Mήπως έχει παρατηρήσει κανείς τρίξιμο στο ακουστικό όταν μιλάει στο τηλέφωνο και είναι φουλ η ένταση του ήχου? Δεν είναι θέμα σήματος σίγουρα διότι το έχω δοκιμάσει και με κλήση στο skype.Κατά τη προσπάθεια κλήσης ακούγεται έντονα, όταν ακούγεται ο χαρακτηριστικός τόνος της πραγματοποίησης κλήσης. Θα με βοηθούσε πολύ αν παρατηρούσατε να μου πείτε αν είναι έτσι ή έχει το δικό μου κάποιο πρόβλημα.

Πρόβλημα με το ακουστικό σε iPhone 6
Δημοσίευση 24/05/2015 - 11:17
Ad
Δημοσίευση 24/05/2015 - 12:54
Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο το restore σε σχέση με το ακουστικό. Τη συσκευή την έχω γύρω στους 6 μήνες, το αρνητικό σε όλη την ιστορία είναι ότι συνήθιζα να μιλώ με τα Handsfree με αποτέλεσμα να μη το παρατηρήσω έγκαιρα το πρόβλημα. Θα προβούν σε αντικατάσταση συσκευής ή αντικατάσταση του ακουστικού? Φοβάμαι το πρώτο μόνο από άποψη ότι ήμουνα από τους τυχερούς που είχα MLC μνήμη σε 64GB, ίσως πιθανή αντικατάσταση της συσκευής με οδηγήσει σε TLC...
Δημοσίευση 24/05/2015 - 14:03
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/05/2015 - 14:15
Ναι τα ίδια ρωτούσα και χθες χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανταπόκριση (μόνο από 2 άτομα εκ των οποίων ο ένας ήσουν εσύ). Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά θα με ενδιέφερε να μάθαινα τι εννοούμε με το όρο οτι θα πάρω ανακατασκευασμένο. Τέλος , προτείνετε να μιλήσω απευθείας με iSystem ή Document ή με το πωλητή μου, το eshop??
Δημοσίευση 24/05/2015 - 14:29
Καινούρια συσκευή είναι ουσιαστικά. Καινούρια μπαταρία, οθόνη και Housing.
Ο πωλητής είναι υπεύθυνος για το θέμα της εγγύησης. Θα μιλήσεις απευθείας εσύ με iSystem για να γλυτώσεις χρόνο.
Απεν/ποίησε πρώτα το Find My iPhone και Restore πριν το στείλεις.
Δημοσίευση 24/05/2015 - 14:36
Ευχαριστώ πολύ, θα πάρω αύριο τηλ. Πιστεύω να βγάλω άκρη σύντομα...
Δημοσίευση 24/05/2015 - 16:46
Αν ηχογραφησεις κατι και το ακουσεις απο το ακουστικο παλι τριζει?
Γιατι και εγω ειχα ενα θεμα τετοιο αλλα το εκανε μονο σε κλησεις, μεχρι που μια μερα απλα σταματησε.
Δημοσίευση 24/05/2015 - 17:16
Δοκίμασα αυτό που λες και όντως με τη ηχογράφηση δεν ακούγεται , απλά αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν ακούγεται διότι ο ήχος που καταγράφεται είναι πιο καλής ποιότητας σε σχέση με μια κλήση κόβοντας έτσι τις πολύ υψηλές συχνότητες η οποίες και προκαλούν μεγάλες ταλαντώσεις στο ακουστικό. Στο skype που δοκίμασα χθες ακουγόταν. Σε ποια συσκευή είχες το πρόβλημα?
Δημοσίευση 26/05/2015 - 18:26
Μίλησα με eshop από όπου και αγόρασα τη συσκευή και μου είπαν ότι θα πρέπει να στείλω σε αυτούς το κινητό να κάνουν μια πρώτη διάγνωση και μετέπειτα θα αποφασίσουν αν το στείλουν στη apple για αντικατάσταση ή αλλαγή μόνο του ακουστικού ή το επισκευάσουν μόνοι τους. Επίσης, μου είπαν ότι και απευθείας να το πάρω σε επίσημο service πάλι θα πρέπει να ειδοποιηθούν αυτοί. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω?? Να επισημάνω ότι το κινητό έχει αγγλικό φορτιστή αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο...
Δημοσίευση 26/05/2015 - 18:45
Μιλά εσυ με info -isystem και ο,τι αλλο σου είπαν

Δημοσίευση 26/05/2015 - 19:53
Ναι αυτό θα ήταν το ιδανικό μεν αλλά, το πρόβλημα είναι ότι είμαι σε επαρχία και έχω eshop point δίπλα μου, με αποτέλεσμα να μου φαίνετε πιο ιδανική λύση να το δώσω εκεί παρά να μπλέκω με courier(για λόγους ασφαλείας περισσότερο)
Δημοσίευση 26/05/2015 - 21:17
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες