"Client funds are stored under a segregated account at Lloyd’s or Barclays, depending on the type of account you hold"
Δε λεει σε εμφανές σημείο για το ποιος ειναι που
Δημοσίευση 19/10/2017 - 22:03
"Client funds are stored under a segregated account at Lloyd’s or Barclays, depending on the type of account you hold"
Δε λεει σε εμφανές σημείο για το ποιος ειναι που
Δημοσίευση 20/10/2017 - 08:01
Kαλημέρα!!Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στα περισσότερες συζητήσεις στα φόρουμ εδώ και αλλού καθώς και σε βιντεάκια στα ytube που δείχνουν τον τρόπο εμβάσματος το γέμισμα δηλαδή της revolut αναφέρουν σαν τράπεζα δικαιούχου την Barclays Bank ενώ εγώ που έκανα ταυτοποίηση πριν 2-3 μέρες μου εμφανίζει την Lloyds Bank με την ίδια όμως διεύνθυνση,τώρα τι να πω,μήπως είναι ίδια??Mήπως άλλαξε πρόσφατα??
Εσείς όταν στέλνετε έμβασμα τι τράπεζα βάζετε στο πεδίο τράπεζα δικαιούχου??
Δημοσίευση 20/10/2017 - 09:16
Μέχρι πέρσι ήταν όπως βλέπεις στη φωτό.
Πλέον έχει αλλάξει, Βάζεις μόνο το IBAN που σου δίνει που πλέον είναι ατομικό (GB07REVO...) , Beneficiary's Bank σου βγάζει: REVOGB21XXX REVOLUT LTD GB LONDON και το όνομα του δικαιούχου. Τίποτε άλλο. Το έχω κάνει 2 φορές πολύ πρόσφατα χωρίς κάποιο πρόβλημα
Δημοσίευση 20/10/2017 - 10:44
Πλέον έχει αλλάξει, Βάζεις μόνο το IBAN που σου δίνει που πλέον είναι ατομικό (GB07REVO...) , Beneficiary's Bank σου βγάζει: REVOGB21XXX REVOLUT LTD GB LONDON και το όνομα του δικαιούχου. Τίποτε άλλο. Το έχω κάνει 2 φορές πολύ πρόσφατα χωρίς κάποιο πρόβλημα
Δεν έχω κάνει top up. Πηαγαίνω να κάνω σε EUR account. Μου βγάζει στο Beneficiary το όνομα μου. Μετά έχει το ΙΒΑΝ που είναι της μορφής GBXX REVO. Τέλος στο BIC έχει REVOGBXX. Τι πρέπει να βάλω με βάση την πάνω φωτογραφία?
Ευχαριστώ Πολύ
Δημοσίευση 20/10/2017 - 10:48
Δεν έχω κάνει top up. Πηαγαίνω να κάνω σε EUR account. Μου βγάζει στο Beneficiary το όνομα μου. Μετά έχει το ΙΒΑΝ που είναι της μορφής GBXX REVO. Τέλος στο BIC έχει REVOGBXX. Τι πρέπει να βάλω με βάση την πάνω φωτογραφία?
Ευχαριστώ Πολύ
Η φωτογραφία είναι ο παλιός τρόπος που πλέον έχει αλλάξει (βάζαμε IBAN της Revolut). To ΙΒΑΝ πλέον είναι ατομικό.
Απλά κάνεις έμβασμα εξωτερικού με το IBAN που βλέπεις στο top up και beneficiary εσένα.
Δημοσίευση 20/10/2017 - 16:46
reference δεν χρειάζετε να βάλεις??Ούτε την διεύθυνση βάζεις??Συγνώμη αν γίνομαι κουραστική αλλά δεν έχω ξαναστίλει γι αυτό ρωτάω επίμμονα.Αν είχες και μια φωτογραφία να στείλεις με τον καινούργιο τρόπο θα διευκόλυνες πολύ για όσους είναι καινούργοι και δεν έχουν ξαναστίλει.Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από: georgia6575, 20/10/2017 - 16:50
Δημοσίευση 20/10/2017 - 17:27
Δεν χρειάζεται πλέον reference code επειδη άλλαξε το σύστημα τους(έχουν ατομικά iban πλέον για λογοριασμούς σε ευρώ,ενω παλιά είχαν συγκεντρωμένους λογαριασμούς.Αυτό μου είχαν πεί!
Δημοσίευση 20/10/2017 - 20:35
Α μάλιστα!!!Οπότε χρειάζονται μόνο αυτά που βγάζει στο Εuro account.Eυχαριστώ πολύ παιδιά τώρα κατάλαβα την διαδικασία!!
Δημοσίευση 21/10/2017 - 13:52
Αν είχες και μια φωτογραφία να στείλεις με τον καινούργιο τρόπο θα διευκόλυνες πολύ για όσους είναι καινούργοι και δεν έχουν ξαναστίλει.Ευχαριστώ
Δε χρειάζεται φωτό, είναι πανεύκολο πλέον!
Στο πλήροφορίες για το δικαιούχο βάζεις το Beneficiary όπως στο βγάζει η Revolut όταν κάνεις Top Up
Στο ΙΒΑΝ βάζεις το IBAN όπως στο βγάζει η Revolut όταν κάνεις Top Up
Με το που βάλεις ΙΒΑΝ, στην Πειραιώς τουλάχιστον συμπληρώνονται αυτόματα τα: Χώρα Τράπεζας Δικαιούχου & το BIC
Επιβάρυνση εξόδων: SHA
Στο SEPA δεν βάζω κάτι
Η υψηλή προτεραιότητα έχει μια μικρύ επιβάρυσνη, αλλά αν θυμάμαι καλά βλέπεις τα χρήματα την επόμενη εργάσιμη το πρωί ή κάτι τέτοιο. Στην κανονική προτεραιότητα θέλει κανα 2 μέρες
Δημοσίευση 24/10/2017 - 11:25
Το έμβασμα με υψηλή προτεραιότητα ξέρετε τι κόστος έχει??Και σε πόσες μέρες στέλνονται τα λεφτά??
Δημοσίευση 24/10/2017 - 13:02
2.5 ευρώ σύνολο είναι η χρέωση και τα λεφτά φαίνονται την ίδια μέρα αν η μεταφορά γίνει μέχρι τις 16:00
Δημοσίευση 24/10/2017 - 16:50
Δημοσίευση 24/10/2017 - 17:21
Από Revolut σε λογαριασμό εδώ Ελλάδα μεταφορά 100€ προμήθεια η Revolut 4€ !!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το κάνω συνέχεια και είναι free. Μήπως επέλεξες το Turbo transfer?
Δημοσίευση 24/10/2017 - 17:58
Για την σύνδεση της revolut με την paypal o τετραψήφιος επιβεβαίωσης θα έρθει σε 1-2 ημέρες και θα εμφανιστεί στη revolut όπως και όταν είχα συνδέσει ελληνική prepaid που ερχόταν στις κινήσεις του e-banking??
Δημοσίευση 24/10/2017 - 21:35
Το κάνω συνέχεια και είναι free. Μήπως επέλεξες το Turbo transfer?
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες