Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

IPhone 6 και καπνός

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/01/2016 - 10:45

Ένας φίλος με πήρε τηλ πριν λίγο αγχωμένος γιατί το κινητό άρχισε να βγάζει καπνούς. Αμέσως ρώτησα αν χρησιμοποιεί third party φορτιστή και μου λέει "από Πακιστανούς". Ούτε καν authorised third party δηλαδή. Στο port μυρίζει καμένο και φυσικά δε φορτίζει με άλλο φορτιστή. Μέχρι να τελειώσει η μπαταρία έδειχνε απλά το boot logo. Να μπω στον κόπο να αλλάξω charging port ή και μπαταρία ή παίζει να έγινε ζημιά σε άλλο κύκλωμα; Κάποιος άλλος με εμπειρία σε τέτοιο θέμα;

Ευχαριστώ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 30/01/2016 - 11:00

Θα πρότεινα την Δευτέρα αν ειναι Αθήνα να το πάει στην infoquest γιατί τώρα ότι και να σου πουν ειναι σχετικό ειναι σαν να λες πονάω εδω κάτω αριστερά στην μέση κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;Και άλλο μπορεί να έχεις εσύ άλλο ο άλλος...τελείως φιλικά τα λέω φίλε μην παρεξηγηθώ...

Knowledge is Power

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 30/01/2016 - 11:01

Knowledge Is Power

#3   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 30/01/2016 - 11:20

εαν εχει εγγυηση, μην το ανοιξεις, 

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#4   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 11:29

Εγω παλι δεν καταλαβαινω και ζηταω συγγνωμη. Δινουμε 500 και 700 ευρω και τσιγκουνευομαστε τα 25 ευρω για να παρουμε εναν αυθεντικο φορτιστη, και κινδυνευουμε να χαλασουμε τα τηλεφωνα μας πετωντας στο δρομο τα 500 600 ευρω; Αυτο δεν το σκεφτηκε ο φιλος σου; Φυσικα ειναι εκτος εγγυησης και προςωπικα πολυ αμφιβαλλω εαν θα τον αφησουν να παρει ανακατασκευασμενο δινοντας 350 ευρω. Μακαρι να βγαλει ακρη

#5   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:24

Καλά ο πρώτος είναι ο που τσιγκουνεύτηκε να πάρει authorised accessories? Η μισή Ελλάδα έτσι είναι. Αδικαιολλγητοι όλοι τους. Info quest δε παίζει γιατί έχει αλλάξει και οθόνη στο παρελθόν.

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#6   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:30

Καλά ο πρώτος είναι ο που τσιγκουνεύτηκε να πάρει authorised accessories? Η μισή Ελλάδα έτσι είναι. Αδικαιολλγητοι όλοι τους. Info quest δε παίζει γιατί έχει αλλάξει και οθόνη στο παρελθόν.

αν είχε αλλάξει οθόνη έχει χάσει την εγγύηση όπως και να έχει.βρες ένα κάλο τεχνικό να το κοιτάξει.

#7   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:37

Οχι αδερφουλη δεν ειμαστε ολοι ετσι. Αλλο να πεις belkin π.χ. Που δεν ειναι αυθεντικο αλλα ειναι πολυ καλης ποιοτητας και αλλο το πακιστανικο που ειναι αμφιβολου ποιοτητας. Και αντε για το καλωδιο να κανεις παραχωρηση οσα αμπερ δινει ο φορτιστης τοσα να σου δωσει στο κινητο και βαρια βαρια να σου βγαζει σφαλμα στο itunes αλλα ο φορτιστης ειναι το Α κ το Ω αν παρει το κινητο σου περισσοτερα αμπερ λογικο ειναι να σου καψει την μπαταρια

#8   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:41

Ήρεμα παίδες δε κράζω κανέναν από εσάς. Κι εγώ μόνο ελεγμενα accessories παίρνω. Υπάρχει όμως και μεγάλη μερίδα κόσμου που θα ψάξει να βρει το iPhone 6 στα 350 και θα τρέχει μετά σε πλανόδιους ή πανηγύρια για να πάρει φορτιστή

#9   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:45

Πλάκα κάνετε, εδώ άλλοι δίνουν τουλάχιστον 400-500 ευρώ για αιφον και μετά πάνε και...κόβουν τη σιμ μη δώσουν 5€ για νέα κάρτα..κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν θα κάνω αλλά μετά απορούν που δεν δουλεύει το ένα, χάλασε το άλλο κλπ

Sent from my iPad using Tapatalk

#10   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 12:49

ξέρετε τι είναι να πηγαίνεις για καφέ και να πετάς το μήλο πάνω στο τραπέζι και μετά να κόβεις κίνηση αν σε κοιτάνε??μεγάλη υπόθεση σας λέω....

#11   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:01

Τελος παντων δες οτι σου ειπαν τα παιδια. Εαν καηκε η μητρικη δυστυχως ας πουλησει το κινητο ως ανταλλακτικα και ας παρει αλλο διοτι πρωτον μαλλον δεν επισκευαζεται η μητρικη και δευτερον εαν χρειαστει να παρει καινουργια, θα ειναι σα να αγοραζει το κινητο απο την αρχη. Ας μιλησει με τους τεχνικους να παρατηρησουν οτι σωζεται.

#12   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2016 - 13:33

Εγώ θα το τσεκάρω το κινητό λογικά. Μπαταρία και port για αρχή. Μετά βλέπουμε. Πιο πολύ ήθελα να δω αν έχει τύχει και σε κάποιον άλλο και τι συνέπειες είχε

#13   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 30/01/2016 - 23:57

Όλο αυτό μπορεί να είναι από 1000 λόγους.

Λες ότι είχε αλλάξει οθόνη.

Ποιός την άλλαξε? Ήξερε τι έκανε?

Είμαστε 100% σίγουροι ότι με κάποιον λάθος χειρισμό δεν πλήγωσε στο απειροελάχιστο την μπαταρία ή δεν δημιούργησε κάποιο μικροβραχυκύκλωμα που να το προκάλεσε αυτό?

Το να βγάζει το κινητό καπνούς μόνο απλό ή ασφαλές δεν είναι.

#14   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@tholas07
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:kavladerathens

Δημοσίευση 31/01/2016 - 16:14

μα καλα δινεις 700+ευρω και τσιγκουνευεσαι του φορτιστη????????

#15   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 31/01/2016 - 16:44

Εγω παλι δεν καταλαβαινω και ζηταω συγγνωμη. Δινουμε 500 και 700 ευρω και τσιγκουνευομαστε τα 25 ευρω για να παρουμε εναν αυθεντικο φορτιστη, και κινδυνευουμε να χαλασουμε τα τηλεφωνα μας πετωντας στο δρομο τα 500 600 ευρω; Αυτο δεν το σκεφτηκε ο φιλος σου; Φυσικα ειναι εκτος εγγυησης και προςωπικα πολυ αμφιβαλλω εαν θα τον αφησουν να παρει ανακατασκευασμενο δινοντας 350 ευρω. Μακαρι να βγαλει ακρη

Πλάκα κάνετε, εδώ άλλοι δίνουν τουλάχιστον 400-500 ευρώ για αιφον και μετά πάνε και...κόβουν τη σιμ μη δώσουν 5€ για νέα κάρτα..κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν θα κάνω αλλά μετά απορούν που δεν δουλεύει το ένα, χάλασε το άλλο κλπ

Sent from my iPad using Tapatalk

μα καλα δινεις 700+ευρω και τσιγκουνευεσαι του φορτιστη????????

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η τιμή του κινητού με το ποσό που ξοδεύει καποιος για αξεσουάρ.

Και εγώ έχω φορτιστή με 2€ εδώ και 2 χρόνια στο αυτοκίνητο γιατί ήθελα να χαλάω 1000άρικα για κινητά και να τα αλλάζω κάθε μήνα, αλλά δεν ήθελα να έχω φορτιστή των 50€ γιατί θεωρω πως είναι ίδιος με εναν των 2€ αφού κάνει την ιδια δουλειά.

Στην τελική δική μου συσκευή ειναι, αν θέλω την καίω μονος μου χωρίς βοήθεια φορτιστή. Φτάνει πια με το να κράζουμε οποιον δεν χαλάει μια μικρή περιουσία για αξεσουάρ. Ο καθενας χαλάει τα χρηματά του όπως θελει.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11