ποια ειναι η ΔΗΕ ρε μαγκες? γιατι ειμαι παθων και εγω
http://www.astynomia...Itemid=378
Εχει και email να κανεις καταγγελια. Και τηλεφωνο και οτι θες.
Δημοσίευση 05/06/2015 - 11:59
ποια ειναι η ΔΗΕ ρε μαγκες? γιατι ειμαι παθων και εγω
http://www.astynomia...Itemid=378
Εχει και email να κανεις καταγγελια. Και τηλεφωνο και οτι θες.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 05/06/2015 - 12:04
δυστηχως μαγκες επειδη το ειχα ψαξει και στο παρελθον δε γινεται τιποτα.ειχα βαλει τα λεφτα στο τυπο για να μου στειλει ενα λαπτοπ.αντι για λαπτοπ ηρθε ενα καρπουζι.οταν απευθυνθηκα καπου μου ειπανε καλα να παθεις που εβαλες πρωτα τα λεφτα
Δημοσίευση 05/06/2015 - 12:15
Ψάξε και κατέβασε το Tiny Umbrella 7.12.00.
Σύνδεσε τη συσκευή και δες τα στοιχελια που σου δίνει. Με R-SIM πάντως κάνεις εν/ποίηση.
εβαλα το tiny umbrella αλλα δε κανει τιποτα οταν το συνδεω.. ισως φταιει οτι ειναι σε iOS 8+ απο οτι μου ειχε πει
RSIM για να παρω δε χρειαζομαι να ξερω σε τι παροχο ειναι κλειδωμενο;
Δημοσίευση 05/06/2015 - 12:23
και εγώ την έφαγα πέρυσι με ενα Πατρινό θέλει πολύ προσοχή
Δημοσίευση 05/06/2015 - 12:43
Δε παίζει ρόλο το iOS. Χρεείαζεται να ξέρεις το πάροχο για επιλέξεις απο το Menu για την εν/ποίηση.
με εχεις μπερδεψει λιγο μπορω να πω! πως να ξερω τον παροχο αφου δε ξερω imei;; εχω μονο το serial number της πλακετας.. δε βρηκα τροπο οπου και να το εβαλα να μου δωσει το imei.. αρα μου ειναι αχρηστο το tiny umbrella.. αμα βαλω πανω την rsim θα μπορεσω να κανω επανεγκατασταση του iOS απο iTunes δεδομενου οτι η αφη δε δουλευει στο τηλ η πρεπει να πατησω τπτ στο κινητο;;
Τελευταία επεξεργασία από: masouras2003, 05/06/2015 - 12:49
Δημοσίευση 05/06/2015 - 12:55
με εχεις μπερδεψει λιγο μπορω να πω! πως να ξερω τον παροχο αφου δε ξερω imei;; εχω μονο το serial number της πλακετας.. δε βρηκα τροπο οπου και να το εβαλα να μου δωσει το imei.. αρα μου ειναι αχρηστο το tiny umbrella.. αμα βαλω πανω την rsim θα μπορεσω να κανω επανεγκατασταση του iOS απο iTunes δεδομενου οτι η αφη δε δουλευει στο τηλ η πρεπει να πατησω τπτ στο κινητο;;
Το Tiny διαβάζει τα στοιχεία της συσκευής. Συνεπώς δεν σου είναι άχρηστο.
Με όλα αυτά που αναφέρεις, δεν αξίζει να ασχοληθείς με τη συγκεκριμένη συσκευή.
Δημοσίευση 05/06/2015 - 13:02
για εκει το παω... απλα εψαχνα τροπο να του κανω επαναφορα μηπως και συνελθει!
Δημοσίευση 05/06/2015 - 14:17
απο τη στιγμη ομως που δε φταιει η οθονη, σιγουρα μιλαμε για θεμα πλακετας ή προβλημα λειτουργικου κατα την αναβαθμιση! στη πρωτη περιπτωση οι επαφες φαινονται οκ της πλακετας με μια ματια που εριξα οποτε θελει κι αλλο ψαξιμο... στη 2η περιπτωση ειναι αυτο που παλευω να καταφερω να του ξαναπερασω το iOS μηπως και γινει κανα θαυμα αλλα δε βρισκω τροπο
Δημοσίευση 05/06/2015 - 15:32
καλα δε χανω τπτ να το δοκιμασω! πως μπορω να κανω; μπορω να flashαρω το λειτουργικο με καποιον τροπο; φανταζομαι πως οχι...
Τελευταία επεξεργασία από: masouras2003, 05/06/2015 - 15:33
Δημοσίευση 05/06/2015 - 16:00
Δημοσίευση 05/06/2015 - 17:18
Στο είπα και πιο πάνω. Δε πρόκειται να δείς διαφορά. Δε θ' αλλάξει κάτι.
Δυστυχώς πήρες ένα "πετσοκομμένο" τηλ που ποιός ξέρει τι του 'χουν κάνει.
Για αρχή αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις την οθόνη. Το αν σε συμφέρει, είναι μια άλλη ιστορία.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες