Καλημερα
γνωριζει κανεις εαν ειναι διαθεσημο το Apple Pay στην ελλαδα ή ποτε θα ειναι?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 04/03/2016 - 00:27
Καλημερα
Ευχαριστω
Δημοσίευση 04/03/2016 - 01:32
Καλημερα
Ευχαριστω
Δεν είναι διαθέσιμο και δεν φαίνεται ότι θα γίνει διαθέσιμο σύντομα.
Έχουμε χρόνο (χρόνια) μπροστά μας.
Δημοσίευση 04/03/2016 - 01:51
Κάτσε εδώ ακόμα στον Καναδά δεν είναι διαθέσιμο.*
Η Ελλάδα ίσως μετά από 5-10 χρόνια.
Δημοσίευση 04/03/2016 - 17:33
Δημοσίευση 04/03/2016 - 18:02
Αν δεν γυρίσουν όλα μα όλα σε θέμα αγορών με κάρτα τοτε δύσκολο
Πάντως απο προσωπική εμπειρία στο Λονδίνο το βρήκα φαντάστηκα χρήσιμο
Ελλάδα σε καμία 5 χαλαρά.
Ετσι όπως είμαστε τωρα ειδικά άνετα
Εκτός αν έχεις κάρτα που υποστηρίζει Apple Pay εξωτερικού
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
μιας και φαίνεται ότι το έχεις δοκιμάσει, θέλει ιδικό τερματικό ή σε οποιοδήποτε contactless/ nfc μηχανάκι δουλεύει?
Δημοσίευση 04/03/2016 - 18:05
Δημοσίευση 05/03/2016 - 12:44
υπαρχουν κάποια καταστήματα που ακόμα δεν το υποστηρίζουν. Αλλα δεν νομίζω οτι ειναι λόγω hardware. Πρέπει να ειναι λόγω λογισμικού πιστεύω αλλα ειναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο. Και εγω το χρησιμοποιώ παντού και συνέχεια και ειναι απίστευτα βολική υπηρεσία. Θα ήθελα να ανεβάσουν το όριο σε μεγαλύτερα ποσά ομως και ετσι θα μπορούσα να καταργήσω και το πορτοφόλια το τέλος..Οποιοδήποτε ειναι contactless
Στο Λονδίνο πχ έγραφε κιόλας οτι το υποστηρίζει το Apple Pay
Αλλα γενικά στα ασύρματα παίζει.
Αν λέω κατι λάθος ας με διορθώσει ο @reaver
Δημοσίευση 05/03/2016 - 16:44
Δημοσίευση 05/03/2016 - 20:50
το όριο που υπάρχει στις συναλλαγές ειναι λόγω των μηχανημάτων. Επειδή είχαν φτιαχτεί για τις contactless κάρτες όπου δεν υπάρχει ασφάλεια αναγκαστικά έχει το όριο. Γιαυτο τον λόγο και το Apple Pay περιορίζεται. Σε Apple Store πχ εκανα κανονικά αγορά πάνω απο 1000 λίρες με το Apple Pay. Στις κάρτες το καταλαβαίνω να υπάρχει όριο και ευτυχώς γιατι δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Αλλα το Apple Pay ειναι πιο ασφαλές και απο το pin όποτε δεν έχει κανενα λόγο το όριο.. Πάντως λειτουργεί παντού σχεδόν και αυτο ειναι πολυ καλό. Ακόμα και στο μέτρο και στα λεωφορεία με Apple Pay πληρώνω. Εχω καταργήσει αρκετές κάρτες απο το πορτοφόλι μου..Θα το κάνουν σίγουρα
Ήδη ειναι στα 30 απο 25 ΕΕ όπου να ναι θα πάει 50
Η αγγλια χρησιμοποιεί contactless μάνι μάνι 8 χρόνια τωρα.
Όσον αφορά τα καταστήματα σπάνιο όπως το είπες.
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 05/03/2016 - 20:51
Δημοσίευση 05/03/2016 - 21:06
Δημοσίευση 05/03/2016 - 21:14
τεραστια ευκολία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλα και σούπερ μάρκετ επίσης, φαγητό κτλ. Εχω βάλει και στο wallet όλες τις κάρτες με τους πόντους και έχει ελαφρύνει το πορτοφόλι..Στο λεωφορείο κι το μέτρο ειναι που μετράει πιο πολυ πιστεύω
Δημοσίευση 05/03/2016 - 21:15
Δημοσίευση 05/03/2016 - 21:54
Απλά το κακό με τις κάρτες εξωτερικού, είναι ότι πρέπει να φτιάξεις και apple account στην χώρα της κάρτας
Δημοσίευση 05/03/2016 - 23:14
και αυτο γιατι ειναι κακό; Εγω Αγγλία μένω όποτε γιατι να εχω το ελληνικό store? δεν έχει νόημα..Απλά το κακό με τις κάρτες εξωτερικού, είναι ότι πρέπει να φτιάξεις και apple account στην χώρα της κάρτας
Δημοσίευση 06/03/2016 - 11:16
τεραστια ευκολία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αλλα και σούπερ μάρκετ επίσης, φαγητό κτλ. Εχω βάλει και στο wallet όλες τις κάρτες με τους πόντους και έχει ελαφρύνει το πορτοφόλι..
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες