Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 10/10/2016 - 15:29

Άρα λογικά εμείς θα αρχίσουμε παραλαβές αυτή τη βδομάδα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 10/10/2016 - 16:55

Λοιπον θα μιλουσε σοβαρα....

Μια φορα και εναν καιρο ηταν μια κακια νεραιδα που φορουσε apple watch και δεν ηθελε να το φοραει κανεις αλλος....

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk

#513   sonic13

sonic13

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:16

Λοιπον θα μιλουσε σοβαρα....

Μια φορα και εναν καιρο ηταν μια κακια νεραιδα που φορουσε apple watch και δεν ηθελε να το φοραει κανεις αλλος....

Είχα υποψίες η αλήθεια είναι...

#514   Karanick29

Karanick29

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@karanick29

Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:25

Παιδιά απο deals365 είναι safe να παραγγείλεις ; υπάρχει κάποιος που να εχει χρησιμοποιήσει το site ;

#515   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 10/10/2016 - 17:44

Παιδιά απο deals365 είναι safe να παραγγείλεις ; υπάρχει κάποιος που να εχει χρησιμοποιήσει το site ;

μια χαρα είναι το site ,απλα θα έχεις μονο έναν χρόνο εγγύηση λόγω του ότι είναι από χωρα εκτος ευρωπαικης ένωσης (Αμερική )

Αν το πάρεις από Ελλάδα η γενικά ευρωπαικη ένωση θα έχεις 2ετη εγγύηση .

Εσύ αποφασίζεις 

διάβασε παρακάτω 

Αγορά iPhone 7/7plus από deals365.gr

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#516   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 10/10/2016 - 18:44

Εγώ ακύρωσα από deals και περιμένω από istorm 1 χρόνος παραπάνω εγγύηση για 30€ είναι υπόθεση

#517   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:01

Ναι παιδια ενας χρονος δεν ειναι καθολου μικρο διαστημα. Προτιμηστε ευρωπη

#518   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 10/10/2016 - 20:20

Καλημέρα στο forum. Μετά απο σκέψη (σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες-δεν με ενδιαφέρει το τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και δεν υπάρχει περίπτωση να βυθίσω 480 ευρώ ρολόι σε νερό...) αγόρασα και εγώ το series 1 (42mm sport band space grey) απο istrom Γλυφάδας (τελευταίο κομμάτι 42mm). Τέλεια συνεργασία με iphone, πανέμορφο και δεν μου κάνει καμία αισθητή διαφορά η φωτεινότητα της οθόνης σε σχέση με το series 2 (πάντα προσωπική άποψη, ζυγίζοντας τα 100 ευρώ διαφορά).

Το συγκεκριμένο κομμάτι λίγο έλειψε να το αγοράσω το πρωί του Σαββάτου αν δεν ήθελε ο γιος μου βόλτα και κούνιες,

Τελικά μάλλον καλό μου έκανε γιατί είδα ότι με την διαφορά των χρημάτων με το series 2 μπορώ να διαλέξω απευθείας το nylon το λουράκι που το προτιμώ σε σχέση με το sport.

Καλοφόρετο φίλε μου και αναμένουμε εντυπώσεις!

#519   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 11/10/2016 - 09:42

Καλημέρα! Με από τρεις μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι η μπαταρία του είναι πολύ ικανοποιητική αλλά παρατήρησα ένα προβληματάκι.
Λοιπόν έχουμε και λέμε: χθες το ρολόι βγήκε από την φόρτιση 08:30 και μέχρι τις 24:00 με μικρη χρήση ήταν στο 70%! Τέλεια λέω δεν χρειάζεται να μπει για φόρτιση και θα μου βγάλει όλη την επόμενη ημέρα. Το αφήνω στο κομοδίνο και το πρωί που σηκώνομαι βλέπω 40%!! Έχαςε δηλαδή όλο το βράδυ σε standby τοςο όσο έχασε κατά την διάρκεια της ημέρας που το φορούσα και το χρησιμοποιούσα. Μάλλον κατι προκαλεί την κατανάλωση της μπαταρίας όσο δεν ειναι σε επαφή με το καρπό;
Θα το παρακολουθήσω λίγες μέρες ακόμη και θα επανέλθω με αυτό το θέμα.

#520   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 11/10/2016 - 09:53

Καλημέρα! Με από τρεις μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι η μπαταρία του είναι πολύ ικανοποιητική αλλά παρατήρησα ένα προβληματάκι.
Λοιπόν έχουμε και λέμε: χθες το ρολόι βγήκε από την φόρτιση 08:30 και μέχρι τις 24:00 με μικρη χρήση ήταν στο 70%! Τέλεια λέω δεν χρειάζεται να μπει για φόρτιση και θα μου βγάλει όλη την επόμενη ημέρα. Το αφήνω στο κομοδίνο και το πρωί που σηκώνομαι βλέπω 40%!! Έχαςε δηλαδή όλο το βράδυ σε standby τοςο όσο έχασε κατά την διάρκεια της ημέρας που το φορούσα και το χρησιμοποιούσα. Μάλλον κατι προκαλεί την κατανάλωση της μπαταρίας όσο δεν ειναι σε επαφή με το καρπό;

Δε μπορείς να δεις από τις ρυθμίσεις την κατανάλωση μπαταρίας όπως τα iPhone?

#521   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 11/10/2016 - 09:54

γιατι απλά δεν το ακουμπάς στον φορτιστή όπως το ακουμπάς στο κομοδίνο κάθε βράδυ; αντί να αναρωτιέσαι και να ψάχνεις τι και πως.

#522   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2743 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 09:59

Το βράδυ δεν υπάρχει λόγος να έχει επικοινωνία με το κινητό... οπότε το μυστικό είναι ένα.... airplane mode

#523   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:02

Δε μπορείς να δεις από τις ρυθμίσεις την κατανάλωση μπαταρίας όπως τα iPhone?

Βλέπεις κατανάλωση και χρήση γενικά αλλά όχι ποσοστά ποσο έφαγε κάθε εφαρμογή.

γιατι απλά δεν το ακουμπάς στον φορτιστή όπως το ακουμπάς στο κομοδίνο κάθε βράδυ; αντί να αναρωτιέσαι και να ψάχνεις τι και πως.

Μάλλον αυτό θα κάνω γιατί ειναι καλύτερο και για την μπαταρία να μην αποφορτίζεται πολύ εκτός αν το κλείνω το βράδυ και το ανοίγω το πρωί. Απλά το παρατήρησα και εφόσον το δοκιμάζω τώρα στην αρχή είπα να το αναφέρω.

#524   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:02

Σχεδόν το 'ιδιο και σε μένα μόνο που το είχα σε airplane mode......Και εγώ ρωτάω γιατι?

#525   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:04

Ωραία δηλαδή δεν είμαι ο μόνος! χεχεχε
Εγώ την μόνη εξήγηση που μπορω μα δώσω ειναι ότι επειδή δεν ειναι σε επαφή με τον καρπό, δουλεύει ο αισθητήρας συνέχεια και ψάχνει να βρει παλμούς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9