Και εγώ κατάφερα αγορά από ebay με χρεωστική της alpha.
Την ειχες στο PayPal και πριν τα capital controls;
Δημοσίευση 15/09/2015 - 15:46
Και εγώ κατάφερα αγορά από ebay με χρεωστική της alpha.
Δημοσίευση 15/09/2015 - 15:48
Την ειχες στο PayPal και πριν τα capital controls;
Ναι,δεν την είχα αφαιρέσει.
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 15/09/2015 - 15:48
Δημοσίευση 15/09/2015 - 15:49
Ναι,δεν την είχα αφαιρέσει.
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:32
Εμενα παλι τωρα που προσπαθησα να αγορασω κατι ζελατινες απο ebay με visa της alpha μου εβγαλε αυτο:
If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again.
Oτι τι?
Edit: Μου ηρθε email απορρπτωντας την πληρωμη.
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 15/09/2015 - 16:36
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:38
Εμενα παλι τωρα που προσπαθησα να αγορασω κατι ζελατινες απο ebay με visa της alpha μου εβγαλε αυτο:
Your payment is still processing
If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again.
Oτι τι?
Edit: Μου ηρθε email απορρπτωντας την πληρωμη.
Και εμένα αυτό μου έβγαλε,αλλά βλέπω στο status του paypal,εμφανίζει completed.
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 15/09/2015 - 16:38
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:41
Και εμένα αυτό μου έβγαλε,αλλά βλέπω στο status του paypal,εμφανίζει completed.
Πως μπορω να το δω αυτο στο pp αδερφε?
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:48
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:50
Πως μπορω να το δω αυτο στο pp αδερφε?
Εκεί που λέει payment status ή μπες εκεί που λέει details στη συναλλαγή που σε ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από: dennis97, 15/09/2015 - 16:50
Δημοσίευση 15/09/2015 - 16:53
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Λοιπον πλησιάζουν τα γενέθλια του πολυαγαπημένου μου father και λέμε να δώσουμε δρόμο το παλιο iphone 4 και να του κανω δώρο χωρίς να το ξέρει το iphone 5c. Το βρήκα μέχρι 270 από ebay unlocked και 16gb. Moneysafe με skrill μου δούλεψε τέλεια. Με paypal από ένα site για fifa account όχι και αναγκάστικα μέσω skrill οποτε και τα καταφερα(βέβαια η αλήθεια είναι οτι μου ζητούσε κυρίως skrill αλλα έδινε και επιλογή μέσω Paypal αλλα έτρωγα πόρτα). Θα μπορέσω με την moneysafe να αγοράσω από ebay ή μέσω Paypal?
Δεύτερη επιλογή να βγάλω στην Εθνική μια κάρτα αλλα θέλει 10 μέρες και θα αργήσω παρα πολυ και θα περάσουν τα γενέθλια.
Τρίτη επιλογή π@π@ρι@ πληρώνω μέσω skroutz 370 και αντε γεια γιατί μας κούρασαν με τα pp
Περιμένω μια καλή συμβουλή !
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:02
Εκεί που λέει payment status ή μπες εκεί που λέει details στη συναλλαγή που σε ενδιαφέρει.
Δεν δειχνει κατι ειναι κενο. Μπηκα να δω και μου εβγαλε denied. Να προσπαθησω σε λιγο λες??
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:07
Καλησπέρα σας,
Πριν λίγο πήγα να κάνω μια αγορά από το ebay μέσω paypal , όμως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά συνέπεια της πληρωμής μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα : we couldn't complete your purhace, because the card issuer declined the card.
Μέτα από λίγη ώρα μπήκα στο paypal και στο payment status μου γράφει denied δηλαδή ότι αρνήθηκε το paypal να γίνει η αγορά.
Στη συνέχεια πήγα να κοιτάξω το υπόλοιπο της προπληρωμένης κάρτας μου από την Πειραιώς και είδα ότι μου έχουν αφαιρέσει τα χρήματα για μια αγορά που δεν έχει γίνει...
Τι μπορώ να κάνω τώρα έτσι ώστε να πάρω τα χρήματα μου πίσω
ευχαριστώ πολυ
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:11
Καλησπέρα σας,
Πριν λίγο πήγα να κάνω μια αγορά από το ebay μέσω paypal , όμως κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά συνέπεια της πληρωμής μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα : we couldn't complete your purhace, because the card issuer declined the card.
Μέτα από λίγη ώρα μπήκα στο paypal και στο payment status μου γράφει denied δηλαδή ότι αρνήθηκε το paypal να γίνει η αγορά.
Στη συνέχεια πήγα να κοιτάξω το υπόλοιπο της προπληρωμένης κάρτας μου από την Πειραιώς και είδα ότι μου έχουν αφαιρέσει τα χρήματα για μια αγορά που δεν έχει γίνει...
ευχαριστώ πολυ
Το λογιστικο και το διαθεσιμο υπολοιπο ειναι τα ιδια;
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:12
Καλησπέρα σας,
ευχαριστώ πολυ
Το ίδιο θέμα είχα και εγώ τα έφαγαν κανονικά! Τους ειπα οτι μπορουν να τα βαλουν οπου θελουν κ μιλαω για την ιδια τραπεζα. Ειχα 30 ευρω και για ανεπιτυχεις αγορες μου εφαγαν 20 ευρω. Τωρα θα βγαλω εθνικη και αντε γεια
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 15/09/2015 - 17:13
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:17
Το λογιστικο και το διαθεσιμο υπολοιπο ειναι τα ιδια;
οχι το λογιστικό υπόλοιπο είναι όπως ήταν πριν κάνω την αγορά και το διαθέσιμο έχει αλλάξει.
Δημοσίευση 15/09/2015 - 17:31
Τοτε δεν εχει ολοκλρωθει ακομα η αγορα, μπορει να μπει και σε κανα μηνα το ποσο. Μιλα με την τραπεζα σου!
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες