Χρήματα από Paypal μπορείς να στείλεις μόνο αν έχεις υπόλοιπο στον (Paypal)λογαριασμό σου και όχι από λογαριασμό ή κάρτα σε άλλο λογαριασμό, για να γίνει αυτό που λες χρειάζεται να έχεις και έναν δεύτερο λογαριασμό Paypal.
[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 03/04/2019 - 15:27
Ad
Δημοσίευση 03/04/2019 - 15:32
Χρήματα από Paypal μπορείς να στείλεις μόνο αν έχεις υπόλοιπο στον (Paypal)λογαριασμό σου και όχι από λογαριασμό ή κάρτα σε άλλο λογαριασμό, για να γίνει αυτό που λες χρειάζεται να έχεις και έναν δεύτερο λογαριασμό Paypal.
Οπότε ειναι μονόδρομος η μεταφορά απο λογ/σμό
Δημοσίευση 03/04/2019 - 15:37
Οπότε ειναι μονόδρομος η μεταφορά απο λογ/σμό
Προς το παρών ναι εκτός και αν
α) έχεις χρεωστική κάρτα άλλης ευρωπαικης τράπεζας (στο όνομα σου)
β) αρθεί η απαγόρευση από τις Ελληνικές τράπεζες ώστε να μπορείς να στείλεις με Ελληνική χρωστική κάρτα (δύσκολο το βλέπω γιατί θα χάσουν προμήθειες αλλά είναι πιθανό)
Δημοσίευση 03/04/2019 - 15:55
Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας.
Μια τελευταία γιατι παει καιρός απο την τελευταια φόρτιση,
Παω στο app της revolut
παω account manager ,
επιλεγω EUR
Ειμαι σε Local επικεφαλίδα και βάζω ον/νυμο μου, ΙΒΑΝ & ΒIC που αναφέρει εκει.
Απ την τράπεζά μου κάνω έμβασμα ή μεταφορά στον παραπάνω ΙΒΑΝ λογαριασμό ?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 03/04/2019 - 16:00
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/04/2019 - 16:09
Από την τράπεζα σου έμβασμα στο Iban που σου δίνει η Revolut όταν το νόμισμα σου εκεί είναι το ευρώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τι εννοεις "εκει" ? Δηλ που ?
Εγω εχω 3 accounts στην revolut. euro , gbp , usd. Θέλω να στειλω euro στη revolut και να τα δω σαν euro.
Οπως το περιεγραψα πριν δεν ειναι ?
Δημοσίευση 03/04/2019 - 16:47
Το iban της revolut έχει γίνει υβριδικό. Δηλαδή είναι το ίδιο σε όλα τα νομίσματα, εάν στείλεις ευρώ θα μπει στο πορτοφόλι των ευρώ κοκ.
Δημοσίευση 04/04/2019 - 17:27
Καλησπέρα
Επανερχομαι με άλλο θεμα.
Επειδή θελω να κανω αναληψη στο εξωτερικο απο την Revolut (τα 200 ευρω που παρεχει χωρις χρέωση) πηγα Πειραιως να τεσταρω και δεν μου την δεχεται την καρτα. Δεν μπορώ καν να την βάλω στην υποδοχή ενώ σε μαγαζί, στο pos που δοκιμασα, δουλευει κανονικα !!
Η κάρτα που εχω είναι απο τις πρωτες, συμφωνα με τον οδηγό στο forum στην 1η σελιδα εστειλα εμβασμα, εποχής capital control, δεν ειναι καν ανεπαφη !!
Εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο ?
Δημοσίευση 04/04/2019 - 17:48
Καλησπέρα
Επανερχομαι με άλλο θεμα.
Επειδή θελω να κανω αναληψη στο εξωτερικο απο την Revolut (τα 200 ευρω που παρεχει χωρις χρέωση) πηγα Πειραιως να τεσταρω και δεν μου την δεχεται την καρτα. Δεν μπορώ καν να την βάλω στην υποδοχή ενώ σε μαγαζί, στο pos που δοκιμασα, δουλευει κανονικα !!
Η κάρτα που εχω είναι απο τις πρωτες, συμφωνα με τον οδηγό στο forum στην 1η σελιδα εστειλα εμβασμα, εποχής capital control, δεν ειναι καν ανεπαφη !!
Εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/04/2019 - 17:57
Ολα ενεργά ειναι εκτος της τοποθεσίας.
Το θεμα μου ειναι οτι δεν εισέρχεται καν στο ΑΤΜ. Δεν την αναγνωρίζει σαν κάρτα , ενω σε POS δουλεψε αψογα !!!
Δημοσίευση 04/04/2019 - 18:04
Αν εχεις καποιο φιλο που εχει καρτα στειλτου τα εκει (πανε αμεσα) και τα βγαζετε με τη δικη του καρτα αν τα χρειαζεσαι.
Ολα ενεργά ειναι εκτος της τοποθεσίας.
Το θεμα μου ειναι οτι δεν εισέρχεται καν στο ΑΤΜ. Δεν την αναγνωρίζει σαν κάρτα , ενω σε POS δουλεψε αψογα !!!
Δημοσίευση 04/04/2019 - 18:09
Παραξενο. Δοκιμασες σε αλλη τραπεζα;
Αν εχεις καποιο φιλο που εχει καρτα στειλτου τα εκει (πανε αμεσα) και τα βγαζετε με τη δικη του καρτα αν τα χρειαζεσαι.
Δεν πηγα σ αλλη τραπεζα. Θα δοκιμασω αυριο να δω. Στην τελικη , επειδη 5/2019 ληγει η καρτα μου, θα μου ερθει καινουργια και τοτε θα δω τι γινεται
Δημοσίευση 05/04/2019 - 11:40
Δεν πηγα σ αλλη τραπεζα. Θα δοκιμασω αυριο να δω. Στην τελικη , επειδη 5/2019 ληγει η καρτα μου, θα μου ερθει καινουργια και τοτε θα δω τι γινεται
Ουτε στην Eurobank την δεχεται. Τι διάολο γινεται δεν μπορώ να καταλάβω. Μηπως επειδη ειναι mastercard ?... τι να υποθεσω
Δημοσίευση 05/04/2019 - 14:47
Ουτε στην Eurobank την δεχεται. Τι διάολο γινεται δεν μπορώ να καταλάβω. Μηπως επειδη ειναι mastercard ?... τι να υποθεσω
Δημοσίευση 05/04/2019 - 22:13
Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ την κάρτα και έχω δύο ερωτήσεις.
1. Με πληρωμές σε POS κανένα πρόβλημα περνάνε όλα. Σε ένα γυμναστήριο που πήγα μου είπαν ότι δεν τη δέχονται γιατί στο παρελθόν παρόμοια κάρτα τους είχε κρατήσει μεγάλη προμήθεια και δεν αξίζει. Μου φάνηκε παράξενο αλλά τους είπα να το ψάξουν λίγο μήπως ήταν άλλου είδους κάρτα. Έχετε κάποια εξήγηση; Ισχύει;
2. Σε προσπάθεια ανάληψης μετρητών από eurobank και alpha μου λέει ότι θα χρεώσει 2.5 ευρώ για την κάθε ανάληψη λίγο πριν την ολοκληρώσω. Υπάρχει τρόπος για δωρεάν ανάληψη;
Να τονίσω ότι έχω την πρώτη πρώτη κάρτα που δίναν που λέει πάνω prepaid.
Ευχαριστώ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες