξανα λενε οχι ειναι συμβατό με ios αλλα η εφαρμογη για να το συγχρονησεις ακόμη ειναι στα σκαριά όποτε ακομη τπτ
Δημοσίευση 14/05/2016 - 13:18
Εγώ έχω pebble, δεν συνδέθηκε από την πρώτη στιγμή;ή τώρα δεν συνδέεται ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
δεν συνδεεται ποτε. Ολο κανει να συνδεθει και το ρολοι παραμενει μονιμα σε factory
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες