Το MiNotifier λειτουργεί για την ώρα υποδειγματικά.
Μόνο μείον, η μικρή καθυστέρηση κάποιες φορές στις κλήσεις.
Δημοσίευση 29/02/2016 - 17:59
Το MiNotifier λειτουργεί για την ώρα υποδειγματικά.
Μόνο μείον, η μικρή καθυστέρηση κάποιες φορές στις κλήσεις.
Δημοσίευση 29/02/2016 - 18:03
Αντε να παίρνουμε και εμείς σειράΣήμερα ναι
3 βδομάδες ακριβώς.
Δημοσίευση 29/02/2016 - 18:22
τσιμπησα κι εγω μια,για να δουμε τι λεει...
Δημοσίευση 29/02/2016 - 18:48
εγώ το έχω κανένα 2 μηνο και είμαι υπέρ ευχαριστημενος ! βεβαία σε android άλλα τώρα πάμε και για ios δοκιμή... άπλα μετράει πιο πολλά βήματα .μετράει σαν βήμα και όταν σηκώνεις το χέρι για να πιεις νερό ας πούμε
Δημοσίευση 11/03/2016 - 10:12
Γνωρίζει κάποιος αν εκτός από την καταγραφή της καρδιακής συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, καταγράφεται η ιστορικότητα ;
Δηλαδή αν μπορούμε να δούμε τις διακυμάνσεις της Κ.Σ σε ένα εύρος χρόνου στο παρελθόν;
Δημοσίευση 11/03/2016 - 17:13
Γνωρίζει κάποιος αν εκτός από την καταγραφή της καρδιακής συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, καταγράφεται η ιστορικότητα ;
Δηλαδή αν μπορούμε να δούμε τις διακυμάνσεις της Κ.Σ σε ένα εύρος χρόνου στο παρελθόν;
Δημοσίευση 11/03/2016 - 17:22
Για να μέτρησει τους παλμούς πρέπει να το επιλέξεις και το κάνει μόνο εκείνη την στιγμή. Τώρα αν θέλεις χειροκίνητα να επιλέγεις και να κάνει καταγράφει. Σου λέει πάντως πόσες καταγραφές έχεις κάνει και ποτέ τις έκανες
Αν επιλέξω χειροκίνητα να καταγράφει, θα συνεχίζει να καταγράφει επ΄αορίστου και εφόσον η εφαρμογή τρέχει στο υπόβαθρο;;
Πχ για μια ολόκληρη ημέρα; Το αρχείο καταγραφής έχει την μορφή γραφικής παράστασης; Μπορώ από το αρχείο καταγραφής να δω την διακύμανση της Κ.Σ σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους; ΠΧ όπως καταγράφηκε μέσα σε 1 συγκεκριμένη ώρα; για παράδειγμα 17:00 με 18:00 ;
Ευχαριστώ για την απάντηση και sorry για τις πολλές ερωτήσεις..
Δημοσίευση 11/03/2016 - 17:31
Καταγράφει μόνο όταν το επιλέξεις, όπως γίνεται με τα αντίστοιχα App μέσω της κάμερας π.χ.
Συνεχόμενα δεν το κάνει με προγραματισμό.
Παρόλα αυτά έχει επιλογή στις ρυθμίσεις, όπου θα κάνει περιοδική καταγραφή όσο κοιμάσαι για πιο ακριβή αποτελέσματα.
Δημοσίευση 11/03/2016 - 17:32
RF forever
Δημοσίευση 11/03/2016 - 17:38
Καταγράφει μόνο όταν το επιλέξεις, όπως γίνεται με τα αντίστοιχα App μέσω της κάμερας π.χ.
Συνεχόμενα δεν το κάνει με προγραματισμό.
Παρόλα αυτά έχει επιλογή στις ρυθμίσεις, όπου θα κάνει περιοδική καταγραφή όσο κοιμάσαι για πιο ακριβή αποτελέσματα.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, δεν επιτηρεί την Κ.Σ (Heart Rate Monitor) , αλλά την μετρά/καταγράφει εκείνη την στιγμή όπως οι εφαρμογές που ανέφερες και παίρνεις ένα αποτέλεσμα του στυλ 75b/min.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες