Τώρα μόνο Passport ή National ID ζητάνε.
Αν το έγγραφο που παρέχετε δεν περιέχει λατινικούς χαρακτήρες δεν διαβάζεται από το σύστημα.
Οι ταυτότητες έχουν και ημερομηνίες λήξεως. Μήπως έχει λήξει η δική σας;
Ευτυχώς όχι!
Δημοσίευση 12/04/2019 - 13:30
Τώρα μόνο Passport ή National ID ζητάνε.
Αν το έγγραφο που παρέχετε δεν περιέχει λατινικούς χαρακτήρες δεν διαβάζεται από το σύστημα.
Οι ταυτότητες έχουν και ημερομηνίες λήξεως. Μήπως έχει λήξει η δική σας;
Ευτυχώς όχι!
Δημοσίευση 12/04/2019 - 13:36
Δημοσίευση 12/04/2019 - 13:59
Κανείς δεν μπερδεύεται. Είναι ξεκάθαρο τι ζητάνε, απλώς εσύ χρειάζεται να επιμείνεις δείχνοντας τους τα παρακάτω που επισήμως ζητούν μέσω του site τους ώστε να τους δείξεις οτι παρέχεις αυτό που ζητείται. Σε περίπτωση που δεν έβγαλες άκρη με το συγκεκριμένο εκπρόσωπο που σε εξυπηρέτησε, δοκίμασε αργότερα με έναν άλλον. Κι εγώ με ταυτότητα έχω κάνει verify -όπως και πολλοί άλλοι, και πέρασε κανονικά. Ξαναπροσπάθησε.
How do I verify my identity?
Go to 'Profile' under the 'More' section of our app, tap 'Personal details', and verify your identity. You will need to take a picture of a valid government-issued photo ID and a picture of your face. We may request a copy of your legal right to remain in one of our supported countries (e.g. visa, residence permit). Some tips to ensure the identity verification goes smoothly:
Παιδιά μην μπερδεύεστε.
Τους έστειλα ταυτότητα όχι χειρόγραφη και με λατινικούς χαρακτήρες και δεν την δέχθηκαν.
Μίλησα με το support του
Τους είπα αυτό είναι το National ID δεν έχω άλλο. Και δεν το δέχθηκαν.
Μου ζήτησαν τότε διαβατήριο σαν εναλλακτική και τίποτα άλλο.
Είναι θέμα να μην δέχονται το National ID μιας χώρας στην οποία οι ίδιοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 12/04/2019 - 14:00
Δημοσίευση 12/04/2019 - 16:05
Καλησπέρα , προ 1 βδομάδας δέχτηκα κι εγω mail επιβεβαίωσης εκ νεου των στοιχείων μου.
Ευτυχώς έπειτα από την παράταση που πήρε το Brexit μου έστειλαν το mail που αναφέρετε πιο πανω (οτι για την ώρα ειμαι οκ και δεν χρειάζεται κάτι).
Ωστόσο εγώ εχω το θεμα οτι δεν εχω κανονική ταυτότητα αλλα Σώματος Ασφαλείας, εκεί ξερει κανένας απο προσωπική εμπειρία εδώ μεσα τι γίνεται ? Γιατι προτού μου έρθει το δεύτερο mail προσπαθούσα να ανεβάσω την ταυτότητα μου ( δεν ειναι σαν τον πολιτών αν κάποιος δεν ξέρει ) και δεν την δέχτηκαν .
Να αναφέρω οτι εχει κανονικά λατινικούς χαρακτήρες και εννοείται δεν είναι χειρόγραφη.
Σε αυτη την περίπτωση που το διαβατήριο εχει λήξει , τι κάνουμε άραγε ?!
Δημοσίευση 12/04/2019 - 16:19
Προσπάθησε να τους εξηγήσεις τι έγγραφο είναι (για ποιο Σώμα) και για ποιο λόγο δεν έχεις κανονική ταυτότητα όπως όλοι οι πολίτες.
Μπορείς να τους ζητήσεις να επικοινωνήσουν το θέμα σου με τον country manager στην Ελλάδα (είναι Έλληνας).
Υπάρχει ειδικό department για Ελλάδα / Μάλτα / Κύπρο (μάλιστα υπάρχουν και διαθέσιμες θέσεις εργασίας για όποιον ενδιαφέρεται).
https://www.revolut.com/careers/all
12.jpg 37.66KB 26 λήψεις
Καλησπέρα , προ 1 βδομάδας δέχτηκα κι εγω mail επιβεβαίωσης εκ νεου των στοιχείων μου.
Ευτυχώς έπειτα από την παράταση που πήρε το Brexit μου έστειλαν το mail που αναφέρετε πιο πανω (οτι για την ώρα ειμαι οκ και δεν χρειάζεται κάτι).
Ωστόσο εγώ εχω το θεμα οτι δεν εχω κανονική ταυτότητα αλλα Σώματος Ασφαλείας, εκεί ξερει κανένας απο προσωπική εμπειρία εδώ μεσα τι γίνεται ? Γιατι προτού μου έρθει το δεύτερο mail προσπαθούσα να ανεβάσω την ταυτότητα μου ( δεν ειναι σαν τον πολιτών αν κάποιος δεν ξέρει ) και δεν την δέχτηκαν .
Να αναφέρω οτι εχει κανονικά λατινικούς χαρακτήρες και εννοείται δεν είναι χειρόγραφη.
Δημοσίευση 12/04/2019 - 16:30
Μπορείς να τους ζητήσεις να επικοινωνήσουν το θέμα σου με τον country manager στην Ελλάδα (είναι Έλληνας).
Υπάρχει ειδικό department για Ελλάδα / Μάλτα / Κύπρο (μάλιστα υπάρχουν και διαθέσιμες θέσεις εργασίας για όποιον ενδιαφέρεται).
https://www.revolut.com/careers/all
12.jpg
Δημοσίευση 12/04/2019 - 16:58
Οι αγγελίες είναι εκεί από αρχές Μαρτίου και δέχονται ακόμα βιογραφικά -και από τις 3 χώρες.
Για άλλες θέσεις όμως, όχι για Country Μanager (country manager ειναι regional: για την κάθε χώρα).
-PR Manager (Press & Communication)
-Head of Growth (Growth)
Οι παραπάνω θέσεις που ζητάνε είναι για όλη την τριλογία χωρών (Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα), οι οποίες και οι τρεις μαζί είναι ένα department.
Για την παραίτηση που λες, ισχύει, το διάβασα κι εγώ, έγινε πριν λίγες μέρες (01/04) αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη αντικαταστάτης.
Δε χάνει τίποτα ο φίλος να ζητήσει να μεταφερθεί το θέμα του στον Country Manager (όποιος και αν είναι αυτός).
Αποχώρησε από τη Revolut ο Δημήτρης Λιτσικάκης:
https://www.insider....tris-litsikakis
Δεν υπάρχει πλέον Έλληνας εκπρόσωπος της εταιρίας, παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν, γι αυτό εξάλλου υπάρχει ανοιχτή θέση.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 12/04/2019 - 17:06
Δημοσίευση 12/04/2019 - 17:01
Τελευταία επεξεργασία από: ls9, 12/04/2019 - 17:02
Δημοσίευση 12/04/2019 - 19:09
Δημοσίευση 12/04/2019 - 19:31
Φαινεται οτι εχουν μπλεχτει καπως τα πραγματα.
Πριν απο 20 περιπου ημερες ενημερωθηκα απο την εφαρμογη πως πρεπει να γινει επικαιροποιηση των στοιχειων μου και θα λαμβανα εντος 10 λεπτων μηνυμα επιβεβαιωσης. Την διαδικασια την εκανα με διαβατηριο αλλα δεν ελαβα ποτε κανενα μηνυμα επιβεβαιωσης.
Την επομενη μερα μπαινοντας στην εφαρμογη με παρεπεμψε παλι στην διαδικασια ταυτοποιησης. Παλι δεν ελαβα στην συνεχεια κανενα μηνυμα επιβεβαιωσης αλλα τουλαχιστον δεν μου ξαναζητηθηκε η διαδικασια ταυτοποιησης.
Ελαβα και εγω πριν λιγες ημερες το καθησυχαστικο μαιλ σχετικα με το brexit αλλα δεν καταλαβα βα επηρεαζει καπου το ισχυον καθεστως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/04/2019 - 20:32
Δεν εγραψα για 2 εμαιλ.Τα δυο email ειναι διαφορετικου τυπου επικοινωνια και δεν πρεπει να τα συγχεουμε.
Στο ενα λενε οτι χρειαζεται να γινει verify η ταυτοτητα του χρηστη και στο αλλο πως με το επερχομενο brexit δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.
Δεν σχετιζονται τα δυο εμαιλ μεταξυ τους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/04/2019 - 21:08
Δεν εγραψα για 2 εμαιλ.
Αντιθετα λεω για μηνυμα μεσα απο την εφαρμογη που προτρεπει/απαιτει σε διαδικασια ταυτοποιησης και αργοτερα ερχεται μαιλ που αναφερεται στο brexit.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/04/2019 - 21:37
Δημοσίευση 12/04/2019 - 21:56
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 12/04/2019 - 22:20
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες