ifixit = φύκια για μεταξωτες κορδελες
![Φωτογραφία](http://www.gravatar.com/avatar/798ddea2beaef7f0bec66a149b674b56?s=100&d=http%3A%2F%2Fwww.iphonehellas.gr%2Fforum%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fiph2013%2Fprofile%2Fdefault_large.png)
IPhone 6 και καπνός
Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:55
You'll Never Walk Alone
Ad
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:02
Εγω προσωπικα προτιμω να παρω ελαφρως μεταχειρισμενη μπαταρια με νορμαλ μετρησεις (αρα πιθανοτατα ειναι οντως αυθεντικη) παρα τις μπαταριες απο τα "επισημα" κεντρα οπου παιρνουν τις κινεζικες, τις πεθαινουν στο τεχνητο ντοπαρισμα και στις πουλανε για αυθεντικες με βουλα. Το πιο αστειο ειναι να σου δινουν μπαταρια της οποιας οι μετρησεις να λενε συνολικη χωρητικοτητα 1500 απο 1430 (σωστα το εγραψα!) και να υποστηριζουν οτι ειναι αυθεντικη!!!αρα καταλαβαινεις οτι και η μπαταρια που ειναι ακριβως ιδια με εδω του εμποριου δεν μπορουν να την δινουν 35 ευρω..οι "καλυτεροι" με τα "καινουργια".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 02/02/2016 - 20:03
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:05
Εμένα 2 χρόνια τώρα την ίδια δουλειά κάνει πάντως.
Ναι αν χαλάσει και φταίω εγώ δεν θα απορρήσω.
Και προφανώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να μου πει "Μα καλά πήρες Ferrari και έβαλες νοθευμένη βενζίνη;". Όπως ξαναείπα, δικά μου τα λεφτά, όπως θέλω τα διαχειρίζομαι.
Ο φίλος εξάλλου δεν έγραψε για να του πούμε τι φταίει, αλλά για να τον κατευθύνουμε προς κάποια λύση.
Γενικά σε αυτά τα θέματα πιο πολύ είναι θέμα τύχης παρά ποιότητας.
Έχεις κάθε δικαίωμα να τα διαχειρίζεσαι όπως θες, και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να χαρακτηρίζουν όπως θέλουν νοοτροπίες κλπ...
Δεν είναι θέμα τύχης με τους σάπιους φορτιστές, χρόνου είναι...
Τελευταία επεξεργασία από: hal, 02/02/2016 - 20:06
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:14
Έχεις κάθε δικαίωμα να τα διαχειρίζεσαι όπως θες, και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να χαρακτηρίζουν όπως θέλουν νοοτροπίες κλπ...
Δεν ειναι ετσι. Ναι μεν κατι κακης ποιοτητας μπορει να εχει περισσοτερες πιθανοτητες, αλλα υπηρχαν και αναφορες με iphone που εσκασαν στα μουτρα του χρηστη, δεν ειδα να πεφτουν οι πωλησεις τους ομως.. Η αστοχια υλικου ειναι μεσα στο προγραμμα σε οτιδηποτε ηλεκτρονικο.
Δημοσίευση 02/02/2016 - 20:16
2 χρόνια κάτι θα είχε γίνει πιστεύω.
Σχεδόν πάντα έχει μια συσκευή επάνω όταν κυκλοφορεί το αμάξι, οπότε συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης και αστοχίας υλικού της ίδιας της συσκευής πιο πολύ, και μετέπειτα του φορτιστή (δεδομένου ότι έχουμε ακούσει τόσα για την ασφάλεια των iPhone που και 3Α φορτιστή να βάλεις αυτά θα τραβήξουν το 1Α που έχουν ρυθμιστεί να τραβάνε).
Δεν είναι νοοτροπία το να πάρω έναν φθηνότερο φορτιστή για τη συσκευή μου (εγώ και ο κάθε εγώ).
Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις τι χαλάει ο καθένας για τη συσκευή του (θήκες, καλώδια, αξεσουάρ).
Δημοσίευση 02/02/2016 - 22:04
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 02/02/2016 - 22:23
Το θεωρω πολυ απιθανο να το προκαλεσε ο φορτιστης αυτο. Ακομα και τραγικης ποιοτητας, χωρις αντιστασεις χωρις τιποτα να ηταν, το απλο καλωδιακι μπορει να μεταφερει μεχρι ενα φορτιο, δε μπορω να πιστεψω οτι περασε τοσο ρευμα που εψησε τη μητρικη. Δηλαδη πιο λογικο μου κανει να επαθε κανενα βραχυκυκλωμα απο αλλο λογο το τηλεφωνο (νερο, κακο σερβις) παρα αυτο
Δημοσίευση 02/02/2016 - 22:39
Για τα ανταλλακτικά που λέτε εγώ προτιμώ etradesupply. Τρομερή ποιότητα
Δημοσίευση 03/02/2016 - 07:51
Πάντως όταν παρέλαβα σήμερα το τηλ και άνοιξα το κουτί μύριζε πολύ άσχημα. Αν πλησιάσω τη συσκευή κοντά μυρίζει μόνο το charging port ενώ μπαταρία και μητρική όχι.
Για τα ανταλλακτικά που λέτε εγώ προτιμώ etradesupply. Τρομερή ποιότητα
Απο οθονες των 6ριων τι λεει; Επειδη ελαχιστοι πωλουν που να μην τρεμοπαιζουν και να πατιωνται κουμπια μονα τους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 03/02/2016 - 07:52
Δημοσίευση 03/02/2016 - 07:58
![:)](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/smile.png)
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες