μου ανεφεραν σε γνωστη αλυσιδα οτι τα iphone απο scroutzomagaza ειναι κυριως refiburnished.
Και δε γέλασες?
Δημοσίευση 27/12/2016 - 19:47
Και δε γέλασες?
σε σκεψεις με εβαλε. και αυτοι βεβαια να πουλησουν θελουν. αλλα ...και τοσο απιθανο ειναι να πουλανε ανακατασκευασμενα?
Δημοσίευση 27/12/2016 - 19:48
Δημοσίευση 27/12/2016 - 19:52
σε σκεψεις με εβαλε. και αυτοι βεβαια να πουλησουν θελουν. αλλα ...και τοσο απιθανο ειναι να πουλανε ανακατασκευασμενα?
Ανήκει στη κατηγορία "βάλ'τε το στη φόρτιση για 8 ώρες όταν το ανοίξετε".
Αυτοί βέβαια μοιράζουν Demo στη τιμή της κανονικής συσκευής, ή απο US. Αλλά 'ντάξει πες τους. Εκεί όλα καλά.
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να μπλέκεις με τα "μεγάλα/γνωστά". Skroutz και τέλος.
Δημοσίευση 27/12/2016 - 20:01
απο οσα ξερω η ίδια η apple δινει με discount 15% τα ανακατασκευασμενα της. πανω κατω δλδ η διαφορα τιμης scroutz/ retailers ελλαδα.
Δημοσίευση 28/12/2016 - 18:39
Η Apple επίσημα. Εδώ όμως Apple ως φυσική παρουσιά δεν υπάρχει.
Δε τίθεται θέμα ανακα/σμένων σου ξαναλέω. Απλά το παραμύθι τους πουλάει.
Παρολαυτα υπάρχει τροπος να δεις αν ενα iphone ειναι ανακατασκευασμενο ΠΡΙΝ το αγορασεις?
και πραγματικα πως εχεις τοση σιγουρια οτι δεν παιζει τετοιο σεναριο?
Τελευταία επεξεργασία από: tony988, 28/12/2016 - 18:43
Δημοσίευση 28/12/2016 - 19:03
Τα ανακατασκευασμένα δεν διατίθενται σφραγισμένα σε κουτιά με παρελκόμενα όπως τα καινούρια πουθενά στον κόσμο.
Επίσης η σιγουριά ότι δεν παίζει το σενάριο είναι η ίδια με του υπαλλήλου-guru του καταστήματος ότι παίζει.
Δημοσίευση 28/12/2016 - 19:05
Παρολαυτα υπάρχει τροπος να δεις αν ενα iphone ειναι ανακατασκευασμενο ΠΡΙΝ το αγορασεις?
και πραγματικα πως εχεις τοση σιγουρια οτι δεν παιζει τετοιο σεναριο?
Τα ανακα/σμενα δεν έρχονται με το κλασικό κουτί. Επίσης για να πάρει κάποιος εδώ ανακα/σμένο, πρέπει να δώσει και συσκευή πρώτα.
Δεν υπάρχουν προς πώληση λόγω Apple και φυσικής παρουσίας όπως είπαμε πιο πάνω.
Αν το θεωρείς πάλι δεδομένο πως γίνεται κάτι τέτοιο, πήγαινε στους "μεγάλους". Πρόσεχε μόνο μη καταλήξεις με κανένα Demo.
Δημοσίευση 28/12/2016 - 19:48
Τα ανακα/σμενα δεν έρχονται με το κλασικό κουτί. Επίσης για να πάρει κάποιος εδώ ανακα/σμένο, πρέπει να δώσει και συσκευή πρώτα.
Δεν υπάρχουν προς πώληση λόγω Apple και φυσικής παρουσίας όπως είπαμε πιο πάνω.
Αν το θεωρείς πάλι δεδομένο πως γίνεται κάτι τέτοιο, πήγαινε στους "μεγάλους". Πρόσεχε μόνο μη καταλήξεις με κανένα Demo.
φιλε μου δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης . απλα μοιραζομαι με την κοινοτητα εδω κατι που μ ειπαν και δεν μου φαινεται και απιθανο να σου πω την αληθεια
προφανως εδω στο ελλαντα δεν γινεται να παρεις επισημα ανακατασκευασμενο. ομως και τα σκρουτζομαγαζα δεν αγοραζουν απο εδω τα κινητα που πουλανε, απο εξω τα φερνουνε.
και απο USA το ανακατασκευης ειναι με κουτι του και με ολα τα παρελκομενα σαν κανονικο . αλλα το λενε οτι refiburnished.
δεν εχω καμια καψα να το παρω απο τους μεγαλους προφανως. καλα κουμασια και του λογου τους. αλλα αλλο το ενα , αλλο το αλλο.
τελικα υπαρχει τροπος να μην την πατησουμε και να παρουμε ανακατασκευης , ενω το πληρωνουμε για κανονικο?
Δημοσίευση 28/12/2016 - 20:10
Οχι αλλο Κάρβουνοοοο
Δημοσίευση 28/12/2016 - 20:40
Οχι αλλο Κάρβουνοοοο
καλα εσυ δρεαμ αμα δεις κανενα καλο ονειρο , πες μας
Δημοσίευση 28/12/2016 - 21:29
πας από ένα σκρουτζομαγαζο.....αγοράζεις την αγαπημένη σου apple συσκευή....την βγάζεις από το κουτί της με τα παρελκομενα που έχει μέσα και βάζεις την κάρτα σου..φιλε μου δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης . απλα μοιραζομαι με την κοινοτητα εδω κατι που μ ειπαν και δεν μου φαινεται και απιθανο να σου πω την αληθεια
προφανως εδω στο ελλαντα δεν γινεται να παρεις επισημα ανακατασκευασμενο. ομως και τα σκρουτζομαγαζα δεν αγοραζουν απο εδω τα κινητα που πουλανε, απο εξω τα φερνουνε.
και απο USA το ανακατασκευης ειναι με κουτι του και με ολα τα παρελκομενα σαν κανονικο . αλλα το λενε οτι refiburnished.
δεν εχω καμια καψα να το παρω απο τους μεγαλους προφανως. καλα κουμασια και του λογου τους. αλλα αλλο το ενα , αλλο το αλλο.
τελικα υπαρχει τροπος να μην την πατησουμε και να παρουμε ανακατασκευης , ενω το πληρωνουμε για κανονικο?
Δημοσίευση 28/12/2016 - 22:10
Δημοσίευση 29/12/2016 - 00:12
φιλε μου δεν ειναι θεμα αντιπαραθεσης . απλα μοιραζομαι με την κοινοτητα εδω κατι που μ ειπαν και δεν μου φαινεται και απιθανο να σου πω την αληθεια
Καμία αντιπαράθεση.
Ξαναλέμε, τα ανακα/σμένα που είναι πρός πώληση απο την Apple, δεν έχουν ίδιο κουτί με τα υπόλοιπα αλλά ένα λευκό που απλά αναφέρεται το μοντέλο.
Αγχώνεσαι δίχως λόγο. Ούτε ο πρώτος είσαι που θα αγοράσει απο Skroutz ούτε ο τελευταίος.
Επίσης κλείνοντας να σε ενημερώσω πως και οι "μεγάλοι" απο εξωτερικό κάνουν εισαγωγή. Γερμανία, Τσεχία, Πολωνία κτλ.
Κάποιοι άλλοι βέβαια το πήγαν ακόμα πιο πέρα φέρνοντας και US συσκευές. Μαγικό.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες