Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1651   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 02/12/2016 - 16:27

Αν μου κάτσει κανά τζόκερ, θα πάω να πάρω ένα Tesla για να σηκώνω τον καρπό και να το καλώ...

Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 02/12/2016 - 16:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1652   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 02/12/2016 - 17:11

Εδώ είχα ξεκινήσει ένα θέμα , ίσως τώρα πάει πιο κάτω που είμαστε περισσότεροι σε ότι αγορά τα Faces . :-)

https://tapatalk.com...ου-Apple-Watch.

http://www.iphonehel...ου-apple-watch/

On_7+

@CaLi@

#1653   Safa

Safa

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 02/12/2016 - 21:09

Θα ξεκινήσεις μια προπόνηση στο ρολόι και θα την τελειώσεις. Θα την αποθηκευσεις και μετά στην εφαρμογή Δραστηριότητα στο κινητό θα πατήσεις προπονήσεις. Εκεί θα πρέπει να σου βγάλει όλα τα δεδομένα και τον χάρτη .

Sent from my iPad using Tapatalk

Θα ηθελα να αναφερω πως και εμενα δεν εμφανιζει την προπονηση στον χαρτη. Τη τοποθεσια την εχω ανοιχτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1654   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 03/12/2016 - 00:31

Τι εννοείτε όταν λέτε πως δεν σας εμφανίζει το χάρτη; αν μιλάμε για τα ρολόγια που δεν έχουν το gps θα πρέπει να έχετε το κινητό. Εγώ έχω ενεργά και τα δεδομένα και ίσως να παίζει και αυτό ρόλο. Δείτε παρακάτω εμένα τι μου δείχνει όταν πάω στην προπόνηση. Αυτό εννοείτε;

f3d6a4298aa344ad3e51283c461ed11b.jpg

#1655   gmakris

gmakris

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/12/2016 - 01:07

Δεν ηξερα οτι σβηνει η οθονη. Για τη χρηση που θελω δεν βολευει οποτε ακυρο.
Κριμα να κραταει τοσο λιγο η μπαταρια με τοσους περιορισμους.μολις 1 ημερα. Να υποθεσω με μια προπονηση της 1 ωρας και ανοικτο το GPS και την οθονη δεν θα βγαζει μεχρι το τελος της ημερας

#1656   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 03/12/2016 - 11:47

Κριμα να κραταει τοσο λιγο η μπαταρια με τοσους περιορισμους.μολις 1 ημερα. Να υποθεσω με μια προπονηση της 1 ωρας και ανοικτο το GPS και την οθονη δεν θα βγαζει μεχρι το τελος της ημερας

Εμένα μου βγάζει άνετα 30 ώρες και με προπόνηση, δεν χρειάζεται όμως για το βράδυ έχω μάθει από της πρώτης γενιάς να το φορτίζω

#1657   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2016 - 14:28

Καμία σχέση. Δυο μέρες στάνταρ κρατάει και στο γράφει κάποιος που περπατάει συνέχεια, έχει ειδοποιήσεις συνέχεια μέχρι και κλήσεις μπορεί να κάνει.
Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αυτονομία του. Και το huawei που αναφέρεις όλοι όπως και η εταιρία αναφέρουν 1,5 ημέρες. Και το χαρακτηριστικό της always on οθόνης δεν ειναι αναγκαίο.
Στην καθημερινή χρήση τι κάνει; γιατί δεν έχω δει και τα καλύτερε σχόλια ειδικά όσον αφορά τους αισθητήρες του.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει και εγώ παρά πολλά ειδικά με το Gear και moto 360.
Σαν τα Apple Watch και Samsung gear δεν έχει.
Κάποιοι που έχουν διαφορετικές "ανάγκες" μπορεί να βολευτούν με κάποιο άλλο πχ βλέπε το fenix 3 που χώρις οθόνη αφής αλλα με έμφαση στα sports έχει το δικό του κοινό.

Ερώτηση, και χώρις παρεξήγηση το always on γιατί σου ειναι αναγκαίο; το κοιτάς συνέχεια;

#1658   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2016 - 14:35

Δείτε και αυτό: http://www.wareable....es-in-the-world

#1659   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/12/2016 - 14:49

Καμία σχέση. Δυο μέρες στάνταρ κρατάει και στο γράφει κάποιος που περπατάει συνέχεια, έχει ειδοποιήσεις συνέχεια μέχρι και κλήσεις μπορεί να κάνει.
Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αυτονομία του. Και το huawei που αναφέρεις όλοι όπως και η εταιρία αναφέρουν 1,5 ημέρες. Και το χαρακτηριστικό της always on οθόνης δεν ειναι αναγκαίο.
Στην καθημερινή χρήση τι κάνει; γιατί δεν έχω δει και τα καλύτερε σχόλια ειδικά όσον αφορά τους αισθητήρες του.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει και εγώ παρά πολλά ειδικά με το Gear και moto 360.
Σαν τα Apple Watch και Samsung gear δεν έχει.
Κάποιοι που έχουν διαφορετικές "ανάγκες" μπορεί να βολευτούν με κάποιο άλλο πχ βλέπε το fenix 3 που χώρις οθόνη αφής αλλα με έμφαση στα sports έχει το δικό του κοινό.

Ερώτηση, και χώρις παρεξήγηση το always on γιατί σου ειναι αναγκαίο; το κοιτάς συνέχεια;

το always on το θες επειδή στα Huawei και στο Moto που είχα ποιο πριν μπορούσες να κάνεις customization και να βάλεις πχ ένα ρολόι Rolex μπορούσες να επιλέξεις dim mode να φαίνεται συνεχώς σε ποιο χαμηλό λίγο φωτισμό αντί να είναι και να φοράς μια μαυρίλα όπως το AppleWatch . 

Το καθένα βέβαια κάνει διαφορετικά πράγματα .Αν έχεις iphone υπερτερεί ξεκάθαρα το AppleWatch αν έχεις Android τηλέφωνο τότε πας στο Huawei .

Εγώ τα έχω και τα δύο γιατί το Huawei μου αρέσει πολύ και δεν παίζεται το design του .Αλλά για ποιο λίγη ώρα την ημέρα θα έλεγα βράδυ έξοδο και μετά .;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1660   Safa

Safa

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2016 - 15:42

Τι εννοείτε όταν λέτε πως δεν σας εμφανίζει το χάρτη; αν μιλάμε για τα ρολόγια που δεν έχουν το gps θα πρέπει να έχετε το κινητό. Εγώ έχω ενεργά και τα δεδομένα και ίσως να παίζει και αυτό ρόλο. Δείτε παρακάτω εμένα τι μου δείχνει όταν πάω στην προπόνηση. Αυτό εννοείτε;

f3d6a4298aa344ad3e51283c461ed11b.jpg

Ναι φιλε,ακριβψς αυτο ενοούμε. Εχω το το nike

#1661   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 03/12/2016 - 15:42

το always on το θες επειδή στα Huawei και στο Moto που είχα ποιο πριν μπορούσες να κάνεις customization και να βάλεις πχ ένα ρολόι Rolex μπορούσες να επιλέξεις dim mode να φαίνεται συνεχώς σε ποιο χαμηλό λίγο φωτισμό αντί να είναι και να φοράς μια μαυρίλα όπως το AppleWatch . 

Το καθένα βέβαια κάνει διαφορετικά πράγματα .Αν έχεις iphone υπερτερεί ξεκάθαρα το AppleWatch αν έχεις Android τηλέφωνο τότε πας στο Huawei .

Εγώ τα έχω και τα δύο γιατί το Huawei μου αρέσει πολύ και δεν παίζεται το design του .Αλλά για ποιο λίγη ώρα την ημέρα θα έλεγα βράδυ έξοδο και μετά .;-)

Το βράδυ στην έξοδο δεν φοράμε Smartwatch .. Φοράμε τα καλά τα ακριβά . :P

@CaLi@

#1662   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2016 - 15:49

Ναι φιλε,ακριβψς αυτο ενοούμε. Εχω το το nike

Αν δεν σου εμφανίζει τον χάρτη σημαίνει πως δεν έκανε καταγραφή. Δοκίμασε το με το τηλ μαζί σου κάνε μια μικρή απόσταση. Και μετά ξανά κάνε χώρις το τηλέφωνο.
Για να δούμε αν φταίνε τα δεδομένα ή κάτι άλλο.

#1663   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 03/12/2016 - 15:54

Κώστα από περιεργεια ποσό κρατάει η μπαταριά στο huawei?χάθηκε ο κόσμος να βγάλει και η apple ένα τέτοιο σχέδιο...και μου βγάζει την αηδία..

#1664   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/12/2016 - 15:58

Κώστα από περιεργεια ποσό κρατάει η μπαταριά στο huawei?χάθηκε ο κόσμος να βγάλει και η apple ένα τέτοιο σχέδιο...και μου βγάζει την αηδία..

Δύο μέρες γεμάτες με όλα ανοικτά .Ναι όντως είναι κρίμα γιατί αν είχε όλα αυτά που έχει μέσα το Apple Watch και οι Android χρήστες αυτό θα έπερναν θα ήταν μονοπώλειο .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1665   Safa

Safa

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2016 - 16:00

Αν δεν σου εμφανίζει τον χάρτη σημαίνει πως δεν έκανε καταγραφή. Δοκίμασε το με το τηλ μαζί σου κάνε μια μικρή απόσταση. Και μετά ξανά κάνε χώρις το τηλέφωνο.
Για να δούμε αν φταίνε τα δεδομένα ή κάτι άλλο.

Μέχρι στιγμής είχα πάντοτε το κινητο μαζι. Τα δεδομένα είναι διαρκώς ενεργοποιημένα. Η τοποθεσία ανοιχτη.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. [emoji53]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;