Καλησπερα!
Μπορει καποιος που εχει χρησιμοποιησει το oneplus one/2/x να μου πει την εμπειρια του; Κολλαει; Η μπαταρια πως ειναι; Αντεχει στον χρονο οσον αφορα το ποσο smooth θα ειναι;
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 15:09
Καλησπερα!
Μπορει καποιος που εχει χρησιμοποιησει το oneplus one/2/x να μου πει την εμπειρια του; Κολλαει; Η μπαταρια πως ειναι; Αντεχει στον χρονο οσον αφορα το ποσο smooth θα ειναι;
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 15:35
εχω το oneplus one από όταν πρωτοβγήκε. Δεν το χρησιμοποιώ πλέον γιατι το ειχα για επαγγελματικό αλλά πλέον μου έδωσαν το Galaxy edge s6. Πλέον το oneplus ειναι σχετικά αργό αλλά ειναι και ενα τηλ δυο χρόνων σχεδόν. Έχει 4κ βίντεο το οποίο έχει δυο αναλύσεις. Στην μέγιστη καμία φορά κολλάει στο τράβηγμα αλλά το αποτέλεσμα ειναι σχετικά καλό. Δεν κολλάει πολύ. Ο ήχος του ηχείου δεν ειναι πολύ καλός μιας και όταν μιλάω δεν ακούω τι μου λένε αν έχει θόρυβο γύρω γύρω. Η οθόνη αρκετά καλή. Γενικά για τα λεφτά του καλό ειναι. Σαν δεύτερο τηλέφωνο, επαγγελματική χρήση για μένα δεν ειχα ποτέ παράπονο. Και η μπαταρία με έβγαζε άνετα μια μέρα με δυο ανάλογα την χρήση.Καλησπερα!
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 15:52
Δημοσίευση 28/11/2015 - 15:54
απο πιο; Το oneplus two δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου. Αλλά το s6 ειναι καταπληκτικό τηλέφωνο σε γενικές γραμμες. Έχει κάποια αρνητικά ειδικά για κάποιον με Apple οικοσύστημα αλλά δεν παύει να ειναι ενα καλό τηλέφωνο. Αλλά και ακριβό. Απο ότι κατάλαβα θες κάτι με χαμηλό κόστος σχετικά. Όταν το πρώτο πήρα το oneplus one ηταν καταπληκτικό.Για την αδερφη μου το θελω που δεν εχει και πολλες απαιτήσεις, θεωρείς το s6 edge καλυτερο;
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 28/11/2015 - 15:56
Δημοσίευση 28/11/2015 - 16:25
απο πιο; Το oneplus two δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου. Αλλά το s6 ειναι καταπληκτικό τηλέφωνο σε γενικές γραμμες. Έχει κάποια αρνητικά ειδικά για κάποιον με Apple οικοσύστημα αλλά δεν παύει να ειναι ενα καλό τηλέφωνο. Αλλά και ακριβό. Απο ότι κατάλαβα θες κάτι με χαμηλό κόστος σχετικά. Όταν το πρώτο πήρα το oneplus one ηταν καταπληκτικό.
Δημοσίευση 28/11/2015 - 18:20
Δημοσίευση 28/11/2015 - 18:39
Για καποιο λογο δεν θελει καθολου iphone, θα της πω για το edge!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 18:49
ε τότε το edge ειναι καλή επιλογή. Αλλά να κοιτάξει και το oneplus 2 αν δεν την πειράζει το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος. Πολύ καλή επιλογή στα μισά χρήματα.Για καποιο λογο δεν θελει καθολου iphone, θα της πω για το edge!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 19:30
ε τότε το edge ειναι καλή επιλογή. Αλλά να κοιτάξει και το oneplus 2 αν δεν την πειράζει το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος. Πολύ καλή επιλογή στα μισά χρήματα.
Το εχει ενας συναδελφος της απο οτι εμαθα (το oneplus 2) οποτε θα το δει και live.
Σε ευχαριστω και για την βοηθεια!
Δημοσίευση 28/11/2015 - 19:44
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες