Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1636   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 02/12/2016 - 11:50

Να το ανοίξω;; ; -p
attachicon.gifIMG_1545.JPG

Στάλθηκε από το iPhone 7 Plus μου!

όχι βαλτο στο ταμπλό του abarth οπως είναι που ταιριάζει μην το ανοίξεις! :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1637   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2016 - 14:48

όχι βαλτο στο ταμπλό του abarth οπως είναι που ταιριάζει μην το ανοίξεις! :P

Αχαχαχαχα

Μερικές φώτο από το unboxing
Συνημμένο αρχείο  IMG_1547.JPG   1.67MB   57 λήψεις
25689320c88fb8f2d5eb34efd8820f07.jpg
aaa26b468a8fd80f8f1f9e2094a14dca.jpg

Να πω μερικές έτσι εντυπώσεις . στα θετικά είναι ότι είναι πολύ smooth δεν το περίμενα.
Λειτουργικό εύκολο τα βρήκα όλα αλλά θέλει ψάξιμο.
Αυτό που δεν βρήκα και δεν πρέπει να υπάρχει είναι η οθόνη να μένει μόνιμα αναμμενη όπως το άλλο smart watch μου το Huawei και αυτό είναι και το μέτρο σύγκρισης μου . θα το ήθελα ποιο μεγάλο θεωρώ και το 42 που πήρα μικρό.
Μπαταρια δεν ξέρω ακόμα πως τα πάει θα δούμε.
Faces δε είδα ακόμα αν έχει να κατεβάσεις τύπου rolex και τέτοια αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοιο ανοικτό κώδικα.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1638   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:14

Αχαχαχαχα

Μερικές φώτο από το unboxing
attachicon.gifIMG_1547.JPG
25689320c88fb8f2d5eb34efd8820f07.jpg
aaa26b468a8fd80f8f1f9e2094a14dca.jpg

Να πω μερικές έτσι εντυπώσεις . στα θετικά είναι ότι είναι πολύ smooth δεν το περίμενα.
Λειτουργικό εύκολο τα βρήκα όλα αλλά θέλει ψάξιμο.
Αυτό που δεν βρήκα και δεν πρέπει να υπάρχει είναι η οθόνη να μένει μόνιμα αναμμενη όπως το άλλο smart watch μου το Huawei και αυτό είναι και το μέτρο σύγκρισης μου . θα το ήθελα ποιο μεγάλο θεωρώ και το 42 που πήρα μικρό.
Faces δε είδα ακόμα αν έχει να κατεβάσεις τύπου rolex και τέτοια αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοιο ανοικτό κώδικα.

Μόνιμα αναμμένη αν γινόταν ούτε δυο ώρες δεν θα έβγαζε οι μπαταρία. Έχει όμως όταν κοιτάς τον καρπό να ενεργοποιείται μόνη της.
Έξτρα faces δεν έχει αλλά μπορείς να βάλεις εικόνα δικιά σου από face ενός Rolex πχ και να έχεις μόνο τον λεπτοδεικτη να τρέχει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1639   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:15

Μόνιμα αναμμένη αν γινόταν ούτε δυο ώρες δεν θα έβγαζε οι μπαταρία. Έχει όμως όταν κοιτάς τον καρπό να ενεργοποιείται μόνη της.
Έξτρα faces δεν έχει αλλά μπορείς να βάλεις εικόνα δικιά σου από face ενός Rolex πχ και να έχεις μόνο τον λεπτοδεικτη να τρέχει.

Εδώ είναι στα υπέρ το Huawei ότι είναι μόνιμα αναμμενη και αντέχει δύο μέρες. Και μπορείς να βρεις πολλά watch face στο Google + τσαμπε :-)

#1640   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:22

Πως βάζω δίκη μου εικόνα ρε παιδιά πίσω;

RF forever

#1641   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:23

Εδώ είναι στα υπέρ το Huawei ότι είναι μόνιμα αναμμενη και αντέχει δύο μέρες. Και μπορείς να βρεις πολλά watch face στο Google + τσαμπε :-)

Είναι υπέρ όντως αυτό αλλά δεν έχω την ανάγκη να είναι συνέχεια αναμμένη για να βλέπω την ώρα( όχι ότι αν γινόταν θα με χαλουσε). Για να την βλέπω το βάζω στη αυτόματη ενεργοποίηση και είμαι εντάξει.

#1642   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:27

Πως βάζω δίκη μου εικόνα ρε παιδιά πίσω;

Βάζεις την φωτογραφία στο κινητό στα αγαπημένα και από την εφαρμογή του ρολογιού βαζεις από γκαλερί προσόψεων τις φωτογραφίες .

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 02/12/2016 - 15:27

#1643   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 02/12/2016 - 15:27

Η οθόνη δεν μένει μόνιμα ανοιχτή. Αλλά το raise to wake (γύρισμα του καρπού για θέαση ώρας) είναι αρκετά αξιόπιστο κατά την διάρκεια όλης της καθημερινότητας.

Ξεφεύγεις από την ιδέα του μόνιμου ανοιχτού γιατί έχει ήδη από μόνο του ένα πολύ αρμονικό μαύρο σχέδιο όπου δεν ξεχωρίζει η οθόνη, και η αισθητική διαφορά από εδώ και πέρα θα γίνεται στα λουράκια. Εσύ θα το ευχαριστιέσαι στον καρπό σου, αλλά θα το χαρείς παραπάνω λόγω χρηστικότητας όταν ανάβει η οθόνη. Οι άλλοι μπορούν να ψάξουν αλλού να βρούνε τον χαρακτήρα σου και όχι στο "ρόλεξ" σου.

Όσο για την μπαταρία, το καλύτερο είναι να βρεις την δική σου ρουτίνα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο και κάθε βράδυ "κοιμάται" και αυτό στο κομοδίνο. Είτε έχει κουραστεί (10% μπαταρία) είτε είχε ρελαξάτη μέρα (50%). Την επόμενη μέρα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμο.

Για τα watchfaces, θα καταλάβεις ότι στην τελική θα χρησιμοποιείς ότι σε εξυπηρετεί περισσότερο και δεν θα είναι και πολλά. Έχω καταλήξει σε 3-4 και με ανάλογο χρωματισμό που να ταιριάζει με κάποιο ρούχο-λουράκι.

Το βράδυ έχω κάτι μινιμαλιστικό, αλλά την υπόλοιπη μέρα αλλάζω σε κάτι που να μου δείχνει informations. Όταν καταλάβεις την πρακτικότητα, δεν θα σε νοιάζει σχεδόν καθόλου η σύγκριση με ένα αναλογικό, ακόμα και με ένα ψηφιακό που "μιμείται" τα κλασσικά αναλογικά.

Αν υπήρχε ανοιχτό WatchFaceStore, θα γινόταν χαμός και μόνο στην αρμονική εμπειρία δεν θα βοηθούσε. Άσε που το μαύρο φόντο στα μαμά-faces δένουν πολύ καλά με την OLED.

Προς σημείωση, δεν θέλω να ξεκινήσω flame, ενάντια στα κλασσικά ρολόγια, απλά μου φαίνονται δεινόσαυροι πλέον.

#1644   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:05

Βάζεις την φωτογραφία στο κινητό στα αγαπημένα και από την εφαρμογή του ρολογιού βαζεις από γκαλερί προσόψεων τις φωτογραφίες .

Αποσο βλέπω μόνο ψηφιακή ώρα μπαίνει με τις φωτό σωστά;
Επίσης μίλησες για animations ?ποια είναι αυτά ;

RF forever

#1645   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:15

Αποσο βλέπω μόνο ψηφιακή ώρα μπαίνει με τις φωτό σωστά;
Επίσης μίλησες για animations ?ποια είναι αυτά ;

Ναι μόνο ψηφιακή. Τι εννοείς animations;

#1646   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:15

Η οθόνη δεν μένει μόνιμα ανοιχτή. Αλλά το raise to wake (γύρισμα του καρπού για θέαση ώρας) είναι αρκετά αξιόπιστο κατά την διάρκεια όλης της καθημερινότητας.

Ξεφεύγεις από την ιδέα του μόνιμου ανοιχτού γιατί έχει ήδη από μόνο του ένα πολύ αρμονικό μαύρο σχέδιο όπου δεν ξεχωρίζει η οθόνη, και η αισθητική διαφορά από εδώ και πέρα θα γίνεται στα λουράκια. Εσύ θα το ευχαριστιέσαι στον καρπό σου, αλλά θα το χαρείς παραπάνω λόγω χρηστικότητας όταν ανάβει η οθόνη. Οι άλλοι μπορούν να ψάξουν αλλού να βρούνε τον χαρακτήρα σου και όχι στο "ρόλεξ" σου.

Όσο για την μπαταρία, το καλύτερο είναι να βρεις την δική σου ρουτίνα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο και κάθε βράδυ "κοιμάται" και αυτό στο κομοδίνο. Είτε έχει κουραστεί (10% μπαταρία) είτε είχε ρελαξάτη μέρα (50%). Την επόμενη μέρα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμο.

Για τα watchfaces, θα καταλάβεις ότι στην τελική θα χρησιμοποιείς ότι σε εξυπηρετεί περισσότερο και δεν θα είναι και πολλά. Έχω καταλήξει σε 3-4 και με ανάλογο χρωματισμό που να ταιριάζει με κάποιο ρούχο-λουράκι.

Το βράδυ έχω κάτι μινιμαλιστικό, αλλά την υπόλοιπη μέρα αλλάζω σε κάτι που να μου δείχνει informations. Όταν καταλάβεις την πρακτικότητα, δεν θα σε νοιάζει σχεδόν καθόλου η σύγκριση με ένα αναλογικό, ακόμα και με ένα ψηφιακό που "μιμείται" τα κλασσικά αναλογικά.

Αν υπήρχε ανοιχτό WatchFaceStore, θα γινόταν χαμός και μόνο στην αρμονική εμπειρία δεν θα βοηθούσε. Άσε που το μαύρο φόντο στα μαμά-faces δένουν πολύ καλά με την OLED.

Προς σημείωση, δεν θέλω να ξεκινήσω flame, ενάντια στα κλασσικά ρολόγια, απλά μου φαίνονται δεινόσαυροι πλέον.

PS φαντάζομαι ο γνωστός Θανάσης ?Αν ναι χαίρομαι πολύ που ξανά μιλάμε ;-)

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις επισυμάνσεις σου θα τις δω όλες μια προς μια ;-)

Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι στα κλασσικά ρολόγια faces είμαι λάτρεις αλλά λόγω τεχνολογίας έτσι όπως έχουμε γίνει δεν μπορώ να αποχωριστώ χρόνια τώρα τα smartwatches .Έχω αλλάξει πολλά και το Huawei που έχω πίστεψε με μπορείς να τα συνδιάσεις όλα αρκεί το τηλέφωνο που έχεις να είναι Android γιατί με το iOs του κόβει πολλά .

#1647   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:21

Ρε παιδιά αν έχει κανένας κανένα καλό watchface ας το βάλει εδώ. Άρχισα κ γω να ψάχνομαι από περιέργεια.

#1648   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:26

Ρε παιδιά αν έχει κανένας κανένα καλό watchface ας το βάλει εδώ. Άρχισα κ γω να ψάχνομαι από περιέργεια.

http://www.applewatc...ult.asp?q=rolex

#1649   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:27

4798dd3ba4d64aca2487d0c492ab15c3.jpg

Οι παλιοί ξέρουν τι είναι ;) ;)

#1650   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:27

PS φαντάζομαι ο γνωστός Θανάσης ?Αν ναι χαίρομαι πολύ που ξανά μιλάμε ;-)

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις επισυμάνσεις σου θα τις δω όλες μια προς μια ;-)
Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι στα κλασσικά ρολόγια faces είμαι λάτρεις αλλά λόγω τεχνολογίας έτσι όπως έχουμε γίνει δεν μπορώ να αποχωριστώ χρόνια τώρα τα smartwatches .Έχω αλλάξει πολλά και το Huawei που έχω πίστεψε με μπορείς να τα συνδιάσεις όλα αρκεί το τηλέφωνο που έχεις να είναι Android γιατί με το iOs του κόβει πολλά .

Δεν το έχω δει σε χέρι το Huawei, όποτε είσαι και ο πρώτος που γνωρίζω.

Προφανώς και θα λειτουργεί καλύτερα σε android.

Για τα Watchfaces, έχω τον επιπλέον ενδοιασμό της ανοιχτής αγοράς, λόγω της πιθανότητας όλοι οι πόροι των προγραμματιστών να πέσουν στα watch faces και θα ξεχαστεί ο σωστός και αποδοτικός προγραμματισμός.

Δεν χρειαζόμαστε άλλα "fart" apps εν ολίγοις. Αυτό πιστεύω.

Για τους ίδιους λόγους έχω σταματήσει να ασχολούμαι με customization στις διάφορες πλατφόρμες.
Και έτσι εστιάζω στην αποδοτικότερη χρήση των εργαλείων μου.

Να φανταστείς, έχοντας το ρολόι κοντά ένα χρόνο, έχω ξεχάσει τον ήχο κλήσης μου.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17