Πατάς στο τιμολόγιο λοιπών βασικών εργασιών. Θα δεις ότι υπάρχει προμήθεια και από και προς λοιπές τράπεζες εσωτερικού!
Τελευταία επεξεργασία από: dragonfighter, 31/12/2015 - 13:44
Δημοσίευση 31/12/2015 - 13:42
Τελευταία επεξεργασία από: dragonfighter, 31/12/2015 - 13:44
Δημοσίευση 31/12/2015 - 13:54
".... ότι επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας Πειραιώς και ο δικαιούχος με τα έξοδα της δικής του τράπεζας, ενώ το ποσό του εμβάσματος μεταφέρεται ακέραιο στο λογαριασμό του δικαιούχου, χωρίς καμία μείωση."
το λινκ δεν φαινεται αλλα οι χρεωσεις φαινονται διαφορετικες
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 31/12/2015 - 13:59
Δημοσίευση 31/12/2015 - 14:17
Νομιζω οτι καπου εδω μεσα το διαβασα, number26 πολυ καλη λυση , βεβαια με ταβανι το 500ρικο το μηνα, αλλα αν εχεις κανα 2 φιλους μπορει να ανεβει το ποσο.
Εχω την εντυπωση απο τις ελαχιστες αν ειναι η μονη χωρις χρεωσεις καρτα master , για αναληψεις κτλ.
Θα παω προς τα εκει μεριά , να λυσω το θεμα μια και καλη.
Τελευταία επεξεργασία από: assoalex, 31/12/2015 - 14:18
Δημοσίευση 01/01/2016 - 11:11
Ναι.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 01/01/2016 - 12:38
Νομιζω οτι καπου εδω μεσα το διαβασα, number26 πολυ καλη λυση , βεβαια με ταβανι το 500ρικο το μηνα, αλλα αν εχεις κανα 2 φιλους μπορει να ανεβει το ποσο.
Εχω την εντυπωση απο τις ελαχιστες αν ειναι η μονη χωρις χρεωσεις καρτα master , για αναληψεις κτλ.
Θα παω προς τα εκει μεριά , να λυσω το θεμα μια και καλη.
Αυτό ακριβώς φίλε, μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου κάνει κατάθεση. Στη Γερμανία παρέχει πάρα πολλές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες δυστυχώς στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 01/01/2016 - 13:25
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 01/01/2016 - 13:34
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/01/2016 - 14:18
Πάντως εκτός από το τοπ απ στο PayPal που το είχα φτιάξει πριν τα καπιταλ χθες μου ήρθε και η κάρτα από το revolut που πρότεινε κάποιος μερικά ποστ πιο πίσω από μια έρευνα που έκανα πίσω από την revolut είναι η τράπεζα της Αγγλίας Barkley για μένα εγγύηση άρα κανείς με έμβασμα τοπ απ εκεί και μετά με την κάρτα που σου στέλνει δωρεάν την βάζεις στο eBay Amazon η όπου άλλου θες και δεν τρώει απόρριψη για κανένα λόγο....
Νομίζω έχει ξανά υποθεί αυτό, ότι δηλαδή ο λογαριασμός της revolut είναι εταιρικός, δηλαδή τα χρήματα δεν πηγαίνουν στον εαυτό σου, αλλά σε εταιρία τα οποία χειροκίνητα σου μεταβιβάζει στην prepaid. Τώρα τι ασφάλεια παρέχει η Barclays σε εταιρίες και μέχρι τι ποσό είναι ασφαλισμένο, δεν το γνωρίζω.
Δημοσίευση 01/01/2016 - 14:33
Αυτό δεν το έχω ψάξει αλλά μέσα από την εφαρμογή δείχνει ότι μπαίνουν σε δικό σου λογαριασμό που έχει την κάρτα συνδεδεμένη τώρα θα δείξει αν και το PayPal την ίδια λογική έχει ο λογαριασμός του PayPal είναι που κάνουμε το τοπ απ και τα πιστώνει μετά στον λογαριασμό μας...αν και στα ποσά που το δουλεύω το revolut είναι μικρά.Ενταξει το ότι ο πάροχος είναι η Barkley και όχι ένας τρέχα γύρευε είναι κάτι από το να ήταν κάτι άγνωστο.Και σίγουρα δεν θα βάλεις λεφτά για να τα φυλάξεις αλλά να κανεις άμεσα αγορά.Νομίζω έχει ξανά υποθεί αυτό, ότι δηλαδή ο λογαριασμός της revolut είναι εταιρικός, δηλαδή τα χρήματα δεν πηγαίνουν στον εαυτό σου, αλλά σε εταιρία τα οποία χειροκίνητα σου μεταβιβάζει στην prepaid. Τώρα τι ασφάλεια παρέχει η Barclays σε εταιρίες και μέχρι τι ποσό είναι ασφαλισμένο, δεν το γνωρίζω.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/01/2016 - 15:22
Αυτό δεν το έχω ψάξει αλλά μέσα από την εφαρμογή δείχνει ότι μπαίνουν σε δικό σου λογαριασμό που έχει την κάρτα συνδεδεμένη τώρα θα δείξει αν και το PayPal την ίδια λογική έχει ο λογαριασμός του PayPal είναι που κάνουμε το τοπ απ και τα πιστώνει μετά στον λογαριασμό μας...αν και στα ποσά που το δουλεύω το revolut είναι μικρά.Ενταξει το ότι ο πάροχος είναι η Barkley και όχι ένας τρέχα γύρευε είναι κάτι από το να ήταν κάτι άγνωστο.Και σίγουρα δεν θα βάλεις λεφτά για να τα φυλάξεις αλλά να κανεις άμεσα αγορά.
Knowledge is Power
Εγώ φίλε, με τόσες επιλογές, σκέφτομαι να τα μεταφέρω όλα στο εξωτερικό. Ούτος ή άλλος από την στιγμή που μάθαμε τρόπο για δωρεάν συνάλλαγμα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ τις ελληνικές κάρτες ξανά. Και έτσι και βγούμε από τα capital controls θα γλιτώσουμε και το ένα ευρώ προμήθεια στη μεταφορά εμβάσματος, αφού η revolut έχει ειδική φόρμα για άμεσο top up μέσω κάρτας. Τώρα όσων αφορά την Barclays εσύ και εγώ δεν υπογράψαμε κανένα συμφωνικό, άρα πες ότι δεν υπάρχει η Barclays. Από την άλλη η number26 το λέει ότι σε καλύπτει ο νόμος των 100.000 ευρώ. Βέβαια εάν γίνει κάτι, θα γίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, οπότε ούτε αυτό μην δίνεις σημασία.
Δημοσίευση 01/01/2016 - 17:09
Σωστά τα λες...για να δούμε τι θα γίνει....θα ρίξω μια μάτια και στην Number26.Ξερουμε χώρα προελευσης;Εγώ φίλε, με τόσες επιλογές, σκέφτομαι να τα μεταφέρω όλα στο εξωτερικό. Ούτος ή άλλος από την στιγμή που μάθαμε τρόπο για δωρεάν συνάλλαγμα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω ποτέ τις ελληνικές κάρτες ξανά. Και έτσι και βγούμε από τα capital controls θα γλιτώσουμε και το ένα ευρώ προμήθεια στη μεταφορά εμβάσματος, αφού η revolut έχει ειδική φόρμα για άμεσο top up μέσω κάρτας. Τώρα όσων αφορά την Barclays εσύ και εγώ δεν υπογράψαμε κανένα συμφωνικό, άρα πες ότι δεν υπάρχει η Barclays. Από την άλλη η number26 το λέει ότι σε καλύπτει ο νόμος των 100.000 ευρώ. Βέβαια εάν γίνει κάτι, θα γίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, οπότε ούτε αυτό μην δίνεις σημασία.
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 01/01/2016 - 17:10
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/01/2016 - 17:50
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/01/2016 - 18:32
από Γερμανία είναι, ναι θέλει διαβατήριο.
Δημοσίευση 01/01/2016 - 21:03
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 01/01/2016 - 22:06
Και αυτό φαίνεται αξιόπιστο αλλά για την ώρα σε αναμονή γιατί να βγάλω διαβατήριο γι αυτό μόνο χλωμό ίσως όταν και όποτε αλλάξουμε ταυτότητες φέτος που λένε να δέχονται και αυτές...
Knowledge is Power
Νομίζω ότι δεν θα γίνετε αυτό, μιας και ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό σε άλλη χώρα, μονο το διαβατήριο είναι παγκόσμιος ενιαίο. Το γράφει και στις προϋποθέσεις.
Δημοσίευση 01/01/2016 - 22:32
Χρονια πολλα κιολας καλη χρονια να εχουμε.Το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζεται κατι στο paypal διοτι η συναλλαγη εγινε απευθειας απ την χρεωστικη.Και εδω ειναι που φοβαμαι οτι τα λαφτουδακια μου πεταξαν...20 μερες +++
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες