iSystem vs Document vs iStorm vs Info Quest
Δημοσίευση 19/10/2015 - 20:31
Για document το προβλημα πιστεύω ειναι η ηλικιωμένη/πολύξερη κυρία στην reception...
Ad
Δημοσίευση 19/10/2015 - 20:40
και εγώ τα καλύτερα έχω να πω ! Πήγα πριν απο κανα πεντάμηνο το 6 plus μου στο istorm το έστειλαν στην info quest λόγω dead pixels και μέσα σε 3 εργάσιμες είχα καινούριο κινητό !! Να σημειωθεί πως το κιν το είχα αγοράσει απο το εξωτερικό !! Πάντως στο istorm τουλάχιστον στο Κολωνάκι η εξυπηρέτηση και το προσωπικό είναι εξαιρετικό !!Info quest,έχω να πω τα καλύτερα.
Για document το προβλημα πιστεύω ειναι η ηλικιωμένη/πολύξερη κυρία στην reception...
Sent from my iPhone 6s Plus !
Δημοσίευση 19/10/2015 - 20:41
Δημοσίευση 19/10/2015 - 20:43
Πέμπτη βράδυ το παρέδωσα και ήταν κλειστό εκείνη την ώρα το service, σήμερα μου έδωσαν καινούργια συσκευήΙσχύουν αυτά που λες, από ότι με είχαν ενημερώσει έχουν πλέον εκεί το Service, 3 μέρες περίπου το κρατάνε, έτσι μου είχαν πει.
Δημοσίευση 19/10/2015 - 20:46
Δημοσίευση 19/10/2015 - 21:04
για Γερμανό arvato irepair ρε παιδιά καμία γνώμη ? @ForceF σε πρόλαβα
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 20/10/2015 - 04:44
Παρά το ότι δεν έχω εμπειρία από τα Ελληνικά service γιατί ζω εξωτερικό, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το Γερμανό. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/10/2015 - 09:01
Ως τώρα τα περισσότερα παραδείγματα είναι με iPhone, είχε κανείς πρόβλημα με Mac/Macbook?
Δημοσίευση 27/10/2015 - 01:37
Τίποτα το ιδιαίτερο, κυρίως χρόνους επισκευής, πήγα σήμερα τη συσκευή μου και ο υπάλληλος στο γκισέ του service ήταν πολύ ευγενικός κι εξυπηρετικός και επίσης είχε απίστευτα γαϊδουρινή υπομονή. Κύριος πριν από εμένα πήγε πίσω iPhone 6 το οποίο έπεσε σε νερό κι απαιτούσε καινούριο χωρίς να πληρώσει, επειδή έπεσε στο νερό για 1 δευτερόλεπτο κι επειδή το τηλέφωνο ήταν «άθικτο»...
Τελικά στον κύριο με το 6άρι αντικαταστάθηκε;
Δημοσίευση 27/10/2015 - 04:12
Φιλε μου το αρβατο εχει γινει iSystem αν δεν κανω λαθος.
Επισης ο Γερμανος δεν ειναι εξουσιοδωτημενο και ο Γερμανος σε infoquest τα στελνει απ'οσω ξερω.
Ουτε το irepair ειναι εξουσιοδωτημενο απλα κανει επισκευες.
Εγω παντως μια εμπειρια ειχα με iSystem εγινε αντικατασταση στο 6αρι μου λογω clicking και εμεινα πολυ ευχαριστημενος, κανενα παραπονο.
Τελευταία επεξεργασία από: Speed7, 27/10/2015 - 04:13
Δημοσίευση 27/10/2015 - 05:09
μια χαζη ερωτηση, η infoquest στην Αθηνα ειναι εκει κοντα στο ΙΚΕΑ, μου ξεφευγει ο δρομος...? η υπαρχει κ αλλου? για τα υπολοιπα μονο το document ξερω που ειναι γλυφαδα και το istorm σε μερικα μερη, το isystem δεν το εχω πετυχει πουθενα!!
Δημοσίευση 27/10/2015 - 05:11
Info quest,έχω να πω τα καλύτερα.
στο document στη γλυφαδα λες μια κυρια? νομιζω εχω πετυχει μια κατι της ελεγα για κατι θηκες κ οντως μου φανηκε καπως περιεργη χαχαχα
Δημοσίευση 27/10/2015 - 07:22
Φιλε μου το αρβατο εχει γινει iSystem αν δεν κανω λαθος.
Επισης ο Γερμανος δεν ειναι εξουσιοδωτημενο και ο Γερμανος σε infoquest τα στελνει απ'οσω ξερω.
Ουτε το irepair ειναι εξουσιοδωτημενο απλα κανει επισκευες.
Εγω παντως μια εμπειρια ειχα με iSystem εγινε αντικατασταση στο 6αρι μου λογω clicking και εμεινα πολυ ευχαριστημενος, κανενα παραπονο.
τα έχεις μπερδέψει κάπως αλλά δεν έχω χρόνο τώρα ... (σχετικά με arvato - iSystem Γερμανό - infoquest)
PS: ΑΠΛΑ ΤΡΟΛΛΑΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ..... (δεν ξέρω πως μπορώ να τους περιγράψω)
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 28/10/2015 - 05:49
τα έχεις μπερδέψει κάπως αλλά δεν έχω χρόνο τώρα ... (σχετικά με arvato - iSystem Γερμανό - infoquest)
PS: ΑΠΛΑ ΤΡΟΛΛΑΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ..... (δεν ξέρω πως μπορώ να τους περιγράψω)
Εγινε αδερφε, με συγχωρεις δεν επιασα το τρολλινγκ
Δημοσίευση 30/10/2015 - 16:02
Σελίδα επίσημου διανομέα Apple στην Ελλάδα που περιλαμβάνει τα επίσημα service :
Υπάρχουν,για να μην μπερδεύεστε,σημεια service και σημεία pick up and return,τα οποία με τη σειρά τους στέλνουν στα 4 service points (τα επάνω στην σελίδα)...
Όλοι αυτοί πλέον κοιτούν και iPhone,ανεξαρτήτως σημείου πώλησης...Οι πάροχοι από την άλλη έχουν τα δικά τους σημεία service,για τα οποία δεν έχω άμεση εμπειρία και δεν μιλάω...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες