Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδιά και ελπίζω στη βοήθειά σας!
icloud bypass ipad mini retina
Δημοσίευση 29/03/2016 - 01:14
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων παιδιά και ελπίζω στη βοήθειά σας!
Ad
Δημοσίευση 29/03/2016 - 01:20
Θεωρείς πολύ ηθικό το να έχεις μία συσκευή ανοιχτή με όλα τα στοιχεία του προηγούμενου κατόχου και να μην τον ειδοποιείς?
Επίσης πόσο ηθικό είναι το να βλέπεις τις φωτογραφίες του ανθρώπου που συγχρονίζονται στη συσκευή?
Μπορείς κάλλιστα να του στείλεις ένα mail και να τον ενημερώσεις ότι το έχεις.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 01:36
Θεωρείς πολύ ηθικό το να έχεις μία συσκευή ανοιχτή με όλα τα στοιχεία του προηγούμενου κατόχου και να μην τον ειδοποιείς?
Επίσης πόσο ηθικό είναι το να βλέπεις τις φωτογραφίες του ανθρώπου που συγχρονίζονται στη συσκευή?
Μπορείς κάλλιστα να του στείλεις ένα mail και να τον ενημερώσεις ότι το έχεις.
Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα ηθικό, το σχολίασα και να δεχτώ τη συσκευή ήταν κάτι που παρά το δέλεαρ δεν το έκανα εύκολα. Παρ'όλα αυτά όταν γράφω σε κάποιον ξένο την ιστορία φαίνεται τραβηγμένη, πόσο μάλλον να εξηγήσω στην πρώην ιδιοκτήτρια ότι δεν έχω κλέψει τη συσκευή.
Ως προς το "βλέπεις τις φωτογραφίες του ανθρώπου που συγχρονίζονται στη συσκευή" δεν έχω και ιδιαίτερες εναλλακτικές. Έχω κι εγώ αποθηκευμένες φωτογραφίες, τις οποίες πιθανώς και να μπορεί να δει η πρώην ιδιοκτήτρια, οι οποίες βρίσκονται όλες μαζί σε ένα κοινόχρηστο φάκελο καθώς δεν αποθηκεύονται μόνο στο shared φάκελο του icloud αλλά και σε albums απ'τα οποία περνάω για να βρω και δικές μου.
Καταλαβαίνω πως το λες και είναι πολύ πιθανό κι εγώ στη θέση σου να αντιδρούσα έτσι, αλλά δε νιώθω ότι ο πρώτος που θα έπρεπε να ασφαλίσει τα δεδομένα ή να ενδιαφερθεί για την ανάκτηση της συσκευής είμαι εγώ, όταν αποδεδειγμένα δεν το έχει κάνει η ίδια. Αν και το έχω κάνει σε αντίστοιχη περίπτωση που βρήκα κινητό και πιθανώς θα το έκανα και τώρα αν δε διακινδύνευα βρεθώ σε μία κατάσταση όπου θα έπρεπε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας..
Δημοσίευση 29/03/2016 - 02:14
Όλα όσα λες θα ήταν σωστά ΕΑΝ της είχες στείλει mail και δεν σου είχε απαντήσει.
Δημοσίευση 29/03/2016 - 02:21
Όλα όσα λες θα ήταν σωστά ΕΑΝ της είχες στείλει mail και δεν σου είχε απαντήσει.
Αυτό δε γίνεται γιατί μέρος αυτών που λέω είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για να της στείλω το mail εξ'αρχής.. Εν πάσει περιπτώσει, θα επιχειρήσω να το κάνω και αυτό. Ελπίζω να είναι και τώρα εξ'ίσου αδιάφορη απέναντι στην απώλεια και να το κρατήσω και με τις ευλογίες της. Επειδή όμως το να μου δώσει κωδικούς είναι εντελώς άλλου παπά ευαγγέλιο, θα εκτιμούσα ακόμη οποιαδήποτε πρόταση για να βάλω εφαρμογές στο ipad αν υπάρχει..
Δημοσίευση 29/03/2016 - 03:41
Εάν αυτή δεχτεί να το αφαιρέσει από το fin my iphone εφόσον δεν το θέλει πλέον μπορείς να το έχεις κανονικά χωρίς να σου δώσει τους κωδικούς της.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες