Tώρα για να σπάσουν εντελώς τα capital controls και να μπορείτε να κάνετε ΟΛΕΣ τις αγορές ελεύθερα λίγες είναι οι πιο πρόσφορες λύσεις:
1.Μoneysafe+neteller αλλά με τραγικές χρεώσεις (εγώ ήδη το έχω μετανιώσει).Συν το πρόβλημα με τα τερματικά.
2.bitcoins με επίσης μεγάλη επισφάλεια αλλά εδώ τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα αν ξέρεις πότε/πως να αγοράσεις κ να πουλήσεις να βγάλεις ακόμα κ κέρδος.
3.Τα pockee με τα οποία ούτε καν έχω ασχοληθεί.
4.Προφανώς να έχετε φιλικό-συγγενικό πρόσωπο εξωτερικό κ να σας φορτώνει το paypal ή να έχετε δικό σας λογαριασμό στο εξωτερικό.
Πάντως εγώ τι έκανα τις τελευταίες μέρες: Ακολούθησα τα πόστ για τα btc που λέγαμε προχθές, έκανα το account στη BTCGreece, έστειλα έμβασμα από την τράπεζα μου, αγόρασα btc (με σύνθετη αγορά κ έτσι πέτυχα καλύτερη ισοτιμία-περίμενα κανα 4ώρο όμως) από τη BTCGreece και στα καπάκια άνοιξα ένα λογαριασμό στη Spectrocoin κ έναν στη Spectrocard.Mετέφερα εκεί άμεσα τα bitcoins μου από BTCGreece (σε 15 λεπτά μου τα είχαν μεταφέρει στην Spectrocoin) οπού κ τα πούλησα για ευρώ κ στα καπάκια έβγαλα την virtual Mastercard από την Spectrocard (άμεσα έγιναν όλα αυτά).Στη συνέχεια πέρασα την Mastercard της Spectrocard στο paypal κ άμεσα την επιβεβαίωσα (αστραπιαία εμφανίστηκε ο κωδικός του paypal στο online statement της Spectrocard).Έκανα μια μικρή αγορά από ebay για να τεστάρω (ένα τρέντικο πορτοφολάκι που είχα βλεφαριάσει καιρό) και ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αγορά (αγορά η οποία θα έτρωγε άκυρο με Ελληνική κάρτα).Οπότε αποφάσισα να πάρει τον μπούλο η moneysafe κ να κρατήσω την Mastercard της Spectrocard για τις μικρές προσωπικές μου αγορές.
Τις επόμενες μέρες τώρα για μια μεγάλη σοβαρή αγορά που θέλω να κάνω για την επιχείρηση μου θα ακολουθήσω τα όσα είχαμε συζητήσει με τον zarzonis στα προχθεσινά πόστ για την localbitcoins.Ήδη έχω σταμπάρει τους αγοραστές που προσφέρουν καλή ισοτιμία ενώ να τονίσω πως θα προσέξω επίσης ξανά πως κ πότε θα αγοράσω btc από την BTCGreece (δλδ θα κάνω σύνθετη αγορά κ θα περιμένω κάποιες ώρες αναγκαστικά για να χτυπήσω καλή ισοτιμία).Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο αποφασίσαμε με τον σύντροφο μου να πιστώνω το paypal του (κ να πηγαίνουν στα καπάκια στο λογαριασμό του στο εξωτερικό) για να μην μένουν εγκλωβισμένα τα μετρητά μου σπίτι.
Τελευταία επεξεργασία από: GayWarrior, 11/08/2015 - 17:33