Λουράκια για Apple Watch από 3ους κατασκευαστές
Δημοσίευση 09/04/2016 - 11:46
Εγώ πάντως με τα milanese έχω βολευτει απίστευτα! Τα καλύτερα λουράκια που είχα ποτέ σε ρολόι.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 09/04/2016 - 13:29
Καλά τα milanese απο το amazon αλλα...
Εγώ δοκίμασα και απο Jetech αλλά το έστειλα πίσω γιατί ένα απο τους δύο connectors δεν έκανε lock. Eπίσης το λουράκι δεν είναι κατάμαυρο όπως το bezel αλλά αυτά ειναι λεπτομέρειες. Ύστερα παράγγειλα 2 φορές το ίδιο style από αλλόν seller (έγραφε τότε BRG) αλλά και τα 2 είχαν το ίδιο πρόβλημα με το Jetech. Προφανώς όλα στο ίδιο μέρος παρασκευάζονται και πέτυχα ελλατωματική παρτίδα. Τελικά το πείρα απο αλλού και όλα οκ. Μαγνήτης πολυ δυνατός, αίσθηση και look ωραιο (ταιριάζει τέλεια με το black metal του watch. To μόνο πρόβλημα έιναι ότι πιάνεται στα μανίκια απο μπλουζες και πουλόβερ..
Το αγαπημένο μου είναι ένα brown leather
Αγόρασα και 2 black connector απο eBay και όλα τέλεια..
Απο screen protectors εχω να προτείνω Zagg shield! Δοκίμασα διάφορα glass και όλα αφήνανε μεγάλο κενό στα edges.
Τελευταία επεξεργασία από: silver82, 09/04/2016 - 13:30
Δημοσίευση 09/04/2016 - 21:01
Δημοσίευση 09/04/2016 - 21:22
Δημοσίευση 10/04/2016 - 11:06
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 10/04/2016 - 22:55
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/04/2016 - 11:59
Δημοσίευση 18/04/2016 - 13:12
ποιο πήρες το jetech απο Amazon ??Μου ήρθε το black Milanese Loop και είναι γαματο για όταν πίνεις καφέ με παρέα καο ετοιμάζεστε να φύγετε.α
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:08
ποιο πήρες το jetech απο Amazon ??
http://www.amazon.co...ailpage_o00_s00
Ποιοτικό αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλο παρόμοιο.
Κάτι που παρατήρησα είναι ο ισχυρός μαγνήτης.
Επίσης δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω από ποια μεριά είναι καλό να βρίσκεται η λούπα. Από την κάτω ή από την πάνω?
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:11
δεν εχω ιδέα...τωρα ψηνομαι να παρω ρολόι και ψιλό χαζεύω λουράκια,reviews videos στο YouTube και διαφορα τετοια...φοβάμαι μη το βαρεθώ σε μια βδομάδα και πάνε τσαμπα τα χρήματαhttp://www.amazon.co...ailpage_o00_s00
Ποιοτικό αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλο παρόμοιο.
Κάτι που παρατήρησα είναι ο ισχυρός μαγνήτης.
Επίσης δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω από ποια μεριά είναι καλό να βρίσκεται η λούπα. Από την κάτω ή από την πάνω?
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 18/04/2016 - 14:11
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:17
Αφού λες ότι τα χρήματα μπορεί να πάνε τζάμπα, μην το πάρεις.
Περίμενε το καλοκαίρι, και ειδικότερα τον Σεπτέμβρη, όπου κατά 95% θα έχουμε την νέα έκδοση του Apple watch.
Άργησες λίγο να το αποφασίσεις.
Και εντός θέματος,
λουράκια θα βρεις πολλά, όταν έχεις αποφασίσει, αν θα το πάρεις.
Κυκλοφορούν πολλά.
Προσωπικά ψήνομαι άγρια για το Apple Watch 2 και να είναι της ακριβής κατηγορίας. Το σκέτο, χωρίς το προσωνύμιο Sport
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:31
Το Σεπτέμβρη αν εχουμε watch δε θα κανει 350€...Με την τιμολογιακή πολιτική της Apple ,αν κρίνω απο το iPad Pro 9,7",το βλεπω το νέο watch στην 600αρα την sport έκδοση φυσικά.Οποτε ουτε τοτε θα το παρω χεχε...Γιαυτο σκέφτομαι να δώσω τα 350 τωρα και μεχρι του χρόνου τα Χριστουγεννα θα ξερω αν τελικα μου ειναι χρήσιμο ώστε να μεταβώ στο νέο ή οχι...Παντως ειδα ότι τα μεταχειρισμένα τα πουλάνε απο 280 ως 300 άρα και να μη μου κανει θα χάσω ενα 50αρικο.Γνώμη μου:
Αφού λες ότι τα χρήματα μπορεί να πάνε τζάμπα, μην το πάρεις.
Περίμενε το καλοκαίρι, και ειδικότερα τον Σεπτέμβρη, όπου κατά 95% θα έχουμε την νέα έκδοση του Apple watch.
Άργησες λίγο να το αποφασίσεις.
Και εντός θέματος,
λουράκια θα βρεις πολλά, όταν έχεις αποφασίσει, αν θα το πάρεις.
Κυκλοφορούν πολλά.
Προσωπικά ψήνομαι άγρια για το Apple Watch 2 και να είναι της ακριβής κατηγορίας. Το σκέτο, χωρίς το προσωνύμιο Sport
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:46
Το Σεπτέμβρη αν εχουμε watch δε θα κανει 350€...Με την τιμολογιακή πολιτική της Apple ,αν κρίνω απο το iPad Pro 9,7",το βλεπω το νέο watch στην 600αρα την sport έκδοση φυσικά.Οποτε ουτε τοτε θα το παρω χεχε...Γιαυτο σκέφτομαι να δώσω τα 350 τωρα και μεχρι του χρόνου τα Χριστουγεννα θα ξερω αν τελικα μου ειναι χρήσιμο ώστε να μεταβώ στο νέο ή οχι...Παντως ειδα ότι τα μεταχειρισμένα τα πουλάνε απο 280 ως 300 άρα και να μη μου κανει θα χάσω ενα 50αρικο.
Καλώς που το βλέπεις και έτσι.
Δεν νομίζω να ανέβει η τιμή τόσο ψηλά. Μιλάω για επίσημες τιμές σε Apple Store EU.
Όσο για τον μηχανισμό των λουριών, είμαι σιγουρότατος ότι δεν θα αλλάξει. Το Marketing ξεκίνησε για τα fashion wearables.
Όπως είχε γίνει το 2009-2010 και με την απίστευτη ποικιλία θηκών για iPhone, όταν για τα υπόλοιπα Top-Smartphones εύρισκες μία διάφανη, μια μαύρη και μια δερμάτινη.
Οπότε αγοράστε άφοβα λουριά. Δεν παίζει να τα απαξιώσει η Apple.
Δημοσίευση 18/04/2016 - 14:52
τα λουριά ειναι σχετικά φθηνά..Με το Milanese loop και αυτο το πλαστικό που εχει το ρολόι πάνω του καλυπτομαι πιστεύω...Ψηνομαι άσχημα μωρε τις τελευταίες μέρες και μαλλον θα το τσιμπήσω το ρολογακιΚαλώς που το βλέπεις και έτσι.
Δεν νομίζω να ανέβει η τιμή τόσο ψηλά. Μιλάω για επίσημες τιμές σε Apple Store EU.
Όσο για τον μηχανισμό των λουριών, είμαι σιγουρότατος ότι δεν θα αλλάξει. Το Marketing ξεκίνησε για τα fashion wearables.
Όπως είχε γίνει το 2009-2010 και με την απίστευτη ποικιλία θηκών για iPhone, όταν για τα υπόλοιπα Top-Smartphones εύρισκες μία διάφανη, μια μαύρη και μια δερμάτινη.
Οπότε αγοράστε άφοβα λουριά. Δεν παίζει να τα απαξιώσει η Apple.
Δημοσίευση 18/04/2016 - 21:35
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες