Έχεις link για το λουράκι; Κάνει για series 1?
Πάει πολύς καιρός και δεν το έχω σου βρήκα ένα που είναι ίδιο όμως . Link
Δημοσίευση 15/12/2017 - 19:10
Εγώ τέτοια θέμα με space Black δεν είχα
Παρομοίως. 2 ετών και είναι σα καινούργιο. Ούτε τζάμια ούτε θήκες. Και πολύ θάλασσα ε? Και ας μην είναι water proof.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/12/2017 - 14:29
@kostasrodos Λίγο καθυστερημένα αλλά σε ευχαριστώ, το περιμένω να μου έρθει Καλά Χριστούγεννα!
Τελευταία επεξεργασία από: aris4me, 25/12/2017 - 14:30
Δημοσίευση 25/12/2017 - 18:40
@kostasrodos Λίγο καθυστερημένα αλλά σε ευχαριστώ, το περιμένω να μου έρθει Καλά Χριστούγεννα!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 03/02/2018 - 22:51
Δημοσίευση 03/02/2018 - 22:54
Δημοσίευση 04/02/2018 - 12:42
Καλησπερα,εχω το aw3 με το sport λουρακι και βλεπω οτι απο την χρηση (με αρκετο ιδρωτα)στον καρπο μου δεν εχει κανει κοκκινιλα βεβαια,αλλα βλεπω οτι ειναι καπως ερεθισμενο το δερμα μου αν το αγγιξω με το δαχτυλο σε συγκεκριμενο σημειο.
Εχω την εντυπωση οτι συμβαινει αυτο επειδη το εχω ψηλα στον καρπο για να μετραει παλμους σε συνδει
Ποιο έχεις ? Εγώ έχω το Nike δεν έχω κανένα πρόβλημα και του χρησιμοποιώ και after market και το χρησιμοποιώ και στο τρέξιμο μια ώρα περίπου εσύ τι χρήση του κάνεις ?
Sorry
Και απο τον ιδρωτα,τον εχει καποιος αλλος αυτον τον ερεθισμο στο δερμα;
Επισης το sport loop της apple πως ειναι σαν λουρακι ειναι καλυτερο για αθληση;
Μήπως δεν είναι από το λουράκι ή το ρολόι αλλά έχει πιάσει επαφή το λουράκι σου με κάποιο καθαριστικό πχ και έχει μείνει εκεί και με τον ιδρώτα σε ερεθίζει ? Δοκίμασες να το πλύνεις πολύ καλά ?
Δημοσίευση 04/02/2018 - 14:29
Ποιο έχεις ? Εγώ έχω το Nike δεν έχω κανένα πρόβλημα και του χρησιμοποιώ και after market και το χρησιμοποιώ και στο τρέξιμο μια ώρα περίπου εσύ τι χρήση του κάνεις ?
Μήπως δεν είναι από το λουράκι ή το ρολόι αλλά έχει πιάσει επαφή το λουράκι σου με κάποιο καθαριστικό πχ και έχει μείνει εκεί και με τον ιδρώτα σε ερεθίζει ? Δοκίμασες να το πλύνεις πολύ καλά ?
Δημοσίευση 04/02/2018 - 17:18
Sorry
Και απο τον ιδρωτα,τον εχει καποιος αλλος αυτον τον ερεθισμο στο δερμα;
Επισης το sport loop της apple πως ειναι σαν λουρακι ειναι καλυτερο για αθληση;
Μιας και κατά βάση χρησιμοποιώ το Sport Band που έρχεται με το AW, δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
Απο 'κει και περα είναι καθαρά τι βολεύει εσένα και δε σε ενοχλεί.
Και το Sport Loop και αυτό της Nike είναι μια χαρά.
Δημοσίευση 04/02/2018 - 18:10
Εχω το μαμα το space grey με το μαυρο sport λουρακι,δεν το εχω πλυνει με καθαριστικο μονο με νερο,νομιζω οτι το κανει αυτο οταν κολαει στον καρπο με τον ιδρωτα και κολαει ωρα εκει
Γι`αυτο θα ηθελα να μαθω πως καθεται το sport loop που μπορω να ρυθμισω ακριβως τι χαλαροτητα πχ μετα το τρεξιμο να το ρυθμιζω ωστε να μην κολαει τοσο πολυ,και στα χαρακτηριστηκα του λεει οτι αναπνεει!!
Το sport loop είναι αρκετά πιο ελαφρύ και πιο άνετο στο χέρι, ειδικά αν κάνεις άσκηση. Δοκίμασε το!
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 04/02/2018 - 18:19
Το sport loop είναι αρκετά πιο ελαφρύ και πιο άνετο στο χέρι, ειδικά αν κάνεις άσκηση. Δοκίμασε το!
Δημοσίευση 26/02/2018 - 16:41
Καλησπέρα 99% θα προβώ σε αγορά του aw 3 . Αλλά κολλάω στο λουρί, για την ακρίβεια θέλω ένα μπρασελέ μαύρο κατά προτίμηση 3ου κατασκευαστή υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση?
Δημοσίευση 26/02/2018 - 17:21
Καλησπέρα 99% θα προβώ σε αγορά του aw 3 . Αλλά κολλάω στο λουρί, για την ακρίβεια θέλω ένα μπρασελέ μαύρο κατά προτίμηση 3ου κατασκευαστή υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση?
Ρίξε μια ματιά στο Amazon έχει πολύ όμορφα εκτός κι αν θες σε κάτι επώνυμο και όχι σε οικονομικό.
Δημοσίευση 26/02/2018 - 18:44
Δημοσίευση 26/02/2018 - 21:36
Εγώ πάντως,έχω αγοράσει δυο σετ αντάπτορες,ένα για 22mm κι ένα για 24mm λουριά,και του βάζω ό,τι θέλω πάνω.
Επίσης όποιος θέλει τέτοιους αντάπτορες,να κοιτάξει να έχουν κανονικά lugs με μπαρέτες,και όχι με τα βιδωτά.Tα τελευταία σπάνε,με κίνδυνο να φύγει το ρολόι από το χέρι.
Αριστερά με μπαρέτα και δεξιά με τα βιδωτά lugs.
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 26/02/2018 - 21:44
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες