φιλε μου αν εχεις επιχειρηση και μπορεις να μου εγγυηθεις οτι η μπαταρια θα ειναι καινουρια και ας γραφει 150.000.000 κυκλους θα ερθω να την παρω απο σενα .
εχω ψωνισει στο παρελθον αρκετες μπαταριες απο ebay για τα προηγουμενα iphone απο αξιοπιστο πωλητη και οι μπαταριες ακομα και σημερα ειναι βραχος.
τωρα με το balance δεν εχω ασχοληθει αλλα σχετικα βιαζομαι να την τοποθετησω .
προτεινεις κατι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορω να σου εγγυηθω οτι δεν ειναι ποτε ξανα χρησιμοποιημενη. Απο εκει και περα, μπαταρια ειναι, παντα υπαρχει ενα ποσοστο 2-3% να ειναι ελαττωματικη, η να εχει πτωση γιατι απο τη στιγμη που βγηκε απο το εργοστασιο μεχρι να χρησιμοποιηθει καθεται σε ενα ραφι, που μπορει να ειναι 1 μηνας, μπορει και 1 χρονος. Οταν πουλησω κατι και δεν ειναι ενταξει το αντικαθιστω. Φυσικα και ΔΕΝ θελω να αγορασεις απο εμενα γιατι θα φανει οτι γι αυτο το κανω, εγω εχω τους πελατες μου και αν δεις αξιολογησεις στο skroutz θα καταλαβεις οτι μαλλον ειναι ευχαριστημενοι. Απλα λεω οτι η ολη ταση του να σπρωχνουμε τον κοσμο να αγοραζει απο εξω ειναι τελειως λαθος, κατα τα αλλα μας πειραζει αν μιλησουμε για σπαμενη εφαρμογη.
Οτι δουλεια και να κανετε, το αποτελεσμα απο αυτο θα τα βρείτε μπροστα σας αργα η γρηγορα. Πατε φουλαρετε και καυσιμο Σκοπια, ψωνια ρουχα απο Βουλγαρια, και μετα αναρωτιόμαστε γιατι δε παει καλα η οικονομια..