Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1771   aliengoa

aliengoa

iPH Addict

• 608 μηνύματα
  • Twitter:@aliengoa
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 19/12/2016 - 01:01

Ίσως να μην τον αφήνει γιατί υποτίθεται πως το Nike watchface ειναι μονο για τα Nike ρολόγια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1772   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/12/2016 - 01:23

Ίσως να μην τον αφήνει γιατί υποτίθεται πως το Nike watchface ειναι μονο για τα Nike ρολόγια.

Να σας πω τι έκανα. Αποζευγοποίησα το ρολόι γιατί το είχα ζευγοποιήσει ως νέο και το ξαναζευγοποίησα ως αντίγραφο του Nike. Πραγματικά μου έβγαλε και τις δύο επιπλέον προσόψεις του Nike, αλλά όταν παραμένει συνδεδεμένο το κινητό με το ρολόι μετά από λίγο μου τις αφαιρεί και εγώ τις επαναφέρω (ως προσθήκες από τις προσόψεις) και πάλι φεύγουνε και πάλι κάνω προσθήκη και πάει λέγοντας, μέχρι που αποσύνδεσα το κινητό από το ρολόι πριν τις χάσει και έμειναν μόνιμα. Θα το παρακολουθήσω και αν τις ξαναχάσει σε επόμενη σύνδεση, θα τα παρατήσω.
Πάντως τώρα χωρίς σύνδεση όλα καλά!

#1773   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 19/12/2016 - 01:25

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το τζαμάκι από κρύσταλλο Ζαφειρίου γρατσουνιέται εύκολα; Αυτό που έχω εγώ (apple watch series 2 σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι black) γιατί μου έκανε γρατσουνίτσες μικρές στο πάνω μέρος που ούτε κατάλαβα πότε έγιναν;

Sent from my iPad using Tapatalk

#1774   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/12/2016 - 06:51

Να σας πω τι έκανα. Αποζευγοποίησα το ρολόι γιατί το είχα ζευγοποιήσει ως νέο και το ξαναζευγοποίησα ως αντίγραφο του Nike. Πραγματικά μου έβγαλε και τις δύο επιπλέον προσόψεις του Nike, αλλά όταν παραμένει συνδεδεμένο το κινητό με το ρολόι μετά από λίγο μου τις αφαιρεί και εγώ τις επαναφέρω (ως προσθήκες από τις προσόψεις) και πάλι φεύγουνε και πάλι κάνω προσθήκη και πάει λέγοντας, μέχρι που αποσύνδεσα το κινητό από το ρολόι πριν τις χάσει και έμειναν μόνιμα. Θα το παρακολουθήσω και αν τις ξαναχάσει σε επόμενη σύνδεση, θα τα παρατήσω.
Πάντως τώρα χωρίς σύνδεση όλα καλά!

Τι νόημα έχει να φοράς αυτό το ρολόι μόνο και μόνο για τις πρόσοψεις της Nike χωρίς να κάνει αυτό που είναι σκοπός του να κάνει.. Απλά να σου λένει την ώρα σε Nike πρόσοψη??

Αυτές οι προσόψεις είναι μόνο για τις Nike τα ρολόγια όπως και τις Hermes και επειδή επανέφερες backup από εκείνο στα δείχνει για λίγο και μόλις καταλαβαίνει πως δεν είναι της Nike τις διώχνει...

@CaLi@

#1775   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 19/12/2016 - 08:17

Τι νόημα έχει να φοράς αυτό το ρολόι μόνο και μόνο για τις πρόσοψεις της Nike χωρίς να κάνει αυτό που είναι σκοπός του να κάνει.. Απλά να σου λένει την ώρα σε Nike πρόσοψη??

Αυτές οι προσόψεις είναι μόνο για τις Nike τα ρολόγια όπως και τις Hermes και επειδή επανέφερες backup από εκείνο στα δείχνει για λίγο και μόλις καταλαβαίνει πως δεν είναι της Nike τις διώχνει...

Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο, απλά επειδή μου αρέσουν ήθελα να τις είχα σαν επιλογή για όποτε και αν τις ήθελα συγκεκριμένες ώρες, όχι συνέχεια. Επίσης κάνω και δοκιμή σε περίπτωση που δώσω (λέμε τώρα) το Nike, γιατί όχι να μην έχω αν μπορώ και αυτές σαν πρόσθετες επιλογές.

#1776   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 19/12/2016 - 10:29

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το τζαμάκι από κρύσταλλο Ζαφειρίου γρατσουνιέται εύκολα; Αυτό που έχω εγώ (apple watch series 2 σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι black) γιατί μου έκανε γρατσουνίτσες μικρές στο πάνω μέρος που ούτε κατάλαβα πότε έγιναν;

Το δικό μου το έχω ένα μήνα και μέχρι στιγμής είναι άθικτο.

Είσαι σίγουρος ότι είναι γρατζουνιές; Μήπως είναι μικρές βρωμίτσες και καθαρίσει με ένα υγρό πανάκι με χλιαρό νερό...

:(

#1777   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 19/12/2016 - 10:35

Το κρύσταλλο από sapphire ( stainless steel Apple Watch) υποτίθεται είναι πιο γερό σε γρατζουνιές. Το ion x κρύσταλλο (sport edition Apple Watch) είπαν είναι πιο δύσκολο να σπάσει αλλά πιο επιρρεπή στις γρατζουνιές. Εγώ που έχω το sport χωρίς προστασία δεν έχω δει κάποια γρατζουνιά μέχρι στιγμής. Μήπως το χτυπησες κάπου γερά και δεν το κατάλαβες;

#1778   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:26

Καλησπέρα παίδες,

Θα ήθελα να μου προτείνετε screen protector (glass) όσοι από εσάς έχετε αγοράσει Αpple Watch.

Πόσοι επίσης έχετε ντύσει το "σώμα" του ρολογιού σας για να το προστατέψετε από... αδυσώπητα χτυπήματα της... μοίρας;;  :P

Έχω κι άλλη απορία, πως μπορώ να αποθηκεύσω τα δεδομένα του ρολογιού μου κάπου; δηλαδή το ιστορικό των χτύπων της καρδιάς, της καθημερινής μου δραστηριότητας κτλ;;;;  κάπου που να έχω πάντα πρόσβαση;

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 20/12/2016 - 23:30

#1779   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:33

Μήπως έχει κανένας το app το SoundCloud στο κινητό του ? Γιατί το app το έχω αλλά δεν μου δίνει συντόμευση στο ρολόι μήπως έχει βρει καμιά λύση γιατί για να αλλάξω τραγούδι πρέπει να πιάσω το κινητό και είναι σπαστικό .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1780   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:45

Μήπως έχει κανένας το app το SoundCloud στο κινητό του ? Γιατί το app το έχω αλλά δεν μου δίνει συντόμευση στο ρολόι μήπως έχει βρει καμιά λύση γιατί για να αλλάξω τραγούδι πρέπει να πιάσω το κινητό και είναι σπαστικό .

Από την εφαρμογή στο κινητό πατα dock και πρόσθεσε "παίζει τώρα"

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 20/12/2016 - 23:45

#1781   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:47

Καλησπέρα παίδες,

Θα ήθελα να μου προτείνετε screen protector (glass) όσοι από εσάς έχετε αγοράσει Αpple Watch.

Πόσοι επίσης έχετε ντύσει το "σώμα" του ρολογιού σας για να το προστατέψετε από... αδυσώπητα χτυπήματα της... μοίρας;; :P

Έχω κι άλλη απορία, πως μπορώ να αποθηκεύσω τα δεδομένα του ρολογιού μου κάπου; δηλαδή το ιστορικό των χτύπων της καρδιάς, της καθημερινής μου δραστηριότητας κτλ;;;; κάπου που να έχω πάντα πρόσβαση;

Τα δεδομένα τα περνάει αυτόματα στην εφαρμογή Υγεία

#1782   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:51

Από την εφαρμογή στο κινητό πατα dock και πρόσθεσε "παίζει τώρα"

Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση.
Και μετά θα έχω την λειτουργία στο ρολόι;

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ

Send from iPhone 7 plus using Tapatalk

#1783   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:53

Θα μπορείς να αλλάζεις τα τραγούδια επόμενο προηγούμενο και ένταση . Το δοκίμασα με Spotify. πιστεύω λειτουργεί γενικά

#1784   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:56

Καλησπέρα παίδες,

Θα ήθελα να μου προτείνετε screen protector (glass) όσοι από εσάς έχετε αγοράσει Αpple Watch.

Πόσοι επίσης έχετε ντύσει το "σώμα" του ρολογιού σας για να το προστατέψετε από... αδυσώπητα χτυπήματα της... μοίρας;; :P

Έχω κι άλλη απορία, πως μπορώ να αποθηκεύσω τα δεδομένα του ρολογιού μου κάπου; δηλαδή το ιστορικό των χτύπων της καρδιάς, της καθημερινής μου δραστηριότητας κτλ;;;; κάπου που να έχω πάντα πρόσβαση;

Δες αυτό που έβαλα εγώ δεν δίνει καθόλου όγκο

8011ad4e299e375b13c75893b6c3e835.jpg

10b34aaa8323426bea0c9fdfab09bdce.jpg

#1785   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2016 - 23:56

Θα μπορείς να αλλάζεις τα τραγούδια επόμενο προηγούμενο και ένταση . Το δοκίμασα με Spotify. πιστεύω λειτουργεί γενικά

Οκ θα το δω σε ευχαριστώ πολύ :-)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες