Firmware update και Jailbreak
Δημοσίευση 21/01/2010 - 03:38
Ποιο είναι το ερώτημα-σκοπός που ανοίγω topic...; Οπως ξέρουμε όλοι στις 27 του μήνα πρόκειτε να κυκλοφορίσει το νέο firmware v4.0 του iphone, και σκέφτομαι:"όταν εκανα jailbreak είχα firmware 3.1.2(και θεωρούταν απαίτηση για να πετυχει η διαδικασία), τώρα που αλλάζει το firmware(εαν κανω update) χάνεται το jailbreak, συνεπώς όλα τα πλεονεκτηματα του,-ήτη θα πρέπει να περιμένω για καινούρια εφαρμογή από devteam η geohot- ή συνεχίζει η λειτουργεία του απροβλημάτιστα?" Διάβασα ότι θα υποστιρίζεται πλεον multitasking(πράγμα που θεώρησα ως σοβαρό μειωνέκτημα-και το κλειδωμένο bluetooth-πράγματα χρήσιμα τα οποία πολυ κατώτερα κινιτα το υποστήριζαν) και είμαι πολυ "ψημένος" για update.....Τέλος,επειδή πρώτη φορά έχω iphone στα χέρια μου θα ήθελα να μου πει κάποιος εαν είναι εύκολο, τι δυνατότητες μπορώ να προσθέσω στο πλέον pc-κινητό μου τώρα που το έκανα jailbreak-τι ΔΕΝ μπορούσα να κανω πριν, πραγματα ουσίας κατα τη γνώμη σας-
Παρακαλώ διορθώστε με εαν κάνω λάθος κάπου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ad
Δημοσίευση 21/01/2010 - 09:31
Τελευταία επεξεργασία από: fuzzy, 21/01/2010 - 09:31
Δημοσίευση 21/01/2010 - 09:38
Δημοσίευση 21/01/2010 - 10:48
Δημοσίευση 21/01/2010 - 10:56
Το θέμα είναι απλό αν κάποιο μέλος κάνει update στο 4 μόλις βγεί είναι άξιο της μοίρας του και το λέω με την έννοια του τί έγινε με το 3.1.2 το 3.0 κλπ. Τελεία και πάυλα. Αν θες jb περιμένεις να βγεί για το firmware που σε καίει και μετά κάνεις upgrade.
Δημοσίευση 21/01/2010 - 11:01
Δημοσίευση 21/01/2010 - 11:27
Δημοσίευση 21/01/2010 - 11:32
Αν το έψαξες, είσαι απλά ένα νέο μέλος, αν δεν τα έκανες αυτά πριν πάρεις το iphone είσαι noob και δεν το λέω υποτιμητικά. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με την τεχνολογία και παίρνουν informed decissions για το τι θα αγοράσουν. Υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν ασχολούνται, έχουν άλλα ενδιαφέροντα βρε αδελφέ στην τελική, οπότε γιατί να δημιουργούμε σύγχηση ενώ καλά καλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει OS 4? Πολλοί πελαγώνουν απλά και μόνο διαβάζοντας τον οδηγό για νέους χρήστες, ποιος ο λόγος να δημιουργούμε topics με ζητήματα που ενδέχεται να προκείψουν στο μακρινό μέλλον?
Υπάρχουν 2 κατηγορίες ενδιαφέροντως για το OS4. Όσοι δεν είναι jailbroken που απλά τους νοιάζει το release date και όσοι είναι jb και το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραμείνουν έτσι. Η γνώμη μου είναι πως η ενημέρωση πανω στο OS 4 και την πιθανότητα ύπαρξής του και του release date πρέπει να ακολουθήσουν αυτούς τους άξoνες. Ενημερωτικά για όσους θέλουν το upgrade και προληπτικά για όσους δεν το θέλουν. Αυτός είναι και ο λόγος που το ξεκαθάρισα και θα το ξανα πω. Αν θέλετε jb και βγεί το OS4 ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ. Και για να το προχωρίσω, στην παρούσα φάση το μόνο που θα έπρεπε να σας απασχολεί με το OS4 είναι πως κλέινετε το automatic update του iTunes.
Τελευταία επεξεργασία από: ktzaf, 21/01/2010 - 11:33
Δημοσίευση 21/01/2010 - 12:02
Υ.Γ : noob = άσχετος
newbie = νέος
Για τον φίλτατο fuzzy
"Το noob ή n00b άρχισε να χρησιμοποιείται ως ένας όρος στην «αργκό» του διαδικτύου, για τους νέους χρήστες του online gaming. Οι προχωρημένοι - καλοί παίχτες, αποκαλούσαν noob τον παίκτη που δεν ήξερε ή που έκανε κάποιο λάθος και έφερνε την ομάδα σε κίνδυνο. Πάντα όμως, αποτελούσε ένα επικριτικό τίτλο." Από wikipedia όσο άκυρη και αν είναι η πηγή
Τελευταία επεξεργασία από: damgr, 21/01/2010 - 12:06
Δημοσίευση 21/01/2010 - 12:29
Θα πρότεινα το post να διαγραφή η αν αλλάξει ο τίτλος του!
Δημοσίευση 21/01/2010 - 12:31
Δημοσίευση 21/01/2010 - 13:29
Supermod θα μπορούσες να βάλεις backgrounder για να μην χρειάζεται να ανοιγο-κλείνεις εφαρμογές όταν θες να πας από την μία εφαρμογή στην άλλη.SBSettings για να διαχειρίζεσαι την RAM σου κλείνοντας από εκεί διάφορες εφαρμογές που τρέχουν στο background(κλείνει και εφαρμογές του backgrounder) αλλά και για να κάνεις και κανένα respring για defrug.Από αισθητικής άποψης μπορείς να βάλεις το Winterboard και να κατεβάσεις θέματα ή να αλλάξεις εικονίδια στο "slide to unlock" ή ακόμα και να βάλεις μια φωτό που θες για background.Από εκεί και πέρα,ψάχνοντας στο cydia όλο και κάτι θα βρεις που θα σ'αρέσει
Υ.Γ : Το πρώτο σκέλος της ερώτησης το απάντησε πολύ σωστά ο fuzzy από την πρώτη κιόλας στιγμή
Τελευταία επεξεργασία από: damgr, 21/01/2010 - 13:33
Δημοσίευση 21/01/2010 - 14:48
Δημοσίευση 21/01/2010 - 18:16
Στο iphonehellas δεν ειμαστε; Εδω το ειδα οτι θα βγει νεο os, στην home page το εχουν βαλει...
Δευτερον ειμαι και noob και οτι αλλο θελετε το ειπα και στην αρχη οτι ειμαι φρεσκος κατοχος(δε σκεφτομαι να παρω εχω ηδη)
Τριτον ζηταω συγνωμη εαν ειναι ακυρο το topic και σπαταλησα το χρονο σας αλλα κανενας δεν ηταν-ειναι υποχρεωμενος
να γραψει(για οσους δε συμπαθησαν το topic)και συνεπως ζηταω απο τους expert που δε θελουν να βοηθησουν να μη γραφουν καθολου.
Τεταρτον εαν υπαρχουν ηδη καπου απαντησεις στα ερωτηματα μου, ακομα και εσεις expert θα ηταν πολυ πιο χρησιμο και θα αξιοποιουσατε καλυτερα τις γνωσεις και το χρονο σας εαν απλα μου λεγατε που να κοιταξω αντι να με μειωνετε.
Τωρα επειδη προτιμω να μετονομασω το topic απο την οριστικη διαγραφη του καθως μπορω να μαθω 5 πραγματα απο τους καλοπροαιρετους ρωταω εσας ως καινουριος τι ονομα θελετε να του βαλω;(εαν φυσικα επιμενετε ση διαγραφη του δεν εχω παλι κανενα προβλημα).
Και παλι σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για την προθυμια σας και τις πληροφοριες που μου δωσατε.
Δημοσίευση 21/01/2010 - 19:09
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες