Λουράκια για Apple Watch από 3ους κατασκευαστές
Δημοσίευση 04/02/2021 - 19:01
RF forever
Ad
Δημοσίευση 11/02/2021 - 12:51
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/02/2021 - 13:23
Μια απο τα ίδια και 'δω και ήταν απο τους βασικούς λόγους που το σταμάτησα.
Έχει συγκεκριμένο σημείο να κουμπώσει.
Έτσι, είτε θα είναι πολύ σφιχτο, είται μέτριο/χαλαρό.
Γι' αυτό πας στο Sport Loop και το κουμπώνεις σε ο,τι σημείο θες.
Για να σου απαντήσω πάντως, σε S/M ήμουν και 'γω.
Δημοσίευση 11/02/2021 - 14:40
Νίκο όταν πήρα το s6 ξεκίνησα με M/L αλλά μετά έβλεπα ποσό μέσα πρέπει να το σπρώχνω στο κούμπωμα και κάτι με χαλούσε. Έκτοτε το έβαλα πίσω στο κουτί του και είμαι με S/M. Η μαμακια που παίχτηκε ήταν με πρόσφατη παραγγελία που έβαλα από αλή, ενω σχεδιαστικά ήρθαν κομπλέ, τα έβαλα σε M/L οποίο παραείναι μεγάλο. Αναγκάστηκα να τα βάλω πάλι σε S/M. Φτου κι απ την αρχή πάλι ένα μήνα + αναμονή. [emoji2959][emoji2962]Μια απο τα ίδια και 'δω και ήταν απο τους βασικούς λόγους που το σταμάτησα.
Έχει συγκεκριμένο σημείο να κουμπώσει.
Έτσι, είτε θα είναι πολύ σφιχτο, είται μέτριο/χαλαρό.
Γι' αυτό πας στο Sport Loop και το κουμπώνεις σε ο,τι σημείο θες.
Για να σου απαντήσω πάντως, σε S/M ήμουν και 'γω.
Δημοσίευση 11/02/2021 - 16:07
Με φοβίζει το μεταλλικό που lockάρει στην κάσα μη γρατζουνισει την εσοχή Νίκο όπως μια φωτό που είχες ανεβάσει.Ρε ‘συ δοκίμασε τα Sport Loop.
Πέρα απο το παραπάνω είναι και πιο άνετα.
Δύσκολα τα αλλάζεις μετά.
Δημοσίευση 11/02/2021 - 17:50
Έχουμε κανενα έμπιστο third party Nick ή κοιτάω προς το γνήσιο?Όχι ρε. Στα Sport Loop είναι πλαστικό αυτό.
Μη το φοβάσαι.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 11/02/2021 - 18:13
Ευχαριστώ Νίκο!![emoji41]Εγώ έχω και της Apple και απο URVOI.
Απο τον κινέζο φίλο μας, ότι πιο κοντά στο γνήσιο.
Δημοσίευση 11/02/2021 - 19:34
Με φοβίζει το μεταλλικό που lockάρει στην κάσα μη γρατζουνισει την εσοχή Νίκο όπως μια φωτό που είχες ανεβάσει.
Πάντως με λίγη προσοχή τίποτα δε γίνεται. Λεπτές κινήσεις, και όσο το δυνατόν να μπαινοβγαίνουν ίσια, και δε θα γίνουν γρατζουνιές. Τώρα αν εσοχή εννοείς το εσωτερικό που μπαίνει το κλιψ, όπου δε φαίνεται όταν είναι περασμένο το λουράκι, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να του δίνεις τόσο σημασία. Στην τελική πρέπει να χαρείς αυτό το οποίο αγόρασες. Έτσι και αλλιώς πάνω κάτω 2-3 χρόνια ζωή έχει που λέει ο λόγος. Μετά θα θέλεις πάλι να αγοράσεις καινούριο.
Btw, όσον αφορά τα braided όπου ανέφερα παραπάνω, έχω να συνεχίζω να δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Πολύ άνετο, πλέον δεν αγχώνομαι να ακουμπάω το laptop (πριν με το μεταλλικό κούμπωμα του sport band αγχωνόμουν όταν ακουμπούσα το macbook) είναι πολύ ξεκούραστο, και ούτε που το καταλαβαίνω στον ύπνο. Καλύτερη αίσθηση όπως είναι λογικό το "ύφασμα" σε σχέση με τα δερμάτινα και τα σιλικονούχα. Προσωπικά ξανα έκανα μια ακόμη παραγγελία, και έβαλα να μου έρθουν και Small για να τα δοκιμάσω και εκείνα σα νούμερο. Για 2,50 ευρώ το προτείνω για δοκιμή ανεπιφύλακτα (ελπίζω να μην αλλάξανε και προμηθευτές και μου έρθει διαφορετική ποιότητα στα καινούρια).
Σε άλλα νέα περιμένω και από band band με τις εκπτώσεις που είχε και 2 sport loop υφασμάτινα, όπως και 1 κόκκινο δερμάτινο, έτσι για τα γούστα
Δημοσίευση 11/02/2021 - 20:06
Να σαι καλά μ. Με βλέπω για γνήσιο charcoal. Δε μπορώ να περιμένω νομίζω. Με το space grey θα ταιριάζει πολύ. [emoji4]Περιμένω εντυπώσεις. Με γειά
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 11/02/2021 - 20:07
Δημοσίευση 11/02/2021 - 20:23
URVOI. Παρά πολύ ευχαριστημένος. Το έχω περίπου μια εβδομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες