Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 06/02/2016 - 11:44
Έρευνα προιόντων Apple...
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:37
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Ad
Δημοσίευση 06/02/2016 - 12:10
Στην πυρά και έξω από το forum. Οχι σε όλα
Δημοσίευση 22/01/2017 - 09:51
done
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 22/01/2017 - 11:37
Δημοσίευση 22/01/2017 - 18:06
ασυρματη εννοείς της Samsung που πρέπει να το ακουμπάς στο φορτιστή ο οποίος είναι με καλώδιο έτσι; υπόψην ότι εάν η apple βάλει ασύρματη φόρτιση του ίδιου είδους πάλι θα το θεωρώ ανούσιο, δεν το λέω επειδή το έχει η Samsung.Ενοιωσα άσχημα που παντού έβαλα όχι ,δεν μπορούσε να μπει και μια ερώτηση του στυλ θέλετε amoled οθωνη ,ασύρματη φόρτιση να έβαζα και ενα ναι ?
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 22/01/2017 - 18:09
Δημοσίευση 22/01/2017 - 19:26
ασυρματη εννοείς της Samsung που πρέπει να το ακουμπάς στο φορτιστή ο οποίος είναι με καλώδιο έτσι; υπόψην ότι εάν η apple βάλει ασύρματη φόρτιση του ίδιου είδους πάλι θα το θεωρώ ανούσιο, δεν το λέω επειδή το έχει η Samsung.
Απίστευτα βολικό τουλάχιστον για μένα ,το ακουμπάς (δεν ψάχνεις καλώδιο ) Και με την οθόνη always on display βλεπεις οποίες πληροφορίες θελεις χωρις να απλώσεις το χέρι σου (ειδικα την νύχτα που ξυπνάω και βλέπω την ώρα ανοίγοντας μονο τα ματια )
Δημοσίευση 22/01/2017 - 20:13
Στην πυρά και έξω από το forum. Οχι σε όλα
Τα ίδια και εγώ
Δημοσίευση 22/01/2017 - 22:39
εγω το έχω στο συρτάρι του γραφείου γιατί δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το iPhone το έχω σε stand όποτε ούτε εγώ ψάχνω καλώδια και για την ώρα έχω το ρολόι και αυτό σε stand. Ελπίζω σε νέα τεχνολογία επιτέλους σε αυτόν τον τομέα και να σταματήσουν οι εταιρίες να μας πλασάρουν ως ασύρματη φόρτιση αυτό που υπάρχει τώρα. Ευελπιστώ η φημολογούμενη ασύρματη φόρτιση που ίσως παρουσιάσει η Apple (η η Samsung από την ευκαιρία με το s8) να είναι κάτι τελείως διαφορετικό.Απίστευτα βολικό τουλάχιστον για μένα ,το ακουμπάς (δεν ψάχνεις καλώδιο )
Απίστευτα βολικό τουλάχιστον για μένα ,το ακουμπάς (δεν ψάχνεις καλώδιο ) Και με την οθόνη always on display βλεπεις οποίες πληροφορίες θελεις χωρις να απλώσεις το χέρι σου (ειδικα την νύχτα που ξυπνάω και βλέπω την ώρα ανοίγοντας μονο τα ματια )
Δημοσίευση 23/01/2017 - 08:00
εγω το έχω στο συρτάρι του γραφείου γιατί δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Το iPhone το έχω σε stand όποτε ούτε εγώ ψάχνω καλώδια και για την ώρα έχω το ρολόι και αυτό σε stand. Ελπίζω σε νέα τεχνολογία επιτέλους σε αυτόν τον τομέα και να σταματήσουν οι εταιρίες να μας πλασάρουν ως ασύρματη φόρτιση αυτό που υπάρχει τώρα. Ευελπιστώ η φημολογούμενη ασύρματη φόρτιση που ίσως παρουσιάσει η Apple (η η Samsung από την ευκαιρία με το s8) να είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
επειδη και εγω πριν το ειχα σε stand τωρα με κανει και φορτιση ενω πριν μονο ξεκουραζοταν.
Τι αποσταση φορτισης στα 4,5 μετρα? εγω που κοιμαμαι διπλα να με φορτιζει και μενα?Ασε να αμφιβαλλω για αυτην την φημολογια και εν παση περιπτωση η ασυρματη υπαρχει ηδη 3 χρονια μεχρι να βγει κατι καλυτερι ειναι ευπροσδεκτη
Δημοσίευση 23/01/2017 - 08:10
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 23/01/2017 - 10:52
Σε όλα όχι εκτός από το ρολόι .....
Το iPad μετά από την έλευση του νέου ΜacBook στο ιδανικό μέγεθος μεταφοράς και βάρους, προσωπικά θεωρήθηκε άχρηστο και έφυγε νύχτα..
Κάνω πολλά περισσότερα και έχω Laptop..
@CaLi@
Δημοσίευση 23/01/2017 - 11:13
Το iPad μετά από την έλευση του νέου ΜacBook στο ιδανικό μέγεθος μεταφοράς και βάρους, προσωπικά θεωρήθηκε άχρηστο και έφυγε νύχτα..
Κάνω πολλά περισσότερα και έχω Laptop..
αν ειχε μια διαφορα τιμης λογικη δεν θα πηγαινε απατο
Δημοσίευση 23/01/2017 - 15:03
εγω θέλω να δω τέτοια Φόρτιση. Και 4-5 μέτρα να μην είναι στα 2 είμαι ευχαριστημένος. Και για φοβουσ ακτινοβολίας απλέ δεν υπάρχει λόγος να το έχουμε στο κομοδίνο όταν κοιμόμαστε. Κάθε τεχνολογια είναι ευπρόσδεκτη γιατί είναι και ένα βήμα πριν την κάθε εξέλιξη. Εγώ προσωπικά μίλησα ότι δεν με βολεύει. Φυσικά και κάποιους (όπως εσένα) βολεύει.επειδη και εγω πριν το ειχα σε stand τωρα με κανει και φορτιση ενω πριν μονο ξεκουραζοταν.
Τι αποσταση φορτισης στα 4,5 μετρα? εγω που κοιμαμαι διπλα να με φορτιζει και μενα?Ασε να αμφιβαλλω για αυτην την φημολογια και εν παση περιπτωση η ασυρματη υπαρχει ηδη 3 χρονια μεχρι να βγει κατι καλυτερι ειναι ευπροσδεκτη
Δημοσίευση 23/01/2017 - 15:08
εγω θέλω να δω τέτοια Φόρτιση. Και 4-5 μέτρα να μην είναι στα 2 είμαι ευχαριστημένος. Και για φοβουσ ακτινοβολίας απλέ δεν υπάρχει λόγος να το έχουμε στο κομοδίνο όταν κοιμόμαστε. Κάθε τεχνολογια είναι ευπρόσδεκτη γιατί είναι και ένα βήμα πριν την κάθε εξέλιξη. Εγώ προσωπικά μίλησα ότι δεν με βολεύει. Φυσικά και κάποιους (όπως εσένα) βολεύει.
μεταξυ μας reaver, ξερω γιατι δεν σε βολευει ,
και οχι δεν θα βαλω το φορτιστη μου απο το κομοδινω στο μπανιο για να μην εχω ακτινοβολια (οι γκομεννες παιρνουν και την νυχτα τηλ βαριεμε να σηκωθω)
Δημοσίευση 23/01/2017 - 15:35
Το καλό με την αππλε είναι ότι παίρνει κάτι που υπάρχει ήδη και το εξελίσσει όπως πρέπει. Αν μπορέσει να εξελίξει την ασύρματη φόρτιση χωρίς να χρειάζεται επαφή με βάση αλλά ταυτόχρονα να μην κάψουμε και τα τελευταία μας εγκεφαλικά κύτταρα από την ακτινοβολία τοτε μπράβο της.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες