Καλημερα στο forum....Θα ηθελα μερικες γνωμες για το apple watch....Τα εαν ειναι απαραιτητο η εαν εχει γινει πια μοδα (ενα smartwatch) ειναι μια αλλη κουβεντα αλλα πες οτι μπαινουμε στο τρυπακι να το παρουμε....κοιταω λιγο τον γνωστο ανταγωνισμο.....χρονια κοντα στην apple με τα καλα και τα κακα της...αλλα βαζοντας στο χερι μου το 500 ευρω ενοιωσα σαν παιδακι γυμνασιου με το τετραγωνο ρολογακι της casio...ναι δουλευει αψογα με το αγαπημενο μου iphone, ναι εχει λειτουργικο που γ...μ@ει αλλα πολυ γκατζετια ρε παιδια...κανει μπαμ απο μακρια το τι ειναι...και βλεπω μετα το gear S3 και ειναι σαν κοσμημα....πανεμορφο κατα την γνωμη μου.....δεν ξερω εαν συνδεεται με το iphone αλλα νομιζω οτι μετραει παρα πολυ......τι λετε?
Πέρα απο το θέμα της εμφάνισης και του γούστου του καθενός σημασία έχει τι κινητό χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα το Gear S2 ταιριάζει πολύ καλύτερα με ένα Samsung παρά με ένα iphone. Τα Gear S έχουν Tizen και όχι Android Wear οπότε προσοχή σε αυτό το θέμα. Να αναφέρει ξεκάθαρα πως υποστηρίζει το iphone. Σκέψου πως στο S2 για να δουλέψει με οποιοδήποτε android τηλέφωνο θα πρέπει να κατεβάσεις την δικιά του εφαρμογή.
Γνώμη μου είναι πως επειδή αναφέρεις πως είσαι με το "μήλο" θα ευχαριστηθείς και θα βρεις πιο βολικό το Apple Watch. Απο εκεί και πέρα ότι αρέσει στον καθένα.
Εφόσον στο Apple Store υπάρχει η εφαρμογή android wear μπορείς να συνδέσεις αρκετά ρολόγια 2ης γενιάς
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τα Gear δεν υποστηρίζουν απο την εποχή του Gear 2 (που είχα) Android Wear και είναι αποκλειστικά με το Samsung Tizen. Ακόμα και για android θα πρέπει να σιγουρευτείς πως είναι συμβατό κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή απο το Play Store.
http://www.samsung.c...galaxy/gear-s3/
Κακά τα ψέματα το θέμα είναι απλό, αν έχεις iphone πας σε Apple Watch και αν έχεις Samsung πας σε Gear.
Τελευταία επεξεργασία από: aliengoa, 26/09/2016 - 18:32