Οκ. Ευχαριστώ πολύ!
Xiaomi Mi Band
Δημοσίευση 11/03/2016 - 18:17
Ad
Δημοσίευση 14/03/2016 - 19:58
ρε παιδιά τι να πω με την κωλοκινα ακόμα να μου έρθει
Δημοσίευση 14/03/2016 - 20:19
Να το βρω να το γράψω εδώ ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από: mesia, 14/03/2016 - 20:20
Δημοσίευση 14/03/2016 - 20:32
Δημοσίευση 15/03/2016 - 10:19
Ναι. Θα κάνει μέτρηση όταν το επιλέξεις. Η επιλογή που σου 'πα πιο πάνω για τον ύπνο δε φαίνεται κάπου πρακτικά ως αποτέλεσμα.
Δες εδώ.
Επειδή είμαι και γω είμαι εν αναμονή παραλαβής και μετά το σημερινό update της εφαρμογής, βλέπω πως η εφαρμογή πλέον κάνει εγγραφές στο Health.app στο section της Κ.Σ.....
Υπάρχει κάποια διαφοροποίηση/βελτίωση όσο αφορά το feature της Κ.Σ συγκεκριμένα; Μπορείς να περιγράψεις τι άλλαξε;
Βλέπω ταχεία εξέλιξη στην εφαρμογή και "υποσχέσεις" για περαιτέρω προσθήκες ....
Το παραπάνω update επηρέασε καθόλου την σωστή λειτουργία των tweak(s) που την συμπληρώνουν;
Δημοσίευση 15/03/2016 - 13:05
To αισθητικό είναι η μεγάλη αλλαγή. Έγινε πιο λεπτομερές και User Friendly.
Μόνιμη καταγραφή δε θα κάνει ποτέ μιας και δεν είναι χαρακτηριστικό του Mi Band. Το χειροκίνητο κομμάτι παραμένει.
Τα Tweaks πάλι λειτουργούν όπως πρίν. Δεν άλλαξε κάτι.
Δημοσίευση 15/03/2016 - 13:06
εμενα μου εμφανιζει απο τις 3/2 αυτο Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. Μεχρι τωρα ομως δεν εχω καμια αλλη ειδοποιηση ουτε εδει ερθει κατι..τι μπορω να κανω?
Δημοσίευση 15/03/2016 - 13:09
To αισθητικό είναι η μεγάλη αλλαγή. Έγινε πιο λεπτομερές και User Friendly.
Μόνιμη καταγραφή δε θα κάνει ποτέ μιας και δεν είναι χαρακτηριστικό του Mi Band. Το χειροκίνητο κομμάτι παραμένει.
Τα Tweaks πάλι λειτουργούν όπως πρίν. Δεν άλλαξε κάτι.
Τότε όταν θα έχεις διάθεση και χρόνο τσέκαρε αυτό. Επικαλείται continuous monitoring μέσω Mi Band.
Ισχύει; Το βλέπεις αξιόπιστο;
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 15/03/2016 - 13:10
Δημοσίευση 15/03/2016 - 13:26
εμενα μου εμφανιζει απο τις 3/2 αυτο Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. Μεχρι τωρα ομως δεν εχω καμια αλλη ειδοποιηση ουτε εδει ερθει κατι..τι μπορω να κανω?
Βάλε το Tracking Number στο Site των ΕΛΤΑ και δες αν έχει φτάσει εδώ.
Τότε όταν θα έχεις διάθεση και χρόνο τσέκαρε αυτό. Επικαλείται continuous monitoring μέσω Mi Band.
Ισχύει; Το βλέπεις αξιόπιστο;
Ναι κάνει συνεχόμενα με αυτό αλλά πέρα απο αυτό δε κάνει κάτι επιπλέον.
Να κάνει Import/Export τα αποτελέσματα π.χ. να έχει κάποιο γράφημα. Απλά βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τους παλμούς σου. Και αντίο μπαταρία μετά.
Έφυγε όπως ήταν.
Δημοσίευση 15/03/2016 - 13:55
Ναι κάνει συνεχόμενα με αυτό αλλά πέρα απο αυτό δε κάνει κάτι επιπλέον.
Να κάνει Import/Export τα αποτελέσματα π.χ. να έχει κάποιο γράφημα. Απλά βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τους παλμούς σου. Και αντίο μπαταρία μετά.
Έφυγε όπως ήταν.
Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ. Με βλέπεις ότι ψάχνομαι με την Κ.Σ διότι προσπαθώ να λύσω τα χέρια συνάδελφου στο διδακτορικό του .
Εκτός των άλλων η επιτήρηση της Κ.Σ και η καταγραφή της σε κάποιο είδος Log file, θα μείωνε την διάρκεια του στο μισό . Η χρήση ταυτόχρονα 2ης συσκευής (καρδιοσυχνόμετρου) θα απαιτούσε ξεχωριστή ζεύξη με Bluetooth και ταυτόχρονα 2η συσκευή (δέκτη)
Έχουν παραγγελθεί δεκάδες Mi. Η μπαταρία δεν είναι πρόβλημα, εφόσον τα Mi θα χρησιμοποιηθούν για σημαντικό σκοπό.
Αν πέσει κάτι στην αντίληψη σου στο μέλλον είτε σε tweak είτε σε 3rd party App, θα το εκτιμούσα να το δημοσιοποιούσες.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 15/03/2016 - 14:04
Δημοσίευση 15/03/2016 - 20:03
Το χθεσινό update δυστυχώς "σκότωσε" την εφαρμογή στο iPhone μου. Είμαι σε iOS 8.4 και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό. Τους έκραξα, μαζί με άλλους, στα reviews...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες