Παρακαλώ θερμά
όποιον ενδιαφέρεται για τη διαδικασία με το έμβασμα στο paypal
να διαβάσει τα ποστ μου στις σελίδες 173 και 191 (κάντε κλικ επάνω στα νούμερα αυτά)
ειδικά η 191 δεν ειναι και τόσο πίσω, ε;
μου είναι αδύνατο να απαντώ στον καθένα μεμονωμένα σε προσωπικά μηνύματα, συγχωρέστε με, δε μπορώ
επίσης, μικρολεπτομέρεις του "τί είναι αυτό που μου βγάζει στο paypal", "γιατί μου βγάζει πως η τράπεζα του paypal αλλαξε", "έχω 2 επίθετα", ή "μόλις ενεργοποίησα web banking και θέλω βοήθεια step by step" καλό θα ήταν να κάνετε μία προσπάθεια με το αντίστοιχο helpdesk
αν η τράπεζά σας θα ολοκληρώσει το έμβασμα, είναι πιο φερέγγυο και υπεύθυνο να σας απαντήσει το αντίστοιχο αρμόδιο και υπεύθυνο helpdesk της τράπεζάς σας
καθώς και εγώ δε μπορώ να φέρω καμία ευθύνη. Φανταστείτε να γίνει κάποιο λάθος και να βρεθώ εγώ υπόλογος.Δεν εργάζομαι ούτε στη paypal ούτε σε καμία τράπεζα
κάντε μία προσπάθεια μόνοι σας, σηκώστε το τηλέφωνο και ρωτήστε το helpdesk της τράπεζας σας ή του paypal
με αυτόν τον τρόπο ίσως καταθέσετε κι εσείς εδώ μέσα μια εξτρα πληροφορία
θα παρακαλέσω τους admins/mods να "καρφιτσώσουν" κάπου τη διαδικασία ή να δημιουργηθεί ένας νέος οδηγός
μου ζητούνται πληροφορίες για το paypal
μου ζητούνται πληροφορίες πως θα κάνουν έμβασμα σε τράπεζα του εξωτερικού!!! και τί πρέπει να συμπληρώσω στο αντίστοιχο πεδίο (αν και τα έχω αναφέρει)
πριβέ μηνύματα για βοήθεια step by step από το χεράκι, θα αγνοούνται
σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη κατανόηση