Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 8 ψήφοι

iOS 10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3851 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2551   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1081 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:52

Έχει αναφερθεί πολλές φορές, όταν είσαι JB δεν επαναφέρεις backup , κάνεις restore & setup as new και ότι θέλεις από το backup σου το περνάς χειροκίνητα.
Αν δεν ήσουν JB κάνει restore και επαναφορά από backup (δε χρειάζεται να κάνεις setup as new).

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν είπα πουθενά πως επαναφέρω back up από jb, αλλά από "καθαρή" συσκευή.

Δυστυχώς ισχύει κι απο αυτο που έχω δει κι εγώ. Όλο βλακείες τελικά κάνουν! Ένα άλλο που παρατήρησα είναι όταν μιλάς και κλειδώσει, για να τερματίσει την κλήση ή να κανεις κάτι άλλο, πρέπει να ξεκλειδώσει και ο τρόπος δεν είναι τόσο εύκολος και σύντομος όσο πριν!

Ναι όντως με το κλείδωμα σε κλήση είναι σπαστικό, τώρα το είδα κ εγώ, γιατί μιλάω σχεδόν πάντα με ακουστικά και δν είχα δώσει σημασία...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2552   niktsi

niktsi

iPH Enthousiast

• 352 μηνύματα
  • Twitter:@niktsiap
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:54

Η αναζήτηση στην εφαρμογή apple maps σε διαδρομή για πρατήρια κ.α., δουλεύει σ' εσάς;

#2553   Georgiboy

Georgiboy

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:59

Παιδιά δυο ερωτήσεις, στο Touch ID και συνθηματικό μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον οικιακό έλεγχο; εμένα ο διακόπτης δεν γυρνάει. Και επίσης η αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών λειτουργεί; γτ από την αναβάθμιση και μετά δεν έχει ενημερωθεί καμία εφαρμογή μόνη της. Σε 5s αυτά με εγκατάσταση από iTunes

#2554   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:11

Πλέον δεν μπορώ να στείλω την τοποθεσια μου μέσο Apple maps?το καταργήσανε ;γνωρίζει κανένας ;

#2555   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1218 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:11

Πολύ καλή διαχείριση / διάρκεια μπαταρίας στο SE με τo iOS 10 !

με ψηνεις να το κάνω Update αλλα.........

#2556   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:12

[quote name="archthanos" post="1835454" timestamp="1474213946"]Δεν είπα πουθενά πως επαναφέρω back up από jb, αλλά από "καθαρή" συσκευή.
Απλά σου επεσήμανα ότι αν δεν υποσυνείδητο JB δεν χρειάζεται το setup as new, απλά με το που γίνει το restore επιλέγεις επαναφορά από backup

#2557   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:12

Σωστε ολοι σας καπου τα shsh blobs κατι καλο μπορει και να εμφανιστει στις 31.12.2016.

#2558   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1081 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:15

Παιδιά δυο ερωτήσεις, στο Touch ID και συνθηματικό μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον οικιακό έλεγχο; εμένα ο διακόπτης δεν γυρνάει. Και επίσης η αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών λειτουργεί; γτ από την αναβάθμιση και μετά δεν έχει ενημερωθεί καμία εφαρμογή μόνη της. Σε 5s αυτά με εγκατάσταση από iTunes

Ισχύει, δε γυρνάει ο διακόπτης οικιακού ελέγχου και ούτε αυτόματη ενημέρωση γίνεται μάλλον...λέω μάλλον γιατί το έχω συνήθως ανενεργό, αλλά απ όσο είδα δε δουλεύει προς το παρόν. iph5 από itunes.

[quote name="archthanos" post="1835454" timestamp="1474213946"]Δεν είπα πουθενά πως επαναφέρω back up από jb, αλλά από "καθαρή" συσκευή.
Απλά σου επεσήμανα ότι αν δεν υποσυνείδητο JB δεν χρειάζεται το setup as new, απλά με το που γίνει το restore επιλέγεις επαναφορά από backup

Κατανοητό... ;)

#2559   xristos330

xristos330

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:19

Νίκο έκανα αυτό που είπες αλλά συνεχίζει η ίδια κατάσταση, ανοίγει μόνο μετά από επανεκκίνηση. Το τηλέφωνο έχει μαύρη οθόνη, ακούγονται οι χαρακτηριστικοί ήχοι όταν συνδέεται και αποσυνδέεται αλλά το iTunes δεν το βλέπει.

#2560   psarakis07

psarakis07

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:24

Παιδια το ios 10 στην ελλαδα δεν εχει native GIF search feature; οπως βλεπω σε iphones στο εξωτερικο που ανεβαζουν στο youtube?
To εικονιδιο ειναι #images

Συνημμένα αρχεία

#2561   karpoutzidid

karpoutzidid

iPH Contributor

• 1218 μηνύματα
  • GameCenter:karpoutzidis

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:31

Σωστε ολοι σας καπου τα shsh blobs κατι καλο μπορει και να εμφανιστει στις 31.12.2016.

ξέρεις κάτι ?

#2562   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:33

ξέρεις κάτι ?

Εδω και 4 μερες αναφερθηκε απο τον δημιουργο του οδυσσεα οτι θα βγαλει και τον προμηθεα τωρα αν θα ειναι δεσμωτης ή οχι δεν γνωριζω αλλα σωστε για καλο και για κακο https://mobile.twitt...968353525653504

#2563   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:42

Έχω το iPad Air σχεδόν 3 χρόνια και πρώτη φορά μου έκλεισε απο μπαταρία!!!
Το λες και απογοήτευση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2564   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:43

Νίκο έκανα αυτό που είπες αλλά συνεχίζει η ίδια κατάσταση, ανοίγει μόνο μετά από επανεκκίνηση. Το τηλέφωνο έχει μαύρη οθόνη, ακούγονται οι χαρακτηριστικοί ήχοι όταν συνδέεται και αποσυνδέεται αλλά το iTunes δεν το βλέπει.

Bρές άλλο PC ή άλλαξε καλώδιο για Restore.

Εδω και 4 μερες αναφερθηκε απο τον δημιουργο του οδυσσεα οτι θα βγαλει και τον προμηθεα τωρα αν θα ειναι δεσμωτης ή οχι δεν γνωριζω αλλα σωστε για καλο και για κακο https://mobile.twitt...968353525653504

To Prometheus αφορά για Downgrade σε 9.3.x.

Δεν αρκούν απο μόνα τους τα SHSH, χρειάζεσαι APTicket.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2565   Jimmisardo

Jimmisardo

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:43

Αυτοματη ενημερωση εφαρμογων δεν γινεται. Το ειχα στειλει και στο feedback το ειχα πει και δω μπας και το στειλει κι αλλος αλλα δεν εγινε κατι μαλλον

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες