Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Αγορά iphone 7 αλλα απο που;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
333 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   degothia

degothia

iPH Enthousiast

• 405 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/09/2016 - 09:48

Σοβαρά το γράφεις αυτό τώρα? Το ποτέ αγορά κινητού από σκρουτζ? Πόσα αγόρασες και βγήκαν όλα ελλατωματικά?

Εγώ 2 φορές πήρα από Kaizer (1 ήταν τάμπλετ) και τις 2 είμαι 100% οτι ήταν ανοιγμένα τα κουτιά και τα κινητά τους. διότι είχε χνούδι και η ζελατίνα /θήκη που βάζουν το κινητό ήταν ανάποδα φορεμένη. Βέβαια ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με έναν υπεύθυνο εκεί μου είπε οτι πολλά τα συσκευάζουν μετά κτλ . Αμέσως μου έβαλαν τα λεφτά στο λογαριασμό και φυσικά όταν το πήρα μετά απο Public επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί μου. ΚΑΜΙΑ σχεση κατάστασης σφραγισμένου. Πείτε με κολλημένο αλλά πλέον ή μεγάλη αλυσίδα ή μεταχειρισμένο από forum. μεταχειρισμένο - skroutzomagazo το ένα και το αυτό.! Σεβαστές όλες οι άλλες απόψεις φυσικά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:29

Μάνο μην άγχεσαι . Πήρα και την τράπεζα και επιβεβαιώσα ότι όλα ειναι καλα΄. Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα πήγαινε καν στο 2ο βήμα της επεξεργασίας που μπορείς να κάνεις ακύρωση. Τα cc χτυπάνε από το πρώτο δεύτερο και δεν σου παίρνει καν την παργγελία. Κάνουν μια μηδενική χρέωση με το που συμπληρώνεις τη φόρμα , μετά κάνουν την προέγκριση όταν ολοκληρωθεί και το τρίτο βήμα που δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Και μετά δεσμεύουν τα λεφτά και περιμένουν παραστατικά από έμπορο για να αποδεσμευτούν τα χρήματα (αυτό ενδιαφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της apple) Εφόσον λέει 16 για παράδοση,  εώς αύριο θα φανεί και το tracking number. Δύσκολα να υπάρχει καθυστέρηση. Απλά πέφτουν πολλές παραγγελίες μαζί και μπουκώνει το σύστημα

#153   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:31

Μάνο μην άγχεσαι . Πήρα και την τράπεζα και επιβεβαιώσα ότι όλα ειναι καλα΄. Αν υπήρχε πρόβλημα δεν θα πήγαινε καν στο 2ο βήμα της επεξεργασίας που μπορείς να κάνεις ακύρωση. Τα cc χτυπάνε από το πρώτο δεύτερο και δεν σου παίρνει καν την παργγελία. Κάνουν μια μηδενική χρέωση με το που συμπληρώνεις τη φόρμα , μετά κάνουν την προέγκριση όταν ολοκληρωθεί και το τρίτο βήμα που δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Και μετά δεσμεύουν τα λεφτά και περιμένουν παραστατικά από έμπορο για να αποδεσμευτούν τα χρήματα (αυτό ενδιαφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα της apple) Εφόσον λέει 16 για παράδοση,  εώς αύριο θα φανεί και το tracking number. Δύσκολα να υπάρχει καθυστέρηση. Απλά πέφτουν πολλές παραγγελίες μαζί και μπουκώνει το σύστημα

έγινε φίλε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση  :)

#154   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:34

Ρε παιδιά όλοι με ελληνική πιστωτική - χρεωστική κάρτα παραγγείλατε ;

Μπας και κάνω κάτι λάθος στα στοιχεία που δηλώνω ;

 Petervgr 

Τι ποσό μπροσπαθείς να περάσεις? Μήπως υπάρχει όριο τα 1000 ευρώ. Εγώ κανονικά με ελληνική πιστωτική Eurobank, την οποία την έχω χρησιμοποιήσει φέτος και για αγορά από Αμερική , αλλά ποσά κάτω απο 500. CC έχω φάει μια φορά , κάτι έπαιζε με τον έμπορο αλλά εφόσον όλοι μας προχώρησαν με ευρωπαϊκά apple store χωρίς θέμα cc με ελληνικές πιστωτικές κάρτες δες μήπως από Εθνική υπάρχει θέμα ή το πόσο ξεπερνα τα 1000. Νομίζω υπάρχει όριο 1000 ευρώ / μήνα. Αλλά δεν είμαι και ο πλέον ειδικός

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 15/09/2016 - 10:36

#155   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:39

Όχι το ποσό είναι 599£ δηλ κάπου 710€ . Και το κάνει και με τις δυο κάρτες αγνοώ γιατί.

 Petervgr 

#156   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:53

χρεωστική είναι η πιστωτική ?

#157   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:55

Όχι το ποσό είναι 599£ δηλ κάπου 710€ . Και το κάνει και με τις δυο κάρτες αγνοώ γιατί.

 Petervgr 

Οι κάρτες έχουν από μόνες τους όριο αγορών 500 ή 600 ευρώ την ημέρα μέσω ιντερνετ (οι χρεωστικές).

Πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζά σου για να αλλάξει (ή να το δεις μέσω e-banking). 

Είχα το ίδιο θέμα τις προάλλες και έπρεπε να το αλλάξω και να περιμένω 1 εργάσιμη. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#158   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 10:58

Πιστωτικές είναι παιδιά

 Petervgr 

#159   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 11:00

Οι κάρτες έχουν από μόνες τους όριο αγορών 500 ή 600 ευρώ την ημέρα μέσω ιντερνετ (οι χρεωστικές).

Πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζά σου για να αλλάξει (ή να το δεις μέσω e-banking).

Είχα το ίδιο θέμα τις προάλλες και έπρεπε να το αλλάξω και να περιμένω 1 εργάσιμη.

Το ψάχνω

 Petervgr 

#160   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 11:24

Εφόσον τρως άκυρο η τράπεζα γνωρίζει το λόγο. Σε μένα πριν 2 μήνες μου είπαν capital control λόγω εμπόρου. Όποτε έπρεπε να ανεβάσω τα λεφτά μέσω Revolut.Βέβαια και κει υπάρχει το όριο 1000/μήνα και το όριο της τράπεζας , που είχε εξαντληθεί και έπρεπε να περιμένω να αλλάξει ο μήνας για να μηδενίσει το όριο η τράπεζα της Ελλάδας. Ψάξτο με την τράπεζας σου να σε κατατοπίσουν

#161   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 11:57

Πάντως δεν έχει νόημα να κάνεις προπαραγγλία τώρα. Σε μια βδομάδα σκάει και στην ελλάδα οπότε θα βρεις εναλλακτικές λύσεις και στην εγχώρια αγορά. Αν βιάζεσαι να το έχεις άμεσα σίγουρα δεν έχει νόημα να κάνεις προπαραγγελία σε apple store τώρα ακόμη και για συσκευές με μικρότερη ζήτηση. Γυαλιστερο μαυρο plus δε , έχει πάει σχεδόν Νοέμβρη. Δε νομίζω βέβαια να βρεθεί Ελλάδα νωρίτερα, αλλά δεν ξέρεις.Της cosmote το online store είχε διαθεσιμότητα πέρσυ σε non-16Gb plus, που υπήρχε μεγάλο ζήτημα και με 12 άτοκες. Βέβαια είχε ομαλοποιηθει σχετικά η παγκόσμια ζήτηση γιατι κυκλοφόρησε Ελλάδα 1 μήνα μετά .

#162   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 12:23

Πάντως δεν έχει νόημα να κάνεις προπαραγγλία τώρα. Σε μια βδομάδα σκάει και στην ελλάδα οπότε θα βρεις εναλλακτικές λύσεις και στην εγχώρια αγορά. Αν βιάζεσαι να το έχεις άμεσα σίγουρα δεν έχει νόημα να κάνεις προπαραγγελία σε apple store τώρα ακόμη και για συσκευές με μικρότερη ζήτηση. Γυαλιστερο μαυρο plus δε , έχει πάει σχεδόν Νοέμβρη. Δε νομίζω βέβαια να βρεθεί Ελλάδα νωρίτερα, αλλά δεν ξέρεις.Της cosmote το online store είχε διαθεσιμότητα πέρσυ σε non-16Gb plus, που υπήρχε μεγάλο ζήτημα και με 12 άτοκες. Βέβαια είχε ομαλοποιηθει σχετικά η παγκόσμια ζήτηση γιατι κυκλοφόρησε Ελλάδα 1 μήνα μετά .

Συμφωνώ γενικά για το ότι δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε.
Προσωπικά δεν βιάζομαι για κάτι γρήγορο.
Το θέμα μου είναι καθαρά η τιμή.
Στο αγγλικό Apple Store έχει 599£ δλδ περίπου 710€ σταθερά ενώ εδώ αναμένεται αρχικά στα 850 , 890€ το απλό 32αρι και ίσως μετά τις γιορτές να πέσει

Νομίζω ότι η διαφορά είναι μεγάλη.

 Petervgr 

Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 15/09/2016 - 12:25

#163   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 12:42

Δες λίγο τις χρεώσεις, γιατι υπάρχουν και έξοδα συναλλάγματος, σε μερικές τράπεζες. 2014 από UK συνολικά χρεώσεις με έξοδα συναλλάγματος και κάτι κρυφές χρεώσεις + forward2me ΧΩΡΙΣ ασφάλεια(29 λίρες περίπου) το μαλλί πήγε σχεδόν όσο είχε Ελλάδα πιθανώς και λίγο πάνω. Αν βάλεις και τον αντάπτορα και πιθανώς λίγο μικρότερη μεταπωλική αξία , μάλλον ζημιωμένος βγαίνεις. Βέβαια το είχα στα χέρια μου 1 μήνα πριν , εφόσον έκανα εγκαιρα προπαρεγγελία. Τώρα 1 βδομάδα με την καθυστέρηση αποστολής βγαίνει μία ή άλλη. Δε νομίζω ότι κερδίζεις τόσα πολλά. Βέβαια αν χρησιμποποιήσεις Revolut μεγιστοποιείς το πιθανό όποιο κέρδος

#164   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 16:49

Είχατε δίκιο μόλις ήρθε mail ότι έγινε Dispatched[emoji106]

Sent from my iPad using Tapatalk

#165   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2016 - 16:55

Δες λίγο τις χρεώσεις, γιατι υπάρχουν και έξοδα συναλλάγματος, σε μερικές τράπεζες. 2014 από UK συνολικά χρεώσεις με έξοδα συναλλάγματος και κάτι κρυφές χρεώσεις + forward2me ΧΩΡΙΣ ασφάλεια(29 λίρες περίπου) το μαλλί πήγε σχεδόν όσο είχε Ελλάδα πιθανώς και λίγο πάνω. Αν βάλεις και τον αντάπτορα και πιθανώς λίγο μικρότερη μεταπωλική αξία , μάλλον ζημιωμένος βγαίνεις. Βέβαια το είχα στα χέρια μου 1 μήνα πριν , εφόσον έκανα εγκαιρα προπαρεγγελία. Τώρα 1 βδομάδα με την καθυστέρηση αποστολής βγαίνει μία ή άλλη. Δε νομίζω ότι κερδίζεις τόσα πολλά. Βέβαια αν χρησιμποποιήσεις Revolut μεγιστοποιείς το πιθανό όποιο κέρδος

Δηλώνω διεύθυνση φίλου στο Λονδίνο ο οποίος θα το φέρει Ελλάδα χωρίς μεταφορικά. Οι μόνες πιθανές χρεώσεις θα είναι της πιστωτικής αν υπάρχουν.

Η διαφορά που βλέπω μεταξύ Revolut και πιστωτικής είναι 703€ και 710€ αντίστοιχα.

 Petervgr 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12