Λόγω CC. Δεν έχει αλλάξει πλήρως το θέμα του PP μιας και δεν έχει ψηφιστεί ακόμα.
Απο αύριο λογικά και αυτό θα πάρει το δρόμο του.
Δημοσίευση 20/09/2015 - 15:58
Δημοσίευση 20/09/2015 - 18:01
Λόγω CC. Δεν έχει αλλάξει πλήρως το θέμα του PP μιας και δεν έχει ψηφιστεί ακόμα.
Απο αύριο λογικά και αυτό θα πάρει το δρόμο του.
και γω κατι τετοιο πιστευω οτι θα γινει αντε να δουμε
Δημοσίευση 20/09/2015 - 18:42
Απο αυριο κομματι δυσκολο...
Αλλα γενικα ναι θα παρει το δρομο του καποια στιγμη μεχρι τα χριστουγεννα...κ οταν λεω θα παρει το δρομο του εννοω να γινει η κατασταση οπως παλια και οχι εγω σημερα μπορω ο γειτονας δεν μπορει με πειραιως ναι με eurobank οχι κλπ κλπ...
Δημοσίευση 20/09/2015 - 18:43
εγω δοκιμασα και με αλλη καρτα της aplha σημερα και το μονο που καταφερα ειναι να παρει το 1.5 ευρω το paypal +0.89 ποy δεν ξερω τι ειναι
Οποτε συνεχιζουμε με το γνωστο τροπο του balance
Δημοσίευση 20/09/2015 - 21:06
Απο αυριο κομματι δυσκολο...
Αλλα γενικα ναι θα παρει το δρομο του καποια στιγμη μεχρι τα χριστουγεννα...κ οταν λεω θα παρει το δρομο του εννοω να γινει η κατασταση οπως παλια και οχι εγω σημερα μπορω ο γειτονας δεν μπορει με πειραιως ναι με eurobank οχι κλπ κλπ...
"Όπως παλιά" τα χριστούγεννα δε φτάνουν.
Σκοπός είναι ομαλοποιηθεί η κατάσταση με PP για αρχή για όλους χωρίς πειραματισμούς.
Δημοσίευση 20/09/2015 - 21:35
Δημοσίευση 20/09/2015 - 21:48
Δημοσίευση 20/09/2015 - 22:02
Δεν θα κάνεις την πληρωμή κάνοντας log in στο paypal, ακριβως από κάτω αναφέρει ότι μπορείς να κανείς την πληρωμή με κάρτα, επιλογή την οποία θα επιλέξεις για να κανεις την πληρωμήΚαλημερα φιλε μου,
μια ερωτηση γιατι κατι μαλλον δεν εχω καταλαβει καλα.
Θα στο θεσω με παραδειγμα για να δω αν την καταλαβα καλα τη διαδικασια.
Τα ονοματα τυχαια ή βασει ονοματος.
Εχω λογαριασμο στο paypal με το mail: petran@gmail.com (τυχαια ειπαμε)
Μεσα απο αυτο το λογαριασμο στο paypal κανω απο τα βηματα που αναφερεις τα 1, 2, 3(εστω το mail kostas@gmail.com), 4
Παω στο mail που εδωσα στο βημα 3 (kostas@gmail.com) και ανοιγω το mail που ηρθε. Το mail κατω κατω λεει Pay now και αυτο παταω.
Με βγαζει στο paypal ωστε να κανω login και να συνεχισω λογικα με τα βηματα 6, 7, 8.
1η ερωτηση: login τωρα θα κανω με το petran@gmail.com που εχω και το λογαριασμο στο Paypal ετσι??
Προσπαθησα να κανω login οπως αναφερω ακριβως απο πανω αλλα ενω βαζω τα στοιχεια σωστα μου πεταει αυτο εδω το error(??) ["You are logging into the account of the seller for this purchase. Please change your login information and try again"]
Και εκει κολλαει η διαδικασια..Αφου ρε παιδια αυτο το λογαριασμο Paypal θελω να φορτωσω γιατι συμβαινει αυτο??
Πρεπει να εχω 2 λογαριασμους Paypal??
Ευχαριστω οπως και να χει.
Δημοσίευση 21/09/2015 - 12:39
παιδια καποιος ανεφερε πως αγορασε απο iherb...μπορειτε να μου πειτε με τι καρτα?εχω βαλει χρεωστικη visa της Πειραιως και πιστωτικη της Alpha και εχω φαει ακυρα και στα 2..
Δημοσίευση 21/09/2015 - 12:53
παιδια καποιος ανεφερε πως αγορασε απο iherb...μπορειτε να μου πειτε με τι καρτα?εχω βαλει χρεωστικη visa της Πειραιως και πιστωτικη της Alpha και εχω φαει ακυρα και στα 2..
Εγω τα κατάφερα με eurobank mastercard debit γύρω στις 12:30 το βράδυ . Παρασκευή προς Σάββατο
Δημοσίευση 21/09/2015 - 13:04
Βιβλία, εφαρμογές, εισιτήρια, σε αφήνει. Αν θες όμως κάτι άλλο εκεί υπάρχει το πρόβλημα.
Δημοσίευση 21/09/2015 - 13:58
Δημοσίευση 21/09/2015 - 14:27
Μολις εκανα αγορα μεσω paypal στην βονταφον(ανανεωση καρτας) και στο καπακι δοκιμασα απο ebay με τον ιδιο λογαριασμο κ εφαγα ακυρο.
Χρεωστικη visa peraus
Μέσω paypal οι πληρωμές της vodafone ποτέ δεν γινόντουσαν declined.
Δημοσίευση 21/09/2015 - 16:01
Μολις εκανα αγορα μεσω paypal στην βονταφον(ανανεωση καρτας) και στο καπακι δοκιμασα απο ebay με τον ιδιο λογαριασμο κ εφαγα ακυρο.
Χρεωστικη visa peraus
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες