Δεν εχεις πληρωσει ακομα. Αυτο που σου βγαζει κατω στο activity, ειναι pending. Εμενα μου εβγαζε και δευτερη καταχωρηση. Το screenshot βεβαια ειναι με τριτη καταχωρηση αυτουνου που πληρωσα.
Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:03
Ad
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:07
Κουραστηκα ήδη.. Ανοιγω το ενα μέηλ μετα το αλλο να δω τι εχω κανει... Οπότε τι στο καλο να κανω; Σε κουρασα κ σενα.. [emoji53]Δεν εχεις πληρωσει ακομα. Αυτο που σου βγαζει κατω στο activity, ειναι pending. Εμενα μου εβγαζε και δευτερη καταχωρηση. Το screenshot βεβαια ειναι με τριτη καταχωρηση αυτουνου που πληρωσα.
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:11
Κουραστηκα ήδη.. Ανοιγω το ενα μέηλ μετα το αλλο να δω τι εχω κανει... Οπότε τι στο καλο να κανω; Σε κουρασα κ σενα.. [emoji53]
Οχι σιγα. Απλα απο αυτο που βλεπω στο paypal σου διαπιστωνω οτι για καποιο λογο δε πληρωσες ακομα. Θα επρεπε να σου βγαζει και αλλη συναλλαγη οπου επρεπε να πατησεις accept/deny. Τσεκαρε το
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:15
Στο κανονικό μ μέηλ τωρα ξανα μπήκα κ δ γράφει κάτι τέτοιο ουτε στο pp.. Αστο μωρε σε έπρηξα... Σ ευχαριστω [emoji5]️ θα το ψάξω λιγο πιο μετα πάνε τα ματια μ χαχαΟχι σιγα. Απλα απο αυτο που βλεπω στο paypal σου διαπιστωνω οτι για καποιο λογο δε πληρωσες ακομα. Θα επρεπε να σου βγαζει και αλλη συναλλαγη οπου επρεπε να πατησεις accept/deny. Τσεκαρε το
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:21
Δημοσίευση 19/08/2015 - 13:36
Σ ευχαριστω κ για όσα μ ειπες!!! Ξανα δοκιμάζω απο την αρχή π μου ήρθε το μυν στο μέηλ να ξανα βαλω τα στοιχεία παλι να δω.. Στο τελος θα το μπλόκαρω χαχ.. Καλο μεσημέρι κ ευχαριστωΤι να πω ας απαντησει και καποιος πιο εμπειρος,γιατι κι εγω μιση ωρα εχει που το εκανα δεν εγινα ξαφνικα ειδημονας!! Καλη επιτυχια!
Δημοσίευση 19/08/2015 - 15:44
Μου δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου το PayPal (MasterCard πιστωτική της eurobank) και περιμένω τον τετραψήφιο κωδικό...διαδικασία που κάναμε κ παλιά προ capital controls!!!
Καλές αγορές κ καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!
Δημοσίευση 19/08/2015 - 15:55
ισως γιατι ειναι MasterCard.. Εμενα της πειραιως visa τιποτα!!Παιδες μαλλον τελείωσε ο γολγοθάς με τις πατέντες...
Μου δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου το PayPal (MasterCard πιστωτική της eurobank) και περιμένω τον τετραψήφιο κωδικό...διαδικασία που κάναμε κ παλιά προ capital controls!!!
Καλές αγορές κ καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:12
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:19
Εμένα της Πειραιώς Visa την δέχτηκε κανονικά και περιμένω τον κωδικό (αύριο λογικά θα εμφανιστεί στις συναλλαγές).ισως γιατι ειναι MasterCard.. Εμενα της πειραιως visa τιποτα!!
Αυτό όμως παιδιά ακόμα δεν σημαίνει τίποτα. Ότι στρώνει το πράγμα στρώνει αλλά ακόμα αγορές δεν ανοίξανε κανονικά (τουλάχιστον για το ebay).
Παιδιά που βάλανε confirm code και κάνανε verified αυτές τις μέρες πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν αγορά.
Πάντως εγώ που προσπάθησα σήμερα να αγοράσω απ το ebay κανονικά με τις δύο από τις τρεις κάρτες μου που έχω στο PayPal δεν με άφησε. (Πειραιώς και eurobank)
Μόνο με PayPal balance! [emoji4]
Τελευταία επεξεργασία από: Aster, 19/08/2015 - 16:20
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:26
παρτε τηλεφωνο την πειραιως και ζητηστε τον εγωετσι εκανα και σε δυο λεπτα τον ειχαΕμένα της Πειραιώς Visa την δέχτηκε κανονικά και περιμένω τον κωδικό (αύριο λογικά θα εμφανιστεί στις συναλλαγές).
Αυτό όμως παιδιά ακόμα δεν σημαίνει τίποτα. Ότι στρώνει το πράγμα στρώνει αλλά ακόμα αγορές δεν ανοίξανε κανονικά (τουλάχιστον για το ebay).
Παιδιά που βάλανε confirm code και κάνανε verified αυτές τις μέρες πάλι δεν μπόρεσαν να κάνουν αγορά.
Πάντως εγώ που προσπάθησα σήμερα να αγοράσω απ το ebay κανονικά με τις δύο από τις τρεις κάρτες μου που έχω στο PayPal δεν με άφησε. (Πειραιώς και eurobank)
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:34
Απο κει και περα το γεγονος οτι γινονται verified οι καρτες μας στην paypal εχει να κανει με αγορες οπως αναφερεται στο νουμερο 11 του αρθρου
http://www.nooz.gr/e...ges-apo-tin-eet
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:35
παρτε τηλεφωνο την πειραιως και ζητηστε τον εγωετσι εκανα και σε δυο λεπτα τον ειχα
Έτσι ακριβώς θα κάνω. [emoji4]
Δεν έχω κι άλλη επιλογή άλλωστε (σιγά μη τρέχω 17χλμ για να πάω στην τράπεζα για κωδικό) και δεν έχω ebanking στην Πειραιώς. Οπότε αναγκαστικά τηλέφωνο. Απλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να τους πεις ταυτότητα, ΑΦΜ κλπ για επιβεβαίωση στοιχείων, έτσι δεν είναι;
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:40
Απο οτι εχω καταλαβει με paypal balance με το κολπακι μας,ειναι ο μονος τροπος να αγορασεις τα παντα!
Απο κει και περα το γεγονος οτι γινονται verified οι καρτες μας στην paypal εχει να κανει με αγορες οπως αναφερεται στο νουμερο 11 του αρθρου
http://www.nooz.gr/e...ges-apo-tin-eet
Έτσι όπως τα λες είναι.
Πάντως ο φίλος που βρήκε το κολπάκι για PayPal balance έσωσε πολύ κόσμο!
Δημοσίευση 19/08/2015 - 16:41
Κ εγω μονο ετσι δεν δέχεται καρτα πειραιως καθολου το e bayΕμένα της Πειραιώς Visa την δέχτηκε κανονικά και περιμένω τον κωδικό (αύριο λογικά θα εμφανιστεί στις συναλλαγές).
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες