Πρέπει να ψάξω τι ειναι αυτά τα δυο!
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 22/07/2015 - 00:44
Δημοσίευση 22/07/2015 - 00:42
Πρέπει να ψάξω τι ειναι αυτά τα δυο!
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 22/07/2015 - 00:44
Δημοσίευση 22/07/2015 - 01:01
Είδες αυτο που ποσταρα πριν δυο ποστ μεςα απο το site της Αττικά και εχει ισχύει απο 1/7;Λέει δεν κάνει έκδοση νέας προπληρομενης ούτε φόρτιση υπάρχουσας....σαφώς σε πιστεύω οτι την φορτισες την δικιά σου χθες απλά η ίδια η τράπεζα να ακυρώνεται μόνη της μου φαίνεται περίεργο....είναι απλό...!! για να απόκτησης την visa gift card χρειάζεται να πας στην attica bank και να περιμένεις ουρα και να έχεις ένα σωρό χαρτιά και να περιμένεις 3 εργάσιμες μέρες για ενεργοποίηση τις κάρτας.. +1μέρα ακόμα για πλήρης ενεργοποίηση τις κάρτας...!!!
η δεύτερη και καλύτερη επιλογή μέσα σε λίγα λεπτά είναι η MoneySafe...! η κάρτα που βάζει κάτω και τα capital controls και μπορείς να κανεις ανάληψη μέχρι 2.400 ευρώ κάθε μέρα, αρκεί να έχει λεφτά το ATM αλλα και εσύ στην κάρτα...!
η συγκεκριμένη κάρτα λειτουργεί όπως στο περιπου μια paysafe αγοράζεις κάρτες ανανέωσης από το συνεργαζόμενο περίπτερο που αναφέρει μέσα από την σελίδα και ανανεώνεις με ένα απλό sms την κάρτα...!!
δεν χρειάζεται κανένα πιστωτικό έλεγχο...!
δεν έχει καμια σχέση με τράπεζες όπως τις υπόλοιπες prepaid..
μπορείς άμεσα να προμηθευτής την κάρτα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης που αναγράφονται στο site...
συνδέεται κανονικά με το paypal..
όλα αυτά με ένα πολύ μικρό ποσο κάθε μηνα στα 1,50 euro και 4% φόρος από κάθε ανανέωση...!!
συνολικά 3 euro το μηνα για να συντηρείς την κάρτα περίπου χρειάζεται...!!
σε περίπτωση που δεν θέλεις να την χρησιμοποιείς μπορείς να την ακυρώσεις.. αυτή η δυνατότητα έχει ένα μικρό πρόστιμο στα 10 euro...!
μέχρι να βρεθεί λύση στα capital controls πιστεύω αξίζει να έχει ο καθένας αυτή την κάρτα...!!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/07/2015 - 04:06
δεν είναι πειραγμένο φίλε μου... έτσι στέλνει εδώ στο ελλαδα...
μην αμφισβητείς τούς συνφορουμητες σου
και επειδη πριν μου την ειπες παρε και ενα screen shot οπως ειπες και εσυ "στο ελλαδα" απο τον ελληνικο λογαριασμο μου να δεις πως ειναι και οταν οι συνφορουμητες μου με παραπλανουν τους αμφισβητω ενταξει;Και αν δεις και η κοπελα screenshot απο το iTunes εχει δεν εχει την αποδειξη που ερχετε με mail πηγαινε στην σελιδα 15 στο ποστ 211 και πες μου οτι ειναι mail και οχι απο το iTunes θα ξεχασουμε και οτι ξερουμε.....
Α επισης το iTunes μου ειναι αγγλικο μηπως να βαλω το ελληνικο μηπως φταιει και αυτο;Οτι να 'ναι.
Αρα εγω ξαναλεω το εν λογο ποστ ειναι photoshop και πολυ κακο μαλιστα....6 χρονια κανω photoshop ακου με ξερω τι λεω.....
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/07/2015 - 04:09
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/07/2015 - 10:19
και επειδη πριν μου την ειπες παρε και ενα screen shot οπως ειπες και εσυ "στο ελλαδα" απο τον ελληνικο λογαριασμο μου να δεις πως ειναι και οταν οι συνφορουμητες μου με παραπλανουν τους αμφισβητω ενταξει;Και αν δεις και η κοπελα screenshot απο το iTunes εχει δεν εχει την αποδειξη που ερχετε με mail πηγαινε στην σελιδα 15 στο ποστ 211 και πες μου οτι ειναι mail και οχι απο το iTunes θα ξεχασουμε και οτι ξερουμε.....
Α επισης το iTunes μου ειναι αγγλικο μηπως να βαλω το ελληνικο μηπως φταιει και αυτο;Οτι να 'ναι.
Αρα εγω ξαναλεω το εν λογο ποστ ειναι photoshop και πολυ κακο μαλιστα....6 χρονια κανω photoshop ακου με ξερω τι λεω.....
δεν ξερεις τι σου γινεται.
Τελευταία επεξεργασία από: astalavista, 22/07/2015 - 10:23
Δημοσίευση 22/07/2015 - 10:59
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:08
χαχαχαχαχα!!!Δεν καταλαβαινω γιατι τσακώνεστε. Το τιμολόγιο ειναι παλιό. 17/5 γράφει.
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:17
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:20
Φορτίσεις γίνονται σε μερικές τράπεζες εγώ πειραιώς φόρτισα χθες. Αλλά να ξοδέψω τον παρά της κάρτας είναι αδύνατο.
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:25
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:29
Εμένα η Kasperksy είδε κίνηση και μου ζήτησε να εξουσιοδοτήσω μια εταιρεία με την κάρτα μου να κάνουν αυτοί την ανάληψη αλλά σιγά μην δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:35
Εγώ με eurobank ακόμη είμαι σε αναμονή.
Όπως και να έχει το σοβαρό πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς αλλά οι εταιρίες που σε λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτε.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:37
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:46
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:56
Το κλείσαμε που το κλείσαμε το μαγαζί τον Ιούλιο θα το κλείσουμε κ τον Αύγουστο!
Κ άντε το να μην μπορώ να μεταφέρω χρήματα στο έξωτερικο το καταλαβαίνω. Το να μην μπορώ να κάνω αγορές δεν το καταλαβαίνω.
Ανοίγω "μαγαζάκι" στη Βουλγαρία, κόβω τιμολόγια π.χ. 100.000€ στο εδώ μαγαζί μου και αν μπορώ να τα πληρώσω έχω μεταφέρει αμέσως 100.000 χωρίς να επιτρέπεται από τα capital controls. Αυτή είναι η ιστορία. Αντί για 100.000 βάλε ότι ποσό θέλεις και στα τιμολόγια γράψε ότι θέλεις. ΦΠΑ δεν έχει λόγο ενδο-κοινοτικής συναλλαγής.
Δημοσίευση 22/07/2015 - 11:58
Ανοίγω "μαγαζάκι" στη Βουλγαρία, κόβω τιμολόγια π.χ. 100.000€ στο εδώ μαγαζί μου και αν μπορώ να τα πληρώσω έχω μεταφέρει αμέσως 100.000 χωρίς να επιτρέπεται από τα capital controls. Αυτή είναι η ιστορία. Αντί για 100.000 βάλε ότι ποσό θέλεις και στα τιμολόγια γράψε ότι θέλεις. ΦΠΑ δεν έχει λόγο ενδο-κοινοτικής συναλλαγής.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες