Δεν στέλνει τοσο μικρο χρηματικό ποσο.. Απο 5€ κ πανω.. Ξαναδοκιμασε το
Α κομπλε τοτε. Κ ποσο ειναι η μιζα στα 5 ευρω;
Δημοσίευση 20/08/2015 - 18:43
Δεν στέλνει τοσο μικρο χρηματικό ποσο.. Απο 5€ κ πανω.. Ξαναδοκιμασε το
Α κομπλε τοτε. Κ ποσο ειναι η μιζα στα 5 ευρω;
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 20/08/2015 - 20:21
Στα 5€ εχεις 4,48 υπόλοιπο!Α κομπλε τοτε. Κ ποσο ειναι η μιζα στα 5 ευρω;
Δημοσίευση 20/08/2015 - 20:33
Μη κανεις request,πηγαινε απο τον αλλο λογαριασμο και κανε κατευθειαν sent money for good services.
Εγω ετσι κανω,και εκανα και χτες με χρεωστικη eurobank
Κάτσε γιατί θα με στείλεις.
Στον δεύτερο email δεν έχω στο paypal περασμένη κάρτα. Πως θα κάνει την πληρωμή. μου ζητάει confirm τη κάρτα...
Για δώσε λεπτομέριες
Δημοσίευση 20/08/2015 - 21:25
Ισχύει αυτό που σας είπα. Με τις Mastercard παίζει κανονικά. Μόλις φόρτωσα χρήματα από τη κάρτα συγγενικού μου προσώπου και τα πήρε κανινικά. Γιούπιιιιι
Δημοσίευση 20/08/2015 - 21:51
Α οκ, εγω εχω περασμενη καρτα την δευτερη χρεωστικη με κοινο λογαριασμο της γυναικας μου[emoji6]Κάτσε γιατί θα με στείλεις.
Στον δεύτερο email δεν έχω στο paypal περασμένη κάρτα. Πως θα κάνει την πληρωμή. μου ζητάει confirm τη κάρτα...
Για δώσε λεπτομέριες
Δημοσίευση 21/08/2015 - 01:52
προσωπικα εκανα αγορα προτζεκτορα απο αμαζον γερμανικο γιατι δεν υπαρχει ελλαδα και μου την δεχτηκε με χρεωστικη.
Δημοσίευση 21/08/2015 - 08:19
Για να συνοψίσουμε λοιπόν
-Το κολπάκι για το eBay δουλεύει μέχρι και σήμερα κανονικά.
-Κατά κύριο λόγο δέχεται Master (με Visa διαφόρων τραπεζών αρνείται)
-Αν η κάρτα μας ξεπεράσει τα 500 ευρώ (στη περίπτωση μου έκανα μεταφορές 40€ , 200€ και 400€ με λεπτομέρεια πως την τελευταία έκανε 24 ώρες να την εγκρίνει) την μπλοκάρει για ένα μήνα βάση της ισχύουσας ΠΝΠ για την εξαγωγή έως 500 ευρώ στο εξωτερικό (Μην ξεχνάμε πως το PayPal εδρεύει Γερμανία). Αν ξεπεραστεί το όριο των 500 ευρώ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άλλος λογαριασμός με MasterCard
Δημοσίευση 21/08/2015 - 13:04
Να ρωτήσω κάτι. Ποια η διαφορά μεταξύ Visa και Mastercard; Σε ποια περίπτωση εκδίδεται η καθεμία; Γιατί εγώ πάντα Visa ήταν οι κάρτες και ακούω πολλούς να έχουν Master και δεν ξέρω τι και πως.. Ξέρει κάποιος;
Δημοσίευση 21/08/2015 - 13:08
Δεν ξερω παιδες, εγω εχω neteller και virtual mastercard και μια χαρα κανω συναλλαγες και εξωτερικο και εσωτερικο με αρκετα μεγαλα ποσα, χωρις προβλημα. Συνδεεις απλα τον τραπεζικο σου λογαριασμο και μεταφερεις εκει το υπολοιπο σου η οσο θες τελος παντων( χωρις κωστος μεταφορας) και κανεις τις δουλειες σου.
Δημοσίευση 21/08/2015 - 13:14
Καλησπέρα,
Σήμερα βρήκα και έναν άλλο τρόπου που εμένα προσωπικά δούλεψε!
Το μόνο που χρειάζεστε είναι το πραγματικό σας Paypal με την πιστωτική κάρτα που έχετε κάνει Link Και ένα ακόμα account Paypal με ότι στοιχεία θέλετε(Εγώ είχα τα ίδια)
Στην αρχική σελίδα υπάρχει ένα κουμπί που λέει Make a payment!
Το πατάτε και βάζετε το Email που θέλετε να στείλετε τα χρήματα(Το δεύτερο Paypal account)
Επιλέγετε με Friends and Family και για την αιτία βάζετε Gift
Μπαίνετε με το Email που θα στείλετε τα χρήματα(το βασικό σας) και κάνετε την συναλλαγή!
Μετά μπαίνετε με το άλλο Email και αποδέχεστε τα χρήματα!
Αυτό ήταν!!!
Εμένα δούλεψε με προπληρωμένη της Πειραιώς!
Στα 5 ευρώ πλήρωσα 0.51 ευρώ!
Τελευταία επεξεργασία από: SnowFox, 21/08/2015 - 13:18
Δημοσίευση 21/08/2015 - 13:17
Αυτο με το μπλοκαρισμα για ενα μηνα,που αναγραφεται?Για να συνοψίσουμε λοιπόν
-Το κολπάκι για το eBay δουλεύει μέχρι και σήμερα κανονικά.
-Κατά κύριο λόγο δέχεται Master (με Visa διαφόρων τραπεζών αρνείται)
-Αν η κάρτα μας ξεπεράσει τα 500 ευρώ (στη περίπτωση μου έκανα μεταφορές 40€ , 200€ και 400€ με λεπτομέρεια πως την τελευταία έκανε 24 ώρες να την εγκρίνει) την μπλοκάρει για ένα μήνα βάση της ισχύουσας ΠΝΠ για την εξαγωγή έως 500 ευρώ στο εξωτερικό (Μην ξεχνάμε πως το PayPal εδρεύει Γερμανία). Αν ξεπεραστεί το όριο των 500 ευρώ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άλλος λογαριασμός με MasterCard
Δημοσίευση 21/08/2015 - 14:04
εντελει καποιος να εχει κανει αγορα απο aliexpres υπαρχει κανεις?
Δημοσίευση 21/08/2015 - 14:16
εντελει καποιος να εχει κανει αγορα απο aliexpres υπαρχει κανεις?
Δοκιμασε με neteller, δεν θα εχεις προβλημα λογικα. Εγω με αυτο πορευομαι αυτες τις μερες.
Δημοσίευση 21/08/2015 - 14:42
Δοκιμασε με neteller, δεν θα εχεις προβλημα λογικα. Εγω με αυτο πορευομαι αυτες τις μερες.
δηλ να κανω λογαριασμο στο netteler κ τα χρηματα πως μπαινουν εκει?δ εχω ιδεα..
Δημοσίευση 21/08/2015 - 14:45
δηλ να κανω λογαριασμο στο netteler κ τα χρηματα πως μπαινουν εκει?δ εχω ιδεα..
Δεν ειναι τιποτα δυσκολο, σου πω pm για πιο ευκολα μην χασουμε την ροη.
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες