Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal
Δημοσίευση 13/07/2015 - 23:30
Ad
Δημοσίευση 13/07/2015 - 23:40
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 13/07/2015 - 23:40
Δημοσίευση 13/07/2015 - 23:54
Φιλε εσυ τρελλαινεσαι γιατι δε μπορεις να παρεις κατι απο ebay με 2 δολλαρια. Εδω εχει καταρευσει το συστημα, χανει απειρος κοσμος τις δουλειες του και επικερδης επιχειρήσεις πανε να κλεισουν για αυτο ακριβως το λογο, τα δικα σου τα 2 δολλαρια ειναι που θα τους απασχολησει;
Δημοσίευση 14/07/2015 - 00:07
Να ρωτησω εγω εαν η τραπεζες ανοιξουν με το κακο καλο τι θα με σταματησει πχ να παω σε μια τραπεζα american express πχ να κανω εναν λογαριασμο!!!λετε να μην μπορω να κανω αγορες παλι;;;;ρε σεις καλο χειμωνα τοτε
γιατι με american express γινονται αγορες? γιατι εγω εχω αλλα ειναι ελληνικη η καρτα...
Δημοσίευση 14/07/2015 - 01:15
Φιλε εσυ τρελλαινεσαι γιατι δε μπορεις να παρεις κατι απο ebay με 2 δολλαρια. Εδω εχει καταρευσει το συστημα, χανει απειρος κοσμος τις δουλειες του και επικερδης επιχειρήσεις πανε να κλεισουν για αυτο ακριβως το λογο, τα δικα σου τα 2 δολλαρια ειναι που θα τους απασχολησει;
αυτο ειναι σιγουρο και τους σκεφτομαι ολους δεν σκεφτομαι μοναχα τον εαυτο μου απλα λεω εαν ειναι να γινει οπως τα λετε παραπανο θα ταν πολυ καλυτερο να βαλουν καποιο οριο στις συναλαγες!!!!μεχρι εκει γνωμη μου παντα δεν ειμαι υπουργος οικονομικων να ξερω!!!!
γιατι με american express γινονται αγορες? γιατι εγω εχω αλλα ειναι ελληνικη η καρτα...
φιλη irini δεν ξερω σαν ιδεα το ειπα ενταξει κλειστες η τραπεζες δεν μπορουαμε να κανουμε τιποτα εαν ανοιξουν ομως ολο και κατι θα μπορεσουμε να κανουμε καποια λυση θα υπαρχει
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 14/07/2015 - 01:27
MERGE
Δημοσίευση 14/07/2015 - 02:28
Λοιπον για την American Express που γράψατε δεν εχει καμία σημασία οτι ειναι American Express, απο την στιγμή που εχει εκδοθεί στην Ελλάδα, ειναι μεσα στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου,
Τώρα τα capital controls θα υπάρχουν για διάστημα (μηνών) οταν ανοίξουν οι τράπεζες, ομως θα ανοίξουν οι μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό (αγορές δηλαδη κλπ) αλλα και σε αυτα θα υπάρχει όριο (MacBook και τέτοια ουτε για πλακα :Ρ) λογικά θα ειναι λιγο πιο κατω απο το όριο αναληψης απο το ΑΤΜ, οταν ανοιξουν οι τράπεζες το όριο αναληψης θα αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά μεχρι να βγει τελείως, αλλα αυτο οπως ειπα θα πάρει χρόνο.
Οπως ειπε και ο φίλος πιο πανω τα δικά μας προβλήματα ειναι μηδαμινά και σε μερικές ημερες δεν θα υπαρχουν καθολου (για αγορές απο eBay, Cydia, Amazon, AppStore κλπ) το μεγαλύτερο πρόβλημα το εχουν οι έμποροι που οπως καταλαβαίνεται το ποσό που αγοράζουν δεν ειναι 10 και 20 ευρώ.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 06:46
Έχεις κάποια πηγή και το λες;Γιατί πριν λίγο είπε φθινόπωρο φέτος.....
Στο λέω επίσημα από δελτίο τύπου που ενημέρωσε όλο το προσωπικό μεγάλης τράπεζας. Δεν μπορώ να αναφέρω την τράπεζα για ευνόητους λόγους . Αυτή τη στιγμή το capital control λήγει Ιούλιο του 2016.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 10:53
Απότι είδα εγώ, αυτό που δουλεύει με αγορές εξωτερικού (και είναι τσεκαρισμένο και αν έχει αναφερθεί πιο πάνω συγχωρέστε με) είναι η Paysafe card. Μπορείτε να την αγοράσετε από διάφορα σημεία (περίπτερα κλπ) και να τη γεμίσετε επίσης. Είναι λίγο τσουχτερές οι χρεώσεις αλλά μπορούν να γίνουν πάσης φύσεως αγορές από εξωτερικό.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 10:56
paysafe πως θα αγορασουμε αφου θελει paypal???Απότι είδα εγώ, αυτό που δουλεύει με αγορές εξωτερικού (και είναι τσεκαρισμένο και αν έχει αναφερθεί πιο πάνω συγχωρέστε με) είναι η Paysafe card. Μπορείτε να την αγοράσετε από διάφορα σημεία (περίπτερα κλπ) και να τη γεμίσετε επίσης. Είναι λίγο τσουχτερές οι χρεώσεις αλλά μπορούν να γίνουν πάσης φύσεως αγορές από εξωτερικό.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 10:57
Δημοσίευση 14/07/2015 - 10:57
Στο λέω επίσημα από δελτίο τύπου που ενημέρωσε όλο το προσωπικό μεγάλης τράπεζας. Δεν μπορώ να αναφέρω την τράπεζα για ευνόητους λόγους . Αυτή τη στιγμή το capital control λήγει Ιούλιο του 2016.
Ναι αλλα αυτό που θα αλλάξει θα είναι το τί ακριβώς θα υφίσταται στο capital controls. Δε θα παραμείνουν ως έχουν. Και βάσει της κατάστασης δεν μπορεί να οριοθετηθεί. Το μίνιμουμ θα είναι ένας χρόνος.
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 14/07/2015 - 10:57
Δημοσίευση 14/07/2015 - 10:58
Αυτη η Paysafe card δουλεύει με το eBay;
Δουλεύει με όλα, τσεκαρισμένη από δυο φίλους.
https://www.paysafecard.com/el-gr/
Δημοσίευση 14/07/2015 - 11:00
paysafe πως θα αγορασουμε αφου θελει paypal???
Δε θέλει paypal. Διάβασε τί έγραψα. Πας στο σάιτ και βρίσκεις σημεία πώλησης καλό μου. Έχω αναφορά από έναν που την πήρε από περίπτερο στον Πειραιά και άλλον έναν στην Αθήνα. Και επίσης γεμίζεται και με παρόμοιο τρόπο.
Δημοσίευση 14/07/2015 - 11:20
Σημαντικές αλλαγές στη διάθεση της paysafecard στην Ελλάδα
Λόγω της παρούσας δημοσιονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, η paysafecard προχωρά μέχρι νεωτέρας στις ακόλουθες αλλαγές:
Η πώληση κωδικών PIN της paysafecard αναστέλλεται άμεσα μέχρι νεωτέρας και κατά συνέπεια δεν μπορείς να αποκτήσεις πλέον νέους κωδικούς PIN. Η εξαργύρωση των υφιστάμενων κωδικών PIN της paysafecard παραμένει εφικτή όπως συνήθως.
Εδώ θα βρεις μια λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται paysafecard: www.paysafecard.com/el-gr/use/
Δημοσίευση 14/07/2015 - 14:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες