Γεια σας!
Το iphone έχει κλείσει λίγο πάνω από ένα χρόνο λειτουργίας και η χωρητικότητα της μπαταρίας έχει πέσει στο 75% οπότε λέω να την αντικαταστήσω. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κάποιο μαγαζί ή τεχνικό να του εμπιστευτώ το κινητό μου και έχω πολύ άσχημη εμπειρία από 2 μαγαζιά που αναλαμβάνουν apple προϊόντα (στο ένα πήγα ένα ps3 το οποίο και καλά το έφτιαξαν αλλά δεν έκαναν τίποτα και όταν άνοιξα να δω τι είχαν κάνει πρόσεξα ότι έλλειπαν πέντε!!! βίδες και στο άλλο μαγαζί είχα πάει ένας φίλος το κινητό του να του αλλάξουν σπασμένη οθόνη και από τότε δεν λειτουργεί καλά το touch αλλά δε φταίνε αυτοί γιατί οι ταινίες ήταν ήδη φθαρμένες σύμφωνα με τα λεγόμενα τους...αλήθεια πως μπορεί να φθαρεί μία ταινία όταν το τηλέφωνο δεν έχει ανοιχτεί ποτέ...).
Όπως καταλαβαίνετε δε ξέρω τι να κάνω...Υπάρχει και το irepair αλλά δεν ξέρω τι εμπειρία έχουν από αυτό άτομα στο Ηράκλειο γιατί βλέπω ότι στην Αθήνα οι εντυπώσεις δεν είναι πολύ καλές. Τουλάχιστον διαφημίζουν ότι φτιάχνουν το κινητό μπροστά σου αλλά από την άλλη δεν θέλω να κάθομαι πάνω από τον άλλο σαν τον μπαμπούλα ένα μισάωρο.
Ο ίδιος φοβάμαι να κάνω την αλλαγή και δεν εμπιστεύομαι και μπαταρίες από ebay. Τσέκαρα και το ifixit αλλά η μπαταρία βγαίνει πάνω από 30 ευρώ και θα πρέπει να κάνω την αλλαγή μόνος μου.
Τελευταία επεξεργασία από: gRim, 17/09/2015 - 10:48