+1 Chrispe
Πόσο αθώος μπορεί να είναι κανείς πιστεύοντας οτι απειλώντας την τραπεζα οτι θα πάρει τα λεφτα του, η τράπεζα θα ιδρώσει!
Πήγαινε να δεις στο εξωτερικό να δεις αν με μερικά χιλιάρικα θα σου φερονται σα τον τελευταίο τροχό. Σα το τελευταίο μπουλόνι θα σου φέρονται...εκτος αν βαλεις μερικά εκατομμύρια.
Τέσπα, στο θέμα μας, απ οτι ακούω με VISA Πειραιώς μόνο παίζει το appstore προς το παρόν. Απο PayPal ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
κι ομως φιλε μου ιδρωνουν πραγματικα ιδρωνουν αυτες της εποχες ξεροντας οτι κι αλλα χρηματα θα φυγου προς τα εξω διαφορετικα αυτη την στιγμη δεν θα ειχαν αυτο τον περιορισμο!!!!δεν ειναι το θεμα πως θα σου φερονται το θεμα ειναι να μπορεις να πληρωσεις της υποχρεωσεις σου να μπορεις να κανεις την δουλεια σου οπως μπορουσες προηγουμενες χρονιες εδω και τωρα δεν μπορεις!!!!παντως πραγματικα δεν ξερετε τον καθενα εδω μεσα ποιος ειναι τι μπορει να υπαρχει απο πισω του τι εχει κανει και τι χρηματα εχει απο πισω του,ποιος ειναι με λιγα λογια!!!!ενα φορουμ μου ειναι που μιλαμε για κατι που αγαπαμε πως θα μαθουμε καποια πραγματα θα μοιραστουμε θα γινουμε καλυτεροι και δεν ειναι φορουμ προσωπικοτητας!!!κι οσο για το αθοως ασε εμενα που με γνωριζω να ξερω τι ειμαι ποιος ειμαι
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 30/07/2015 - 12:06