Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Είναι επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 7

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
743 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:24

Υπομονη 1 χρονο παιδια....προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι η apple θα δοκιμασει ολικη επαναφορα  και φανταζομαι θα ικανοποιηθουμε πολλοι εδω μεσα απο πλευρας "χαρακτηριστικων" και γενικα αλλαγων οπως σχεδιασμος, μπαταρια, οθονη κλπ.

Προβλεπω και φετος περαιτερω πτωση πωλησεων και θα υπαρξουν αλλαγες αναγκαστικα με το μανδυα των 10 χρονων (τιμολογιακες οχι γιατι εκει εχει εγκλωβιστει for ever και καλα να παθει).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:35

Αυτο ακριβως περιμενω και εγω! Το επετειακο μοντελο! Περιμενω καλυτερη μπαταρια, οθονη τυπου oled με καποια αναβαθμιση η πατεντα οπως μας εχει συνιθησει η apple και φυσικα νεο και ομορφο design! Αυτα με καινε εμενα αλλα και οτιδηποτε αλλο καλοδεχουμενο θα ηταν! Αλλα ποσο υπομονη να κανεις πια με σπασμενο 4s και ios 9? Ο μονος λογος που το κραταω και δεν παω σε καποιο αλλο android ιδιας αξιας ειναι οτι μου αρεσει το περιβαλλον του iOS!

Τελευταία επεξεργασία από: Makavelli, 10/09/2016 - 13:36

#708   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:47

Αυτο ακριβως περιμενω και εγω! Το επετειακο μοντελο! Περιμενω καλυτερη μπαταρια, οθονη τυπου oled με καποια αναβαθμιση η πατεντα οπως μας εχει συνιθησει η apple και φυσικα νεο και ομορφο design! Αυτα με καινε εμενα αλλα και οτιδηποτε αλλο καλοδεχουμενο θα ηταν! Αλλα ποσο υπομονη να κανεις πια με σπασμενο 4s και ios 9? Ο μονος λογος που το κραταω και δεν παω σε καποιο αλλο android ιδιας αξιας ειναι οτι μου αρεσει το περιβαλλον του iOS!

και να πας σε android για κανα χρονο δεν παθαινεις και τιποτα. Μια χαρα τηλ ειναι αν κανεις και λιγο τα στραβα ματια σε καποιες λεπτομερειες :P  Προσωπικα δεν θα δισταζα αν με βασανιζε τοσο πολυ το θεμα λογω 4s να δωσω ενα λογικο ποσο και να μετακομισω σε μια android συσκευη....εστω προσωρινα.

#709   108

108

iPH Contributor

• 1260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:49

Με τις αναφορές που βγαίνουν κατά καιρούς που λένε για 3 μοντέλα, σκεφτείτε δηλαδή πέρα από τα 8 και 8plus πόσο θα κάνει το 8pro. Εάν βέβαια επιβεβαιώθουν. Επίσης κάποιοι λένε ότι το pro θα είναι το μοναδικό ''επετειακό'' που θα βγαίνει κάθε 3 χρόνια.

#710   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2016 - 13:59

και να πας σε android για κανα χρονο δεν παθαινεις και τιποτα. Μια χαρα τηλ ειναι αν κανεις και λιγο τα στραβα ματια σε καποιες λεπτομερειες :P  Προσωπικα δεν θα δισταζα αν με βασανιζε τοσο πολυ το θεμα λογω 4s να δωσω ενα λογικο ποσο και να μετακομισω σε μια android συσκευη....εστω προσωρινα.

Αν βαλω αγγελια σημερα για το 4αρι ζητημα ειναι να πιασει 80-90 ευρω max.! Δεν ψηνομαι να δωσω ουτε ευρω παραπανω για κατι που δεν μου αρεσει! Να πληρωσω δηλαδη γα κατι να συμβιβαστω! 

#711   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/09/2016 - 14:29

Ναι. Full Price απο Apple Store είναι ξεκλείδωτο.

Βέβαια χάνεις το 2ο χρόνο της εγγύησης εδώ. Συνεπώς τα ζυγίζεις και πράττεις αναλόγως.

Νίκο μια διευκρίνιση (sorry για το off), θέλω να κάνω δώρο τα airpods μόλις βγουν τον Οκτώβρη σε έναν οικογενειακό φίλο οποίος μένει μόνιμα Γερμανία. Πρέπει να μπω στο γερμανικό site της Apple και να τα παραγγείλω/πληρώσω ώστε να τα στείλω στη διεύθυνση του;

Sent from my iPad using Tapatalk

#712   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1926 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/09/2016 - 14:52

Νίκο μια διευκρίνιση (sorry για το off), θέλω να κάνω δώρο τα airpods μόλις βγουν τον Οκτώβρη σε έναν οικογενειακό φίλο οποίος μένει μόνιμα Γερμανία. Πρέπει να μπω στο γερμανικό site της Apple και να τα παραγγείλω/πληρώσω ώστε να τα στείλω στη διεύθυνση του;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι ακριβώς. Και όλα του τα στοιχεία που θα σου ζητήσει 

#713   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/09/2016 - 14:57

Μην είσαι τόσο σίγουρος
Φέτος θα δεις μεγάλες διαφορες ως προς την αγορά του νέου iPhone ....για την Ελλάδα
Άποψη μου στο τέλος λίγοι θα είναι αυτοί που θα τα σκάσουν , γεροί να είμαστε και θα τα δούμε όλα στο φόρουμ

giphy.gif

Όχι αποκλειστικά στο Site της Apple. Αλλά ναι, μπορείς και απο εκεί.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#714   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/09/2016 - 15:56

Για ξεκλείδωτο θα παρεις απο t mobile

Οταν λες απο tmobile εννοεις σαν επιλογη αγορας απο apple.com;

#715   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/09/2016 - 18:28

Οπως εχουμε θα προτιμουσαμε το κινητο να ηταν λιγο πιο παχυ και να ειχε 1080p αρα και μεγαλυτερη μπαταρια!

Τα πλεον 1960mah του μικρου ειναι καλα, αν και δε θα λεγαμε οχι σε περισσοτερα. Επισης απο την οθονη του μικρου εγω ειμαι ικανοποιημενος ως εχει (παντα το καλυτερο ευπροσδεκτο). Αρκει να μη μου τυχει κανα yellow tint.

Sent from my jb iPhone 4 using Tapatalk

#716   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 10/09/2016 - 18:36

Ηρθε το καθιερωμένο poll!

http://www.iphonehel...pods/?p=1831905

#717   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/09/2016 - 18:42

Ποιο είναι το πλάνο σας μέχρι στιγμής;; Έχω τα χρήματα για να το αγοράσω αλλά το σκέφτομαι γιατί νοιώθω ότι οι αλυσίδες εδώ μας κοροϊδεύουν.

Δήλωση ενδιαφέροντος κάνατε; Πιο πολύ μου μοιάζει σαν διαφημιστική mailing list παρά κάτι παραπάνω.

Υπομονή ως τα Χριστούγεννα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αγορά από σκρουτζ!

#718   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/09/2016 - 19:41

Ναι ακριβώς. Και όλα του τα στοιχεία που θα σου ζητήσει

Δεχεται ελληνικες καρτες στις επιλογες πληρωμης;

legit

#719   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/09/2016 - 21:25

Αληθεια ειναι τοσο σιγουρο οτι του χρονου θα βγαλει κατι το πολυ διαφορετικο;;

Προσωπικα δε μου πολυ στέκει αυτο.Η Apple δε συνηθίζει να κανει αλλαγες στην πολιτικη της και επισης να κρεμάει τους κατόχους της προηγούμενης συσκευής.

Τεσπα θα δειξει.

#720   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2016 - 21:26

Η Apple δε συνηθίζει να κανει αλλαγες στην πολιτικη της και επισης να κρεμάει τους κατόχους της προηγούμενης συσκευής.

iPad 3.

Ακόμα κλαίω για το 4G που υποτίθεται έπιανε.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 10/09/2016 - 21:27

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;