Γεια σας ειμαι νεος στο forum και το προβλημα μου ειναι οτι εχω ενα iphone 5s locked σε ενα σουηδικο παροχο... εχω αποφασισει να το κανο official unlock και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια αξιοπιστα sites.
ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Δημοσίευση 11/01/2016 - 22:25
Γεια σας ειμαι νεος στο forum και το προβλημα μου ειναι οτι εχω ενα iphone 5s locked σε ενα σουηδικο παροχο... εχω αποφασισει να το κανο official unlock και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια αξιοπιστα sites.
Δημοσίευση 11/01/2016 - 22:31
Πες μας τον πάροχο.
Δημοσίευση 11/01/2016 - 23:03
Δημοσίευση 11/01/2016 - 23:11
Δημοσίευση 16/01/2016 - 20:11
Καταρχας εδω που το ποσταρες το προβλημα πολυ δυσκολο να σε βοηθησει κανεις. Επισης σου προτινω αυτο το site εφοσον βρεις τον παροχο:
https://chronicunlocks.com/
Ειναι αξιοπιστο μελος της JB κοινοτητας και προσωπικα εχω ξεκλειδωσει απο εκεινον 4 iphone(2 5αρια και 2 5S).
Ειναι λιγο αργο στο θεμα ταχυτητας δηλαδη κανα μηνας αν οι server πνιγονται αλλα η δουλεια γινεται αξιοπιστα!
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες