Apple Music ή Spotify
Δημοσίευση 05/11/2015 - 10:40
Με τα 5 ευρω παντως το μηνα αξίζει και με το παραπανω
Sent from my iPad Mini 2 using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 08/11/2015 - 02:52
Spotify Premium ...... macράν καλύτερο
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 22/06/2016 - 15:15
Τελικά τι λέτε μάγκες? Apple Music ή Spotify?
Πέρασε αρκετός καιρός από την ανακοίνωση του Apple Music.
Δημοσίευση 22/06/2016 - 15:29
Α! Επίσης με 5€/μήνα+500mb streaming+80mb internet είναι ότι καλύτερο και από οικονομικής πλευράς. Κάνε δοκιμή και τα 2, το spotify έχει 3 μήνες με 1€ και στη συνέχεια κανονική συνδρομή. Για το apple music κάτι θα υπάρχει σε free trial φαντάζομαι. Ότι βολεύει τον καθένα[emoji4]
Τελευταία επεξεργασία από: dimvavas, 22/06/2016 - 15:31
Δημοσίευση 22/06/2016 - 16:53
Σαν UΙ, όντως θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
Εγώ πληρώνω Apple Music, γιατί έχει την δυνατότητα του Shazam και της άμεσης προσθήκης του τραγουδιού μέσω Siri. Και φυσικά όταν του λέω να παίξει τις λίστες που έχω εδώ και 8 χρόνια, αυτό τις παίζει.
Ελπίζω τώρα με το iOS 10, να βγάζει περισσότερο νόημα η χρήση του. Ακόμα ψάχνω κάθε φορά που μπαίνω, τι θέλω να κάνω.
Δημοσίευση 22/06/2016 - 19:31
Έχω δωρεάν Spotify premium αλλά σκέφτομαι να αγοράσω Apple Music γιατί σαν player το iTunes είναι μακράν καλύτερο.Σαν UΙ, όντως θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.
Εγώ πληρώνω Apple Music, γιατί έχει την δυνατότητα του Shazam και της άμεσης προσθήκης του τραγουδιού μέσω Siri. Και φυσικά όταν του λέω να παίξει τις λίστες που έχω εδώ και 8 χρόνια, αυτό τις παίζει.
Ελπίζω τώρα με το iOS 10, να βγάζει περισσότερο νόημα η χρήση του. Ακόμα ψάχνω κάθε φορά που μπαίνω, τι θέλω να κάνω.
Σκέφτομαι να αγοράσω επίσης κάποιο από τα προγράμματα που περνάνε τη μουσική του Spotify στο Apple Music (δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστα) και να έχω τη μουσική μου σε ένα μέρος
Sent from my iPad using Tapatalk
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες