Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Είναι επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
743 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/09/2016 - 23:20

φανταζεσαι να παρει μαθημα απο την μπαταρια της samsung?

και για μπαταρια να πάρει γιατι στο s7 edge ειναι απιστευτη η μπαταρια του,τωρα οσο για το note αστοχια υλικου,σε ολους μπορει να συμβεί ακομα και στα καινουργια μοντελα τις apple,ψαξε google και θα δεις ποσα iPhone εχουν σκάσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 08/09/2016 - 23:52

Δηλαδη μετα απο ποσο καιρο λετε να ομαλοποιηθει η κατασταση με τις τιμες και να αρχισει να πεφτει σε πιο "λογικα" πλαισια; Αξιζει ισως να περιμενουμε 1-2 μηνες;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#528   DTsuras

DTsuras

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2016 - 23:57

Να ρωτησω κατι ουσιωδες?

Αν ισχυει πως το plus θα εχει 3GB ram, το οποιο χρειαζεται λογω της ανωτερης καμερας.

Θα βλεπουμε καλυτερες επιδοσεις σε αλλες εφαρμογες του κινητου; 

Τελευταία επεξεργασία από: DTsuras, 08/09/2016 - 23:57

#529   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 08/09/2016 - 23:58

Σε διαφορα benchmarks απο 9to5 mac κ.α. Sites επιβεβαιωνεται η υπαρξη των 3 gb ram στο plus. Να κανω και εγω μια ερωτηση: εχω φιλαρακι στην αμερικη και θα μπορεσει να μου το φερει απο εκει, πιο μοντελο κανει για τις μπαντες της ελλαδας? T-mobile θα κανει και θα ειναι ξεκλειδωτο?

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 09/09/2016 - 00:00

#530   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:02

Δηλαδη μετα απο ποσο καιρο λετε να ομαλοποιηθει η κατασταση με τις τιμες και να αρχισει να πεφτει σε πιο "λογικα" πλαισια; Αξιζει ισως να περιμενουμε 1-2 μηνες;
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

δυο μηνες?πολυ δυσκολα,μετα το πασχα κατι θα γίνει

#531   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:04

Θα ερθει στις 23 σωστα. Ομως σε τι τιμη θα ερθει; Και δευτερον μεχρι να ομαλοποιηθουν οι αγορες θα περασει καιρος οπως καθε χρονο που τρεχουν απο καταστημα σε καταστημα οι περισσοτεροι.

Για την τιμή δεν έχεις και άδικο, η πιο ψηλή της Ευρώπης, αλλά αν σου κάτσει κανένα Καμμένο πίξελ στην οθόνη θα τρέχεις για ανακατασκευασμένο, ενώ από εδώ έχεις DOA σε κάποια καταστήματα, τουλάχιστον. Η ψυχική μου ηρεμία αξίζει περισσότερο από τα 50 ή κάτι παραπάνω €, αν βάλεις και τα μεταφορικά μέσα, ειδικά όταν ήδη θα δώσω 900€ και κάτι για το 128άρι 7plus.
Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα. Την πρώτη μέρα κυκλοφοριας πήρα το 6s rose gold στη σύζυγό μου, σαν κύριος, χωρίς προκρατήσεις και παπαρίες από Γερμανό. Εγώ το είχα πάρει ήδη το δικό μου από Apple Store Μονάχου, με ραντεβού, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου.

#532   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:10

Εδω και τα benchmarks που δειχνουν τα 3 gb ram
https://9to5mac.com/...ench-benchmark/

Ξερεις κανεις αν το μοντελο της t-mobile απο το u.s. Apple store θα δουλευει κανονικα Ελλαδα?

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 09/09/2016 - 00:10

#533   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:11

Για την τιμή δεν έχεις και άδικο, η πιο ψηλή της Ευρώπης, αλλά αν σου κάτσει κανένα Καμμένο πίξελ στην οθόνη θα τρέχεις για ανακατασκευασμένο, ενώ από εδώ έχεις DOA σε κάποια καταστήματα, τουλάχιστον. Η ψυχική μου ηρεμία αξίζει περισσότερο από τα 50 ή κάτι παραπάνω €, αν βάλεις και τα μεταφορικά μέσα, ειδικά όταν ήδη θα δώσω 900€ και κάτι για το 128άρι 7plus.
Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα. Την πρώτη μέρα κυκλοφοριας πήρα το 6s rose gold στη σύζυγό μου, σαν κύριος, χωρίς προκρατήσεις και παπαρίες από Γερμανό. Εγώ το είχα πάρει ήδη το δικό μου από Apple Store Μονάχου, με ραντεβού, χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου.

Τα 900ευρώ και κάτι για το 128άρι Plus τα ξεχνάς (εκτός αν περιμένεις Χριστούγεννα που ίσως είναι εκεί κοντά σε τιμή).

Σε τιμές Ελλάδας 1050+ το 128.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#534   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:13

Δεν θα ναι 50€ αλλα παραπανω. Το plus 128 GB εχει στην Ιταλια 1050€(!!!). Το 32 εχει 939€. Αυτες τις τιμες θα εχουμε και μεις κατα 99%.

Στην Αγγλια το plus 32 GB εχει 857€ για παραδειγμα. Ακομα και με εξοδα αποστολης να στο στελει καποιος νομιζω συμφερει.

Τωρα τα περι DoA ναι μεν πολλοι λενε αλλα αν σου τυχει καμια στραβη αντε βγαλε ακρη. Ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχει τυχει καποιο προβλημα σε κινητο μου.

#535   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:13

Σώπα το έχουν στο site.. Δεν έχω πάει στα αξεσουάρ .. Καταρχήν η τιμή ντάξ όπως τα λες :P Καλά είναι .. Το περίμενα 60 70 χωρίς φόρους.. 

Κατά δεύτερον και μόνο που δεν έχει κάπου να ακουμπήσει το τηλέφωνο το κάνει επίπονο για την υποδοχή... Φαντάσου το Plus εκεί πάνω..

Anyway δεν έχω τέτοιες βλέψεις προσωπικά..  

Το Jet θα γρατζουνιέται και μόνο που θα το κοιτάς.

Ήρθε η στιγμή το "συλλεκτικό" (a.k.a. iPh 5) να παραδώσει τα σκύπτρα.

Xριστούγεννα.

Σε διαφορα benchmarks απο 9to5 mac κ.α. Sites επιβεβαιωνεται η υπαρξη των 3 gb ram στο plus. Να κανω και εγω μια ερωτηση: εχω φιλαρακι στην αμερικη και θα μπορεσει να μου το φερει απο εκει, πιο μοντελο κανει για τις μπαντες της ελλαδας? T-mobile θα κανει και θα ειναι ξεκλειδωτο?

Απο Αμερική μόνο Verizon ξεκλείδωτο. Της T-Mobile εφόσον η αγορά γίνει απο Apple Store Full Price.

Εκτός και αν δώσουν Day 1 Free Sim. Σε αυτά, χάνεις το 2ο έτος της εγγύησης εδώ.

Απο το 5S και μετά δε παίζουν ρόλο οι μπάντες.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#536   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:16

Ερώτηση για τις προπαραγγελίες.

Εμένα θα το πάρει μια φίλη από Αγγλία (κράτηση και παραλαβή από το κατάστημα).

Όταν θα γίνει η κράτηση μέσω iCloud ζητάει διεύθυνση ή κάποια κάρτα;

Ξαναλέω, για κράτηση και παραλαβή με ραντεβού.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#537   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:22

Απο το 5S και μετά δε παίζουν ρόλο οι μπάντες.

Δηλαδη αν παρω το μοντελο της t-mobile απο το u.s.a. apple store θα ειναι ξεκλειδωτο και θα δουλευει με sim της cosmote?

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 09/09/2016 - 00:22

#538   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:22

Μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Εννοούσα ότι την πιο φτηνή τιμή την έχει η Ελβετία γύρω στα 940€, αν θυμάμαι καλά. Αν βάλεις και τα μεταφορικά θα φτάσει κοντά στο 1000ρικο. Ε,στην Ελλάδα θα έχει κοντά στα 1050€, οπότε συμφωνούμε με τα ποσά. Πάντως εγώ το DOA το χρειάστηκα στο 6s που πήρα στη σύζυγο. Είχε δυο καμένα πιξελ. Το είδα στο τριήμερο για το DOA που έδινε ο Γερμανός, και μου το αλλάξανε χωρίς να πω τίποτα. Απλά περίμενα μια βδομάδα μέχρι να μου βρουν άλλο.

#539   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:23

Δηλαδη αν παρω το μοντελο της t-mobile απο το u.s.a. apple store θα ειναι ξεκλειδωτο και θα δουλευει με sim της cosmote?

Ναι. Full Price απο Apple Store είναι ξεκλείδωτο.

Βέβαια χάνεις το 2ο χρόνο της εγγύησης εδώ. Συνεπώς τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 09/09/2016 - 00:24

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#540   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/09/2016 - 00:26

και για μπαταρια να πάρει γιατι στο s7 edge ειναι απιστευτη η μπαταρια του,τωρα οσο για το note αστοχια υλικου,σε ολους μπορει να συμβεί ακομα και στα καινουργια μοντελα τις apple,ψαξε google και θα δεις ποσα iPhone εχουν σκάσει

Σιγουρα οχι 35 σε 5 μερες!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7