[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 20/10/2019 - 18:53
Μου είπαν ότι επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις είναι σφάλμα, και μετά από μισή ώρα μου απάντησαν ότι τακτοποιήθηκαν όλα και στο λογαριασμό της γυναίκας μου και δε χρειάζεται να στείλω ξανά κανένα έγγραφο.
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 20/10/2019 - 20:17
Δημοσίευση 20/10/2019 - 21:00
Δεν ξέρω εαν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ,αν ναι, μονο με ταυτότητα λυθηκε.Δηλαδή μόνο με ταυτότητα λύθηκε το θέμα ;;
Με ταυτότητα όχι χειρόγραφη ,εννοώ με καινούργια ταυτοτητα με λατινικους χαρακτήρες.
Την ανέβασα φυσικά όταν έφτιαξα την Revolut ,κ την ανέβασα ξανα πριν 3 μερες που την ξαναζήτησαν κ εμενα κ της γυναίκας μου .
Τις επόμενες μερες ερχοταν notifications οτι ανεβαστε την ξανα,κ θελουμε Valid id κτλ αλλες 2; 3; φορες;
Δν την ξανανεβασα καμία άλλη φορά. Εστειλα στο chat κ μιλησα με εκπρόσωπο κ μετά απο λιγο μου είπε οκ μια χαρα είναι λυθηκε το θεμα ειστε εντάξει κ συγνώμη για την ταλαιπωρία. Το ιδιο κ για τη γυναικα μου σμρ.
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 20/10/2019 - 21:02
Δημοσίευση 20/10/2019 - 21:15
Δεν ξέρω εαν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ,αν ναι, μονο με ταυτότητα λυθηκε.
Με ταυτότητα όχι χειρόγραφη ,εννοώ με καινούργια ταυτοτητα με λατινικους χαρακτήρες.
Την ανέβασα φυσικά όταν έφτιαξα την Revolut ,κ την ανέβασα ξανα πριν 3 μερες που την ξαναζήτησαν κ εμενα κ της γυναίκας μου .
Τις επόμενες μερες ερχοταν notifications οτι ανεβαστε την ξανα,κ θελουμε Valid id κτλ αλλες 2; 3; φορες;
Δν την ξανανεβασα καμία άλλη φορά. Εστειλα στο chat κ μιλησα με εκπρόσωπο κ μετά απο λιγο μου είπε οκ μια χαρα είναι λυθηκε το θεμα ειστε εντάξει κ συγνώμη για την ταλαιπωρία. Το ιδιο κ για τη γυναικα μου σμρ.
Εγω εβαλα ταυτοτητα και μετα απο ωρες μου στειλανε να την ξαναπερασω αρα,με αυτα που διαβαζω για τα notifications οτι ειναι λαθος απο αυτους,ειμαι ο.κ η θελει να επικοινωνησω μαζι τους;
Δημοσίευση 20/10/2019 - 21:20
Δεν ξέρω εαν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ,αν ναι, μονο με ταυτότητα λυθηκε.
Εγω εβαλα ταυτοτητα και μετα απο ωρες μου στειλανε να την ξαναπερασω αρα,με αυτα που διαβαζω για τα notifications οτι ειναι λαθος απο αυτους,ειμαι ο.κ η θελει να επικοινωνησω μαζι τους;
Εγω λεω να επικοινωνήσεις μαζι τους γιατι αν διαπβασες πιο πάνω για να μν δημιουργώ παραπληροφόρηση , μου είπαν οτι έχουν ενα θέμα τεχνικο κάτι τετοιο αλλα ούτε σε εμενα ουτε στη γυναικα μου ήρθε οτι ειναι λάθος ή δεν πέρασε το validation.
Απλά το ίδιο μνμ μου ερχόταν μν παρερμηνευτει το ποστ.
Οποτε για εμενα όλοι οσοι εχουν θέμα θα πρεπει να μιλησουν με αντιπροσωπο.
Γραψε αυριο live agent στο chat κ μιλησε τους
Δημοσίευση 21/10/2019 - 13:29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/10/2019 - 13:33
Ανοίγεις εφαρμογή,πίνακας εργαλείων,πατας στο ονομα σου,αν έχει μόνο όνομα,διεύθυνση,τηλέφωνο και mail,είσαι verifiedπου μπορώ να δω ότι είμαι verified?
Αλλιώς σ αυτήν την καρτέλα θα έχει κάτω να ανεβάσεις αρχεία για να γίνεις verified
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 21/10/2019 - 13:35
με το που κάνω log out και ξαναμπώ στην εφαρμογή μου ζητάει πάλι ταυτότητα αλλά όταν πατήσω στο όνομα μου έχει τα στοιχεία που ανέφερες και δεν ζητάει έγγραφα.Ανοίγεις εφαρμογή,πίνακας εργαλείων,πατας στο ονομα σου,αν έχει μόνο όνομα,διεύθυνση,τηλέφωνο και mail,είσαι verified
Αλλιώς σ αυτήν την καρτέλα θα έχει κάτω να ανεβάσεις αρχεία για να γίνεις verified
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 21/10/2019 - 14:36
Διαβάζω παραπάνω για referals στη Revolut κι οτι δινει καποια ανταμοιβη.
Ισχυει για ολους αυτο; ρωταω γιατι εχω λογαριασμο στη Revolut και ενδιαφερεται ενας φιλος, αλλα όταν παω να κανω invite αναφέρει μόνο για δωρεάν κάρτα στο καινούργιο account.
Δημοσίευση 21/10/2019 - 15:03
Αυτό αλλάζει ανά διαστήματα. Σήμερα ας πούμε που πήγα κ γω να καλέσω ένα φίλο δεν έδινε κάποιο credit.
Την περασμένη βδομάδα είχε. Σε λίγες μέρες μπορεί να ξανατρέξει και πάλι.
Διαβάζω παραπάνω για referals στη Revolut κι οτι δινει καποια ανταμοιβη.
Ισχυει για ολους αυτο; ρωταω γιατι εχω λογαριασμο στη Revolut και ενδιαφερεται ενας φιλος, αλλα όταν παω να κανω invite αναφέρει μόνο για δωρεάν κάρτα στο καινούργιο account.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 13:30
Δημοσίευση 22/10/2019 - 13:59
Μου έστειλαν και εμένα το ίδιο μήνυμα. Όλα γινονται λόγω του Brexit. Ειχα στείλει ταυτότητα, την χειρόγραφη, δεν έχω βγάλει καινούργια, και μου ζήτησαν πριν 2 μέρες να ξαναστείλω ταυτότητα ή διαβατήριο. Ξανα έστειλα την ίδια ταυτότητα και την επόμενη μέρα μου έστειλαν μήνυμα οτι θα πρέπει να ξανα στείλω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μίλησα με το support τους και μου είπαν οτι υπάρχει πρόβλημα και πως θα ήταν καλό να στείλω διαβατήριο. Έστειλα το διαβατήριο εχθές και σήμερα μου απάντησαν πως είναι μια χαρά και πως μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 14:30
5-6 φορές που έκανα είσοδο στην εφαρμογή μου ζητούσε να ανεβάσω και πάλι ταυτότητα. Δεν έκανα απολύτως τίποτα σαν διαδικασία. Απλά το παράβλεψα όλες τις φορές. Σιγά μην ξαναστείλω. Τι να στείλω; Την ίδια ταυτότητα; Μια έχω, μην τρελαθούμε. Δίπλωμα δεν δέχονται λένε. Πρόβλημά τους. Διαβατήριο έχω αλλά είναι αιώνων.
Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίστηκε ξανά το μήνυμα για την ταυτότητα.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Δημοσίευση 22/10/2019 - 16:52
Υπηρχε ενα προβλημα στο συστημα τους αλλα το εχουν φταιξει μαλλον γιατι ερχοταν αυτο το μηνυμα σε πολλους ενω γινοταν σωστα η διαδικασια.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Ναι, όντως μπορεί να είχαν κάποιο πρόβλημα.
Αν το καλοσκεφθεί κανείς, ένα τέτοιο μήνυμα απόρριψης της ταυτότητας είναι πολύ προσβλητικό.
Εντάξει αυτοί που έχουν ακόμα τις χειρόγραφες καλά να τους κάνουν γιατί νομίζουν ότι ζουν ακόμα στον 20ο αιώνα ενώ είμαστε στον 21ο. Κανονικά δεν θα έπρεπε πουθενά και για κανέναν λόγο να κάνουν δεκτές τις ταυτότητες τους.
Πάντως, δεν υπήρχε (ούτε και υπάρχει) καμία περίπτωση να στείλω κανένα πρόσθετο έγγραφο από τη στιγμή που με την ίδια ακριβώς ταυτότητα πήρα την έγκριση ενεργοποίησης. Προτιμώ να τον κλείσουν εντελώς τον λογαριασμό.
Δημοσίευση 22/10/2019 - 17:11
Αντιμετωπίζω κάποια θέματα από χθες που ακολούθησα κι εγω την διαδικασία για την ταυτότητα.
1ον δεν έχω λάβει κάποια επιπλέον ενημέρωση εαν προχώρησε η διαδικασία μετά τις φωτογραφίες που έστειλα
2ον προσπάθησα να περάσω ξανά την κάρτα στο wallet του apple watch γιατί έκανα reset, και μου ζητάει έναν κωδικό που υποτίθεται θα στείλουν στο κινητό μου, ο οποίος δεν εστάλη ποτέ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 41
0 μέλη, 41 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες