Κρίμα ρε γαμώτο και ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρω!
Γιατί τόσο ψηλά η τιμή; Τι παραπάνω έχει από το Air 2 που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση?
Sent from my iPad using Tapatalk
Οτι έχει καθε καινούριο μοντέλο ,κατι παραπάνω γιαυτο στο παλιό μοντέλο πέφτει η τιμη και το καινούριο παίρνει την τιμη του παλιού ,η συνεχόμενο απαράδεκτη πολιτική της Apple τα τελευταία χρόνια στο να ανεβάζει το κοστος με κουτοπονηριές ,το είπα και σε άλλη ενότητα εντελώς κουτοπονηριά να καταργήσει 64 g που ηταν στο air 2 το πιο δημοφιλή μοντέλο να το βάλει 128 ( καλό αλλα στους περισσότερους άχρηστο ) και μην μου πείτε οτι έχει διαφορά σε κοστος που και αν έχει ειναι ελάχιστα .η τιμη θα πέσει πολυ μετά απο 6 μήνες βάζω στοίχημα όπως και το pro το μεγάλο που δεν εκανε τις αναμενόμενες πωλήσεις ,το αστείο ειναι οτι το μεγάλο pro το βρίσκεις στα 128 στα 840 e.Το γνωρίζεται οτι η Apple πουλάει φορτιστή που φορτώνει τις συσκευές πολυ πιο γρήγορα και κανει 50 ε ?ελεος πια ,νταξ έχεις καλό πράγμα και παντα το πληρώναμε αυτο αλλα τώρα το έχεις πήραγαμ@@@@ ,εγω θα το έπαιρνα με το καλημερα το pro λογω της πένας μιας που μου αρέσει να σχεδιάσω ,τώρα δεν θα τους κάνω την χάρη τουλάχιστον μεχρι να πέσει στα 700 ε,ευστερογραφο στην Γερμανία το 128 θα κοστίσει 849 Ε και