Tα προσωπικά μας τα λύσαμε μόνοι μας τσάμπα λάδι ρίχνετε στη φωτιά δεν θα ασχοληθεί κανείς.
Στο δια ταύτα παραμένει το ζήτημα: μικρότερη μπαταρία (και καλά για να έχει χώρο για taptic engine) vs επιδόσεις με τον καινούριο επεξεργαστή κτλ.
Εγώ επιμένω: Δώστε καλύτερο επεξεργαστή + καλύτερη μπαταρία διότι όπως όλα εξελίσσονται έτσι και καλό είναι να εξελίσσεται και η μπαταρία και να μην μένεις με τη συσκευή στο χέρι. Τώρα αν προκειμένου να διαφωνήσετε ορισμένοι θέλετε να πείτε ότι λατρεύετε να έχετε μικρότερη μπαταρία γιατί και καλά η απόδοση θα είναι στα ίδια οκ ρε παιδιά δικαίωμά σας είναι. Εγώ κρίνω ως αρνητικό να μη μπορεί τόσα χρόνια η Apple να πιάσει το μόνο σημείο που την κερδίζουν τα samsung και είναι (τι άλλο) η απόδοση των μπαταριών της.
Αυτό ανήκει στο παρελθόν δυστυχώς. Η τελευταία συσκευή της Sammy που είχε άριστη μπαταρία είναι το Note 3 (έχουν περάσει από τα χέρια μου ή χέρια φίλων και δεν...)
Η σειρά S πάντα έπασχε στο θέμα μπαταρία και δυστυχώς το μόνο που έκαναν ήταν να προσθέσουν γρήγορη φόρτιση, ασύρματη φόρτιση ώστε να δώσουν ένα boost στη μπαταρία.
Όσον αφορά τη σειρά Note η χρήση της απίστευτης 2k οθόνης επέδρασε αρνητικά. Το Note 3 στον τομέα μπαταρία μπορεί να κερδίσει όλες τις νέες συσκευές της Samsung δυστυχώς.
Ακόμα και στα νεα Note 5 / S5 Edge Plus το θέμα μπαταρία είναι προβληματικό (δεν είναι stable, μπορεί τη μια μέρα να βγάλεις 5 ώρες οθόνη και την άλλη 1).