Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1576   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 27/11/2016 - 13:28

Όντως ?

Έχει δυο θέματα έξτρα και τα λουράκια με το απλό ταιριάζουν
Δες εδώ https://r.tapatalk.c...are_pid=1857381

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1577   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2016 - 13:32

Καλησπέρα παιδιά,

μόλις χθες αγόρασα και εγώ το νέο μου ρολόι και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μπορώ να βρω.

Που μπορώ να δω το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει στο ρολόι μου; καθώς και το πότε καταλαβαίνω ότι φόρτισε πλήρως;

#1578   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 13:38

Swipe στην οθόνη από κάτω προς τα πάνω. Επίσης μπορείς να βάλεις την μπαταρία στο θέμα του ρολογιού να δείχνει συνέχεια ποσοστό και τέλος στο κινητό έχει widget στο κέντρο γνωστοποιήσεων.

#1579   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 13:42

Swipe στην οθόνη από κάτω προς τα πάνω. Επίσης μπορείς να βάλεις την μπαταρία στο θέμα του ρολογιού να δείχνει συνέχεια ποσοστό και τέλος στο κινητό έχει widget στο κέντρο γνωστοποιήσεων.

Οκ σ ευχαριστώ φίλε

#1580   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:03

Γενικότερα έχω πολλές απορίες και θα επανέλθω για να με βοηθήσετε.

Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα που το φόρεσα χθες και με τη μπαταρία και γενικότερα.

Αγόρασα το black με sport λουράκι 42". 

Βρισκόμουν στη δουλειά και καθώς ήμουν στο ταμείο έριχνα κλεφτές ματιές στο ρολόι στις ενημερώσεις και στα μηνύματα που μου ερχόντουσαν.

Εκεί δεν υπάρχει χρόνος για να έχεις πρόσβαση στο κινητό το οποίο βρίσκεται πάντα στην τσέπη του παντελονιού, είμαι τις περισσότερες ώρες και στιγμές όρθιος σε κίνηση και έτσι με διευκόλυνε πάρα πολύ κάποια στιγμή που μου ήρθε notification μηνύματος και εγώ απλά απάντησα με φωνή τσακ μπαμ με μία και μόνο κίνηση..

Επίσης φοβερή εξυπηρέτηση και στο τρένο - στο δρόμο γενικότερα όταν θες να αλλάξεις τραγούδι από το iphone αλλά και να αυξομειώσεις την ένταση του ιδίως τις πρωινές ώρες του.. "χουφτώματος" στο τρένο  :P  που δεν μπορείς να κουνήσεις κυριολεκτικά το χέρι σου για να βγάλεις το κινητό από τη τσέπη και να αλλάξεις τραγούδι.. :P

Άλλη μια ωραία αφορμή αγοράς του ήταν το γεγονός ότι έχω ξεκινήσει διατροφή εδώ και λίγο καιρό και μου υπενθυμίζει το νερό το οποίο πίνω με το ζόρι το χειμώνα, τους στόχους που βάζω για "κάψιμο" θερμίδων, ιστορικό των χτύπων της καρδιάς και ιστορικό της ποδηλασίας που επίσης λατρεύω με χιλιόμετρα, θερμίδες κτλ το οποίο ακόμα δεν έχω εγκαινιάσει..

Θα ήθελα να μου προτείνετε εφαρμογές που αφορούν και μη αυτά που σας έχω ήδη πει.

Πόσοι από εσάς φοράτε το ρολόι και κατά την διάρκεια του ύπνου και πόσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ανάλυσης ύπνου;

Γενικότερα ότι μου πείτε και όσοι ασχοληθείτε θα με χαροποιήσετε πολύ!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 27/11/2016 - 14:08

#1581   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:09

Γενικότερα έχω πολλές απορίες και θα επανέλθω για να με βοηθήσετε.

Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα που το φόρεσα χθες και με τη μπαταρία και γενικότερα.

Αγόρασα το black με sport λουράκι 42".

Βρισκόμουν στη δουλειά και καθώς ήμουν στο ταμείο έριχνα κλεφτές ματιές στο ρολόι στις ενημερώσεις και στα μηνύματα που μου ερχόντουσαν.

Εκεί δεν υπάρχει χρόνος για να έχεις πρόσβαση στο κινητό το οποίο βρίσκεται πάντα στην τσέπη του παντελονιού, είμαι τις περισσότερες ώρες και στιγμές όρθιος σε κίνηση και έτσι με διευκόλυνε πάρα πολύ κάποια στιγμή που μου ήρθε notification μηνύματος και εγώ απλά απάντησα με φωνή τσακ μπαμ..

Επίσης φοβερή εξυπηρέτηση και στο τρένο - στο δρόμο γενικότερα όταν θες να αλλάξεις τραγούδι από το iphone αλλά και να αυξομειώσεις την ένταση του ιδίως τις πρωινές ώρες του.. "χουφτώματος" στο τρένο :P που δεν μπορείς να κουνήσεις κυριολεκτικά το χέρι σου για να βγάλεις το κινητό από τη τσέπη και να αλλάξεις τραγούδι.. :P

Άλλη μια ωραία αφορμή αγοράς του ήταν το γεγονός ότι έχω ξεκινήσει διατροφή εδώ και λίγο καιρό και μου υπενθυμίζει το νερό το οποίο πίνω με το ζόρι το χειμώνα, τους στόχους που βάζω για "κάψιμο" θερμίδων, ιστορικό των χτύπων της καρδιάς και ιστορικό της ποδηλασίας που επίσης λατρεύω με χιλιόμετρα, θερμίδες κτλ το οποίο ακόμα δεν έχω εγκαινιάσει..

Θα ήθελα να μου προτείνετε εφαρμογές που αφορούν και μη αυτά που σας έχω ήδη πει.
Πόσοι από εσάς φοράτε το ρολόι και κατά την διάρκεια του ύπνου και πόσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ανάλυσης ύπνου;

Γενικότερα ότι μου πείτε και όσοι ασχοληθείτε θα με χαροποιήσετε πολύ!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Ότι απορίες έχεις πόσταρε και βοηθάμε όσο μπορούμε.
Τώρα από εφαρμογές για θερμίδες κλπ. MyFitnessPal και YAZIO έχω βάλει. Για γυμναστική με βάρη χρησιμοποιώ το Gymaholic που έχει και ειδοποιήσεις για τα σετ. Για ποδηλασία δεν εδώ ασχοληθεί αλλά θα σου πουν αλλά παιδιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1582   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:12

Ότι απορίες έχεις πόσταρε και βοηθάμε όσο μπορούμε.
Τώρα από εφαρμογές για θερμίδες κλπ. MyFitnessPal και YAZIO έχω βάλει. Για γυμναστική με βάρη χρησιμοποιώ το Gymaholic που έχει και ειδοποιήσεις για τα σετ. Για ποδηλασία δεν εδώ ασχοληθεί αλλά θα σου πουν αλλά παιδιά.

Τις εφαρμογές τις κατεβάζουμε από το iPhone ή μπορούμε και από το ρολόι;

#1583   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:15

Από το iPhone στην εφαρμογή του ρολογιού έχει AppStore. Επίσης αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για το κινητό και έχει υποστήριξη για το ρολόι θα την στείλει κι εκεί αυτόματα

#1584   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:22

Από το iPhone στην εφαρμογή του ρολογιού έχει AppStore. Επίσης αν κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για το κινητό και έχει υποστήριξη για το ρολόι θα την στείλει κι εκεί αυτόματα

Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλος. 

Με λύπη μου  διαπίστωσα χθες ότι δεν υποστηρίζεται το facebook? Γιατί εμένα δεν μου το εμφανίζει ενώ είχα επιλέξει να μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές.

Επίσης μελλοντικά θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε η προσθήκη ενός mini εικονικού keyboard για να μπορείς να απαντήσεις τις στιγμές που δεν μπορείς να υπαγορεύσεις.

Πάντως είναι παιχνίδι γι αυτούς να βάλουν όλες τις εφαρμογές σε μικρογραφία που απαιτεί το ρολόι, δεν λέω για να λιώνεις από εκεί σε αυτές αλλά για μια γρήγορη ματιά.

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 27/11/2016 - 14:24

#1585   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:36

Σ' ευχαριστώ και πάλι φίλος.

Με λύπη μου διαπίστωσα χθες ότι δεν υποστηρίζεται το facebook? Γιατί εμένα δεν μου το εμφανίζει ενώ είχα επιλέξει να μεταφερθούν όλες οι εφαρμογές.
Επίσης μελλοντικά θα ήταν πολύ καλό να υπήρχε η προσθήκη ενός mini εικονικού keyboard για να μπορείς να απαντήσεις τις στιγμές που δεν μπορείς να υπαγορεύσεις.
Πάντως είναι παιχνίδι γι αυτούς να βάλουν όλες τις εφαρμογές σε μικρογραφία που απαιτεί το ρολόι, δεν λέω για να λιώνεις από εκεί σε αυτές αλλά για μια γρήγορη ματιά.

Στα μηνύματα του κινητού σου γυρνά το στα αγγλικά κ άστο στην άκρη. Μετά πήγαινε στα μηνύματα του ρολογιού για απάντηση πατά το scribble. Εκεί ζωγραφίζεις κάθε γράμμα κ το στέλνεις.

#1586   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 14:41

Ευχαριστώ φίλε, θα το κάνω.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω άμα υπάρχει κάποια μεμβράνη μικρή για προστασία της οθόνης γιατί προβλέπω πολλά χτυπήματα καθώς δεν είμαι συνηθισμένος να φοράω ρολόγια τόσα χρόνια αλλά και επειδή η δουλειά απαιτεί πολλές κινήσεις με τα χέρια. 

#1587   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 27/11/2016 - 15:48

8dbfd0bcf71e17d82bda8beb18d4830d.jpgc56284bb39e2dba016fdc74b51a7e63a.jpg

Ευχαριστώ το μελος istar που έστειλε το ssband. Δν είμαι του μπρασελέ αλλά είναι απίστευτο κ στιβαρο.

Έχουμε καποιο λινκ να το αγοράσουμε και εμείς ;;; [emoji28][emoji28]

Sent from my iPhone 7 plus

#1588   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2016 - 22:22

Είδα ένα βίντεο που είδε ανεβάσει κάποιο μέλος με ξύλινο λουράκι και φαινόταν πολύ ωραίο έχει βάλει κάποιος να πει την εμπειρία του;

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1589   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2016 - 22:39

Είδα ένα βίντεο που είδε ανεβάσει κάποιο μέλος με ξύλινο λουράκι και φαινόταν πολύ ωραίο έχει βάλει κάποιος να πει την εμπειρία του;

Εγώ το έβαλα (επίσης από Ρόδο κ γω ) απλά δν ξέρω άν για την τιμή του αξίζει. Αλλά ως εμφάνιση τα σπάει.

#1590   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/11/2016 - 22:40

Δεν το έχεις πάρει όμως έτσι; Ήθελα αν κάποιος έχει αγοράσει να πει εντυπώσεις :-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες