Δεν δουλευει η συγκεκριμενη καρτα λογω capital
αν κανουμε αναληψη απο εταιρια στο account της skrill δεν δουλευει ? και οχι καταθεση απο τραπεζα για να ανεβει skrill
Δημοσίευση 24/07/2015 - 01:37
Δεν δουλευει η συγκεκριμενη καρτα λογω capital
αν κανουμε αναληψη απο εταιρια στο account της skrill δεν δουλευει ? και οχι καταθεση απο τραπεζα για να ανεβει skrill
Δημοσίευση 24/07/2015 - 11:49
το μονο που γνωρίζω είναι πως μπορείς να μεταφέρεις μέχρι 60 euro στην κάρτα αυτή την στιγμή από τράπεζα όπως ενημερώθηκα..!
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:27
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:36
Τι ωραιο πράγμα να παραγγέλνεις απο ebay και να μην μπορείς να πληρώσεις και να χρειάζεται να ζητάς απο τον πωλητη να ακυρωση την παραγγελία
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:47
Τι ωραιο πράγμα να παραγγέλνεις απο ebay και να μην μπορείς να πληρώσεις και να χρειάζεται να ζητάς απο τον πωλητη να ακυρωση την παραγγελία
credit card
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:51
credit card
Eχω πειραιως πιστωτικη και κανω αγορες χωρις προβλημα απο Playstore και Applestore απλος υπεθεσα οτι θα έχει ανοιξει και μεσω Paypal
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:53
Αλλο λεω, στο μηνυμα που το στελνεις το γραφεις 2-3 φορες Gretid card. Μαλλον σε επιρρέασε το Grexit!
Δημοσίευση 24/07/2015 - 13:55
Αλλο λεω, στο μηνυμα που το στελνεις το γραφεις 2-3 φορες Gretid card. Μαλλον σε επιρρέασε το Grexit!
ok δεν πηγε το μυαλο μου το κατάλαβα τωρα που μου το ξαναείπες
Δημοσίευση 24/07/2015 - 14:26
Ναι στη θεσσαλονικη εχει.
Στη θεσσαλονικη που εχει ρε παιδια? εχω γυρισει ολο το κεντρο κ δν βρηκα
Δημοσίευση 24/07/2015 - 16:49
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 24/07/2015 - 20:12
Δημοσίευση 24/07/2015 - 20:29
Παιδιά καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει βρει στην Αττική μαγαζί (περίπτερο, ψιλικατζίδικο, ανταλλακτήριο, ή οτιδήποτε) που να πουλάει την κάρτα της MoneySafe? Για Vοuchers έχω βρει ένα σωρό σημεία στην περιοχή μου, αλλά την κάρτα δεν την έχει κανένας... Μπορώ να την παραγγείλω βέβαια από το site της moneysafe, αλλά την χρειάζομαι κάπως άμεσα...
Δημοσίευση 25/07/2015 - 00:34
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 25/07/2015 - 00:39
Έφτιαξα ένα βίντεο για να σας δείξω οτι γίνονται κανονικά αγορές απο Ελληνικό Paypal μέσω neteller και moneysafe (moneysafe έχει ένας φίλος και το δοκιμάσαμε)!
Αν θέλει κάποιος μπορώ να εξηγήσω τον τρόπο για να κάνει συναλλαγές.
καλησπερα...εχω money safe..την εβγαλα πριν τρεις μερες...την φορτωσα στην paypal και εκανα και το verification με τον 4ψηφιο κωδικο και ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν παω να κανω αγορα παιρνω αυτο το μηνυμα:Please go to paypal to confirm your credit card before you complete this purchase....δεν ξερω τι να κανω και ο πωλητης περιμενει τα λεφτα και δεχεται μονο paypal και bank transfer....επισης στο account στο paypal στις καρτες διπλα δεν εχει confirmed που ειχε η παλια μου απο εμπειρια που ειχα στο παρελθον αν τα λεω σωστα...περιμενω ιδεες και ευχαριστω για τον χρονο σας..επισης σκεφτηκα και το neteller αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει
Δημοσίευση 25/07/2015 - 08:54
καλησπερα...εχω money safe..την εβγαλα πριν τρεις μερες...την φορτωσα στην paypal και εκανα και το verification με τον 4ψηφιο κωδικο και ολα καλα μεχρι εδω αλλα οταν παω να κανω αγορα παιρνω αυτο το μηνυμα:Please go to paypal to confirm your credit card before you complete this purchase....δεν ξερω τι να κανω και ο πωλητης περιμενει τα λεφτα και δεχεται μονο paypal και bank transfer....επισης στο account στο paypal στις καρτες διπλα δεν εχει confirmed που ειχε η παλια μου απο εμπειρια που ειχα στο παρελθον αν τα λεω σωστα...περιμενω ιδεες και ευχαριστω για τον χρονο σας..επισης σκεφτηκα και το neteller αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει
Θα ρωτήσω των φίλο να σου πώ για moneysafe, καθώς εγώ δεν την χρησιμοποιώ για paypal, απλά ξέρω οτι δουλεύει... Όσον αφορά την neteller που χρησιμοποιώ δεν ζητάει verifications κλπ δουλεύει απροβλημάτιστα, απλά είναι πιο περίπλοκη διαδικασία.
1) Θα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην Neteller, (Καλό είναι να τον πιστοποιήσεις με μία ταυτότητα, ή διαβατήριο για να μην έχεις όρια)
2) Ανοίγεις λογαριασμό στην betshop (θέλει και εκεί πιστοποίηση ο λογαριασμός με ταυτότητα και ΔΕΚΟ)
3) Κάνεις κατάθεση στην betshop κανονικά απο την prepaid σου εδώ στην Ελλάδα (Στις επιλογές Κατάθεσης επιλέγεις Κάρτες (ΝΕΟ)
4) Κάνεις Ανάληψη απο την betshop στην Neteller.
Μερικά πραγματάκια που πρέπει να προσέξεις,
1. Για να συνδέσεις την Neteller στο paypal θα πρέπει στο site της Neteller να πατήσεις να σου εκδόσει virtual prepaid mastercard (Net+ card). Η κάρτα αυτή εκδίδεται άμεσα online σου δίνει όλα τα στοιχεία, τα αποθηκεύεις και είσαι οκ
2. όλες οι ταυτοποιήσεις λογαριασμών που προανέφερα, γίνονται αυθημερών σε 1-2 ώρες και τα έγγραφα τα στέλνεις ηλεκτρονικά
3. Η betshop για να κάνεις ανάληψη την πρώτη κατάθεση που κάνεις σου ζητάει να την ποντάρεις πρώτα (εγώ το ξεπέρασα αυτό ποντάροντας ταυτόχρονα σε έναν αγώνα μπάσκετ σε over under, έχασα 4-5€ αλλά απο εκεί και πέρα δεν μου ξαναζήτησε κάτι τέτοιο, τώρα απλά κάνω κατάθεση και ανάληψη άμεσα.
4. Για να κάνεις ανάληψη απο betshop σε Neteller πρέπει να έχεις υπόλοιπο τουλάχιστον 50€.
Τέλος Δοκίμασε να κάνεις confirm την moneysafe στο paypal μήπως και προχωρήσεις έτσι χωρίς πρόβλημα.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες