Καλημέρα, στη Eurobank, προσπαθώ να περάσω Χρήματα μετά από πολύ καιρό, στο Reference πεδίο πλέον δεν υπάρχει κάτι... που σημειώνουμε σε ποιο λογαριασμό να μας περάσουν χρήματα ?
Δεν βρήκα κάποιο ανανεωμένο οδηγό.
Δημοσίευση 02/10/2017 - 10:24
Καλημέρα, στη Eurobank, προσπαθώ να περάσω Χρήματα μετά από πολύ καιρό, στο Reference πεδίο πλέον δεν υπάρχει κάτι... που σημειώνουμε σε ποιο λογαριασμό να μας περάσουν χρήματα ?
Δεν βρήκα κάποιο ανανεωμένο οδηγό.
Δημοσίευση 02/10/2017 - 15:48
Δημοσίευση 02/10/2017 - 17:42
Ρε παιδιά δείτε μέσα στο support της Revolut πλέον άνοιξε αγγλικούς λογαριασμούς για τον καθένα μας , μέσα από την εφαρμογή πατάτε Top up μετά transfer from bank επιλέγεται euro και αν είστε ακόμα με το παλιό τρόπο στην εφαρμογή σας ρωτάει αν θέλετε να μετατρέψει τον λογαριασμό σας σε αγγλικό ΙΒΑΝ.
Έτσι δεν χρειάζεται το reference στον ενιαίο λογαριασμό της Revolut όπως γινόταν παλαιά Έχει πλέον ο καθένας μας το δικό του ΙΒΑΝ (για ευρώ ) και μπορεί να δεχεται χρήματα από οπουδήποτε σαν κανονικος τραπεζικος λογαριασμος οπως σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/10/2017 - 20:59
Ρε παιδιά δείτε μέσα στο support της Revolut πλέον άνοιξε αγγλικούς λογαριασμούς για τον καθένα μας , μέσα από την εφαρμογή πατάτε Top up μετά transfer from bank επιλέγεται euro και αν είστε ακόμα με το παλιό τρόπο στην εφαρμογή σας ρωτάει αν θέλετε να μετατρέψει τον λογαριασμό σας σε αγγλικό ΙΒΑΝ.
Έτσι δεν χρειάζεται το reference στον ενιαίο λογαριασμό της Revolut όπως γινόταν παλαιά Έχει πλέον ο καθένας μας το δικό του ΙΒΑΝ (για ευρώ ) και μπορεί να δεχεται χρήματα από οπουδήποτε σαν κανονικος τραπεζικος λογαριασμος οπως σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Πρεπει να κανεις κατι για να σου ενεργοποιηθει; Σε εμενα λεει ακομα "unique IBAN accounts are coming soon" και εχει και reference number :/ .
Δημοσίευση 03/10/2017 - 06:49
Πρεπει να κανεις κατι για να σου ενεργοποιηθει; Σε εμενα λεει ακομα "unique IBAN accounts are coming soon" και εχει και reference number :/ .
Δημοσίευση 03/10/2017 - 06:53
κατανοητό μέχρι εδώ, στο όνομα δικαιούχου (στην Ιστοσελίδα της Eurobank) βάζω το δικό μου ή της Revolut ?
Δημοσίευση 03/10/2017 - 07:43
Καλησπέρα,
Κατέβασα και έγω την εφαρμογή έκανα verify όλα οκ. Πάτησα για να κάνει λογαριασμό και μου έβγαλε έναν με IBAN GB. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Θα πάω Αγγλία σε λίγο καιρό.
1) Πόσες μέρες νωρίτερα να παραγγείλω την κάρτα?Με τι έρχεται?Τι χρέωση έχει?
2) Μπορώ να βάλω λεφτά απο πιστωτική η χρεωστική πειραιώς?
3) Με ebanking πειραιώς έχει χρέωση? Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός απο το IBAN?
4) Μπορώ να βάλω χρήματα απο φυσικό κατάστημα ή απο μηχάνημα της πειραιώς?
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 03/10/2017 - 10:41
Αν θες κρατάς αυτό το τρόπο τον παλιό με reference number , αν πάλι πας να κανείς bank transfer σε euro θα σου προτείνει να πας με τον καινούργιο τρόπο όπου αποδέχεσαι ή όχι. Αν δεν το κάνει αυτόματα επικοινώνησε με το support (δεν ξέρω τι κανείς από εκεί και πέρα ).
Δημοσίευση 03/10/2017 - 10:46
Καλησπέρα, θα μιλήσω με το cs τους. Θα μπορούσες να σου στειλω πμ αν εχω αποριες;
Δημοσίευση 03/10/2017 - 10:58
1) How can I get a Revolut card?Καλησπέρα,
Κατέβασα και έγω την εφαρμογή έκανα verify όλα οκ. Πάτησα για να κάνει λογαριασμό και μου έβγαλε έναν με IBAN GB. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
Θα πάω Αγγλία σε λίγο καιρό.
1) Πόσες μέρες νωρίτερα να παραγγείλω την κάρτα?Με τι έρχεται?Τι χρέωση έχει?
2) Μπορώ να βάλω λεφτά απο πιστωτική η χρεωστική πειραιώς?
3) Με ebanking πειραιώς έχει χρέωση? Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός απο το IBAN?
4) Μπορώ να βάλω χρήματα απο φυσικό κατάστημα ή απο μηχάνημα της πειραιώς?
Ευχαριστώ πολύ
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 03/10/2017 - 11:00
Δημοσίευση 06/10/2017 - 14:36
Δημοσίευση 06/10/2017 - 15:18
Την χρησιμοποιείς παντού χωρίς κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχεις βέβαια χρήματα μέσα.Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι στην Αγγλια και να χρησιμοποιήσω εκεί την revolut κάρτα είτε σε αγορές σε καταστήματα είτε να βγάλω εισιτήρια τρένου. Η ερώτηση είναι αν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στο να μην την δεχτούν κατάστημα... εχει κανεις ανάλογη εμπειρία..;; θα μπορώ να κάνω αγορές από κει δλδ κανονικά; Επίσης αν χρειαστώ να τραβήξω λιρες από ATM θα μπορώ χωρίς μεγάλες χρεώσεις; Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 06/10/2017 - 21:27
Δημοσίευση 07/10/2017 - 01:58
Δημοσίευση 19/10/2017 - 17:45
Καλησπέρα!!Ως νέα χρήστης στο φόρουμ έχω μια απορία σχετικά με την revolut σε ποια τράπεζα ανήκει στην BARCLAYS η στην LLOYDS??Mήπως το γνωρίζετε??Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει.Ευχαρισρώ.
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες