ο λόγος για τον οποίο πέρασε είναι γιατί η Bet365 όπως βλέπεις την κατάθεση στη δηλώνει σαν refund.
Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να μπουν στη Revolut λεφτά που δεν προέρχονται από δικό σου λογαριασμό.
Δημοσίευση 10/02/2017 - 20:10
ο λόγος για τον οποίο πέρασε είναι γιατί η Bet365 όπως βλέπεις την κατάθεση στη δηλώνει σαν refund.
Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να μπουν στη Revolut λεφτά που δεν προέρχονται από δικό σου λογαριασμό.
Δημοσίευση 10/02/2017 - 20:11
Παιδιά Καλημέρα...Τα φώτα σας....Ειχα μια κάρτα την Moneysafe την οποία φόρτιζα και την ειχα περάσει στο iTunes ( με την οποια εκανα αγορές εντός κάποιων εφαρμογών), ξαφνικά η εκδότρια τράπεζα που συνεργαζόταν η εν λόγω κάρτα, απαγόρευσε τις φορτώσεις και καλά προσωρινά και η Moneysafe με ειδοποίησε οτι θα συνεργαστεί με κάποια άλλη τράπεζα και θα εκδοθεί μια άλλη κάρτα η οποία θα ειναι debit..Ωραία ολα αυτά αλλά χρονοβόρα...Μέχρι λοιπόν να μου έρθει η νέα κάρτα ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος αν το iTunes δέχεται κάρτα Debit απο την Πειραιώς οπότε να μπορώ να κάνω όποια αγορά θέλω εντός των εφαρμογών μου...Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.Το μετέφερα στο σωστή ενότητα...Συγνώμμη για το λάθος αν μπορεί να διαγραφεί απο εδώ..Ευχαριστώ πολύ
Αν και offtopic και εδώ, μια χαρά περνάει η χρεωστική της Πειραιώς στο AppStore και στο iTunesStore.
Δημοσίευση 11/02/2017 - 20:05
Τώρα δίνει και λογαριασμό με IBAN
http://revolutapp.tu...urrent-accounts
Με ΙΒΑΝ ακόμα όχι. Δίνει κάτι σαν λογαριασμό μόνο σε GBP. Για κανονικό λογαριασμό με ΙΒΑΝ και ειδικά σε Ευρώ είπαν ότι ελπίζουν να γίνει σε 3-4 μήνες.
Δημοσίευση 11/02/2017 - 20:20
Δημοσίευση 11/02/2017 - 20:26
Στον Αγγλικό λογαριασμό δηλαδή , μπορεί κάποιος τρίτος να σου βάλει λεφτά .Σε στερλίνες φαντάζομαι , αλλά μπορεί .
Δημοσίευση 12/02/2017 - 11:43
ΙΒΑΝ ακόμα δεν έχει (αν καταφέρει να εκδίδει λογαριασμούς με ΙΒΑΝ θα είναι σαν τράπεζα στην ουσία). Για να σου βάλουν λεφτά σε GBP πρέπει να δώσεις τον αριθμό λογαριασμό που σου δίνει η εφαρμογή και το Short Code.
Δημοσίευση 12/02/2017 - 14:16
Δημοσίευση 18/03/2017 - 18:29
Προσπαθώ να πάρω κάτι μικρής αξίας με paypal και απορρίπτεται. Στη κάρτα φαίνεται οτι χρεώνεται, αλλη μια φορά το έκανε, και μετά απο λίγο επιστρέφει το ποσό πίσω. Ειναι θέμα revolut ή paypal?
Δημοσίευση 18/03/2017 - 20:00
iphone5 ios7 μετα το update το app crash ....ενω λεει οτι δουλευει με ios7...
Τελικά με αυτό βρήκες άκρη; Έχω το ίδιο πρόβλημα και δεν υπάρχει η επιλογή να αναβαθμίσω το iOS.
Δημοσίευση 07/04/2017 - 13:25
Εχω ενα μικρο θεμα με τη καρτα.. Προσπαθω να την προσθεσω στο Paypal και μου βγαζει αυτο το μηνυμα..
This card is not accepted. Please use a different card.
Ξερει κανεις τιποτα?
Δημοσίευση 07/04/2017 - 13:28
Ααααααα!!! Νομιζω καταλαβα γιατι μου αναγραφει αυτο το μηνυμα. Γιατι για να κανει LINK την καρτα σε χρεωνει 0,95€ .Sorry το βρηκα μολις
Δημοσίευση 07/04/2017 - 14:13
Τελευταία επεξεργασία από: tolis24h, 07/04/2017 - 14:13
Δημοσίευση 07/04/2017 - 14:25
Το app απλά τα σπάει!!!! Κύπρο την δουλέυω συνέχεια!!! Την εχει και οι παρεα μου και οταν βγαίνουμε εξω κοιτάμε ποιος θα πληρώσει πρώτος για να κάνουμε split bill... Και με το auto topup δεν ξεμενω ποτε... Αν βάλει και pay θα είναι κορυφή!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενικά είναι μια χαρά σαν υπηρεσία. Ωστόσο το apple pay δεν έχει να κάνει, για να λειτουργήσει νομίζω πρέπει να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην χώρα που βρίσκεσαι. Στην Κύπρο καλά καλά δεν έχει contactless payment παντού, για να μην γίνω υπερβολικός και πω γενικά card payment.
Κάτι άλλο τώρα, για εμάς τους παλιούς κατόχους κάρτας, για να πάρουμε contactless πρέπει να την πληρώσουμε και την κάρτα και τα μεταφορικά; Το έχει κάνει κάποιος;
Δημοσίευση 07/04/2017 - 17:59
Δημοσίευση 07/04/2017 - 18:00
ναι πρέπει... ΔυστυχώςΓενικά είναι μια χαρά σαν υπηρεσία. Ωστόσο το apple pay δεν έχει να κάνει, για να λειτουργήσει νομίζω πρέπει να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην χώρα που βρίσκεσαι. Στην Κύπρο καλά καλά δεν έχει contactless payment παντού, για να μην γίνω υπερβολικός και πω γενικά card payment.
Κάτι άλλο τώρα, για εμάς τους παλιούς κατόχους κάρτας, για να πάρουμε contactless πρέπει να την πληρώσουμε και την κάρτα και τα μεταφορικά; Το έχει κάνει κάποιος;
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες